icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

ladytt
22. nov 2011

@dendy1 Super na kočík proti mrznutiu rúk je toto 🙂 som si kúpila 🙂
http://www.bambini.sk/sk/5803/32/rukavnik-na-ko...

mis_ka
22. nov 2011

@ladytt akurat som o tom chcela napisat, aj ja som si dnes spravila radost takymto rukavnikom 🙂 super to je 🙂

adelaida33
22. nov 2011

no, baby, tak ja idem z poradne, bola tam nejaká zastupujúca dr. a normálne ma zošokovala:
na konci, už pred odchodom, sa ma spýtala: "už malého odstavujete?" a ja: "ako odstavujem? myslíte, či mu pomaly nahrádzam nejaké dojčenia príkrmami?" a ona: "nooo, aj to, ale či už ho odstavujete úplne... už ho dávno nemáte prečo dojčiť, stačilo do polroka. už to preňho nemá žiaden význam. dajte mu normálne pasterizované mlieko zo škatule alebo pokračovacie nutrilon..."
ma tam skoro vystrelo! no čo vy nato?

mis_ka
22. nov 2011

@adelaida33 e??? to je sila

adelaida33
22. nov 2011

@mis_ka no ja nechápem odkiaľ tá stará bosorka vyšla...

ladytt
22. nov 2011

@adelaida33 to važne? to čo bola zač? aj si jej niečo na to povedala?

adelaida33
22. nov 2011

@amiiia nie som dr., ale ja by som pečeň určite ešte nedávala...

denkap
22. nov 2011

@adelaida33 mna sa dr pyta na poradni, ci este kojim, hovorim, ze ano a ona hovori malemu: aku mas dobru maminku 😉

adelaida33
22. nov 2011

@denkap na buduci týžden má už robiť moja dr., tak za ňou skočím, čo ona na to...

adelaida33
22. nov 2011

@ladytt vážne... psychopatka to bola asi. malému sa nepáčila, plakal, tak som šla rýchlo preč...

adelaida33
22. nov 2011

@mis_ka @ladytt @denkap
dievčatá, ja mám také nervy na ňu... tam som sa sústredila len na malého... ale potom do mňa akoby čert vošiel, tak ma nahnevalo, čo hovorila, aj ako to hovorila. akoby bolo MM po polroku dieťaťa nejaký podradný nevyhovujúci nápoj...

mis_ka
22. nov 2011

@adelaida33 kasli na nu, vobec to neries, sama vies co je najlepsie...

ivi163
22. nov 2011

@amiiia na zelezo radsej cviklu, spenat 😉

amiiia
22. nov 2011

@ivi163 hej špenát to mu dávam..cviklu skúsim to som neskúšala..ale ako uvariť? tak? Ty dávaš?

amiiia
22. nov 2011

@adelaida33 ...hm tiež si myslím, len ma zaujímali názory, ale ako tak vidím aj u Teba, lekár Ti tiež tresne hoc čo 😒 a hlavne každí hovorí niečo iné - to je na tom najlepšie..a tiež to materské mlieko, bola by som aj ja najradšej keby viem kojiť ešte...toto som ani nepočula ešte že by niekoho od toho dr. odhovárala..to musí byť riadna ťapa 😨

adelaida33
22. nov 2011

@amiiia no ja som veľmi zvedavá, čo povie naša dr., ked jej zopakujem, čo mi hovorila jej zastupujúca dr. 🙄 . až sa mi rozum zastavuje... bola už dosť stará, taká babka a hovorila mi to s takým "dobrým úmyslom" a stále len - dobre? dobre? odstavte ho, poplače, ale zabudne, uvidíte, lepšie teraz ako neskôr... dobre? to už zbytočne pije, nič z toho nemá, len sa na vás zbytočne naväzuje... dobre? skúste to. ja som sa pratala preč s vystrašeným drobcom a ona furt svoje ako verklik, dobre? dobre? no neviem, či chcela, aby som jej sľúbila, že malého odstavím... či o čo jej vlastne išlo 😠 . a ešte dodala, že niektoré matky až do troch rokov koja, no a to je už úúúplne zbytočné a také... a pohŕdavo, priam zhnusene sa zatvárila. krava jedna.

ladytt
22. nov 2011

@adelaida33 Teda to prvý raz počujem takéto, musím sa spýtať aj ja, koľko ľudí toľko názorov, ale to je všetko na rozhodnutí matky si myslím... netráp sa tým, koj ďalej.

adelaida33
22. nov 2011

@ladytt jasné. len mna vytočila tým, že je tam len na päť dní, nepozná ani mňa, ani malého, prišla len zastupovať a dáva také "skvelé rady" a ešte sa tvári ako matka spasiteľa.

lisjanka
22. nov 2011

@adelaida33 veru nič si z nej nerob....to by som bola aj ja poriadne vytočená 😠 ja som kojila prvého do dvoch rokov a nehovorila mi moja pediatrička nič a teraz ak sa bude dať tak budem kojiť ako sa bude dať a môže mi hovoriť čo chce,lebo niekedy aj tá moja pediatrička je akási čudná..... 😀 ale už ju neriešim a robím si po svojom....tak sa kojkajte a kašli na starú babku.... 😵

careamell
22. nov 2011

@adelaida33
Pekná trúba, doktorky ale nie sú odborníčky na výživu, veď každá ti povie ináč. Mne tiež doktorka povie všelijaké bludy, ale aj tak si spravím podľa seba. 🙂

adelaida33
22. nov 2011

@careamell tak to by si mala vidieť túto babku, sa tvárila, akoby zo svojej cicky dávala 😝 😀 😀 😀

careamell
22. nov 2011

@adelaida33
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
To vieš, stará škola, tá toho už zažila a čo detí jej rukami prešlo. Koľkým maminkám poradila...
Len už sa toho od čias komunistov pomenilo...juuuj. 😠 😠 😠

vladimira32
22. nov 2011

@amiiia v špenáte nieje veľa železa, to radšej hovädzie mäsko 🙂 a stačí šťava z červenej cvikle

mis_ka
22. nov 2011

baby ja uz mam doma nas letny kocarik 🙂 nasi sa rozhodli ze nam ho kupia na vianoce 🙂)) je uzasny 🙂 krpcovi sa v nom velmi paci, skoda ze je zima, ale tak aspon do nakupnych centier vyuzijeme uz teraz ;)

asma
22. nov 2011

joj babulky to čo su za lekari dneska... ja sa idem pochvalit... mame chvalabohu horne zubky vonku,,, dva dni hnacovania, nespavosti a nervozity dufam za sebou lebo fungu´jem iba na nejaky zotrvacnik uz.. mala beha ako zajac, ale lozit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nehovori mama, baba a nic take tak som trosku nestastna z toho ale hadam sa rychlo rozkecaaaaa... papame pekne, a predstavte si doteraz som jej vsetko tlacila cez take tlacitko na cesnak a ona to uz nece len take kusky a pekne si to kuska,, okrem maska to jej davam roztlacene radsej stale.... je to sikulka a robi nam radost aj ked niekedy vrasky babika nasa...

a este k nasmu druhemu pokladu, genetické testy su ok... takze ma len zbytocne vystasil doky... v pondelok idme na sono tak budeme vediet ci bude mat Salmita bračeka či sestričku...

mianc
22. nov 2011

@adelaida33 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to bola iná babizňa.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ach jááááj, odkiaľ tá prišla? Z doby kamennej? Asi ani odtiaľ, nakoľko tam krabičáky tiež nemali..xixi... božinku, som len kukala, či dobre čítam.. och ja sa tu smejem ale normálne je to až na plač, že takýto dr. sú a vôbec, že to vôbec niečo radí mamičkám.. takže moja dr. nie je až taká najhoršia.. 😀 😀 😀 😀
PS: vybodni sa na ňu! Ona už toho moc nenakojí, tak je v tom asi závisť! 😀 😝

amiiia
22. nov 2011

@adelaida33 No úžasné..ty kokso čo sa tu nedeje? Potom daj vedieť ako ste dopadli a aký názor mala Vaša Dr. to som zvedavá teda 😕

amiiia
22. nov 2011

@vladimira32 ďakujem za radu..skúsim teda dať aj tú cviklu 😉

angela1
22. nov 2011

@adelaida33 divná dr. asi by mala byť už na dôchodku, nič si z nej nerob asi chcela zapôsobiť - len je už evidentne mimo 😀

angela1
22. nov 2011

@mis_ka
@ladytt už nám došla autosedačka - je peknučká 🙂 , mala v nej sedí ako velkáčka