icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

siss_sz
21. nov 2011

@amiiia nejdu mu dalsie zubky? aj ked mi tao "fraza" pripada taka otrepana, ako skoro po narodeni "neboli ho brusko?" ale ono je to vacinou nakoniec vzdy pravda😀

mianc
21. nov 2011

@mis_ka hej hej.. aj moja to urobila aj keď len cca 2-3x ale ako keď vstane o 3h a chce sa hrať a aj hodinu dve čo nechce spať, tak je to dosť o držku.. :-/ no u nás to našťastie prešlo, a zatiaľ sa to nevracalo.. ale bolo to obdobie, čo sa jej zle zaspávalo, inak dovtedy krásne zaspinkávala aj sama.. 🙂

wilsonka
21. nov 2011

@adelaida33 🙂)))) nakoniec sme sa rozhodli, ze namiesto nakupov prerobime- vymalovali sme, nova podlaha sa dala a dnes uz len poriadim a operiem 300 pracok. nabytok mame novy. ked som si preratala ze len za benzin a znamku dame 60 e. kaslat na ikeu. tu mame krasne obchody s bytovymi doplnkami a nabytkom...napr. GEKO.
tak ja len na skok a znova do roboty.🙂

careamell
21. nov 2011

Ahojte...tak máme po kiahňach, zvládli sme to za 7 dní. Už nám ostali len chrastičky. Len sa mi zdá, že malý ostal trocha zlobivejší, aktívnejší...neviem, či chorobou, alebo sa konečne prejavil. Doteraz to bolo kludné bábo, no teraz mrkoce, ani zaspávať poriadne nechce, v noci sa dokonca budí...juj, ale tak čakala som, kedy sa to jeho pokojné obdobie zlomí. 😝
U nás nemám možnosť na plávanie s deťmi, tak ma napadá, či by som s malým mohla vybehnúť napr. do Tatralandie, alebo niekam, do detských bazénikov. Ale to je asi priskoro, však?

dendy1
21. nov 2011

@careamell neboj sa, ja som sa s malou kúpala v našom domácom vonkajšom bazéne už od polovice júla a v termáli sme boli s ňou v polovici augusta, a aj minulý víkend. A super, strašne sa jej páči. Aj keď neviem, ako to chodí v Tatralandii, my sme boli v takom pre deti v rakúsku. Tam ti aj kočík požičajú k bazénom, prípadne si môžeš ísť so svojím, s návlekmi na kolesách. Ale hlavne je pre mňa dôležité, aby som sa do toho detského bazénika mohla s malou posadiť a držať si ju. V Senci je napr. vstup do detského bazéniku dospelému zakázaný, takže tie maličké deti tam nemôžu byť samé.

asma
21. nov 2011

@mis_ka
@amiiia
@siss_sz joj babulky tušim pisete aj o mojej babike.. v noci mrnčímeeee ale vieme preco idu nam zuby des,,,
inak aj ja som teraz odskusala a uz druhy den mi mala prespi celu noc... ja jej dam len hlt caju este tak ked skoro spinka a ona zaspi dalej do rana...

asma
21. nov 2011

@careamell ahoj mi sme boli v aqua v maďarsku a pohoda.. je tam taky bazenik pre deti ale to bolo strasneeeee ved tam bola taka studena voda ze aj mne bola studena tak sme sa trosku blaznili v kludovom a mala sa nevedela dotesit.. v Senci chodime mame to kusok a mala sa velmi tesi... aj tam chodime do toho vnutorneho a je dobre.. a ked pustia letny dazdik zo stropu tak mala salie od radosti...

dendy1
21. nov 2011

http://www.sonnentherme.at/ , tuto sme boli 🙂

amiiia
21. nov 2011

@siss_sz 🙂 presne si to vystihla..aj ja si vždy to poviem, asi ako každý - ale inak môže byť... 😉 horné ďasienko ma napuchnuté, ale ešte nevykukli horné zúbky..ako som pozerala (v profile) naši drobci sú rovnako starý 🙂 kedy sa malý narodil? môj 12.03

amiiia
21. nov 2011

@asma môj starší syn má 8 rokov...tak možno aj to mi pridá..a viac si pripúšťam keď drobec je nekľudný..pri písaní úloh, nič moc, keď malý sedí na zemi, plače, plače, plače + poprípade staršiemu trhá zošity a všetko ustriehnuť aby aj jeden aj druhý bol Ok 🙂 tak niekedy je to pekne zaujímavé..hlavne keď starší má nervy, že sa nevie učiť, ja neviem v kľude pri ňom sedieť, lebo STÁLE "iba" Adamko...tak dookola vysvetľovanie že on je menší, jemu neviem povedať "hneď" ... aj keď sa akokoľvek snažím je to dosť namáhavé, aby ani starší nemal pocit, že vždy len malý..tak dnes musel Adamko (menší) čakať, kým dám večeru staršiemu bratovi a to už Adam o dušu plakal v postielke... 🙂 aby mal proste pocit, že aj on je niekedy "prvý" takže musím všelijaké finty vymýšľať 😉

amiiia
21. nov 2011

@careamell nooo ako tak čítam...kľudné obdobie sa nezlomilo len u nás... 😕

siss_sz
22. nov 2011

@amiiia moj je 9.3.:-)

tinav
22. nov 2011

Ahojte dievčatá aj naše noci sú podobné. Malý odkedy stojí sám v postieľke tak tam spanie bojkotuje, spal aj so mnou v posteli ale musím to zrušiť lebo sa nevyspím dáva mi prsty do nosa a očí ☹ ☹ ☹ . Máme ranný rituál okolo 2 ráno sa zobudí a hráme sa do 3 no ja už nevládzem, manžel spí so starším synom v detskej izbe aby sa vyspal do roboty a ja som celý deň ako mŕtvola. Nechce sa už ani sám zahrať neviem kto mi vymenil dieťa. Stále sa stavia na nohy no veľmi sa mu šmýka na podlahe no keď mu dám papučky alebo protišmykové ponožky tak mu na nohách vydržia ani nie minútu. Inak v postieľke sa pohybuje jedna radosť prejde ju dookola a najnovšie objavil moje kvety na parapete.

gemini2
22. nov 2011

@tinav ahoj, to akoby moje dvojcata niekto opisoval....narodili sa 2.3. s tym ze su dvaja a maju aj jednu postielku- dvojickovsku....postavia sa , lozia dokola, budia jeden druheho a od pol tretej do stvrtej sa chcu hrat. hroza. nam, to zacalo asi pred troma dnami a opakuje sa to....uz nevladzem, ale u nas to budu asi zubky....dufam

tinav
22. nov 2011

@gemini2 no u nás to trvá už dlhšie s malými prestávkami najhoršie je to keď je manžel v nočnej vtedy sa hráme v noci aj 3 hodiny a ráno je malý vysmiaty a hlavne vyspatý. Teraz som ho uložila späť som zvedavá ako dlho potiahne aspoň si upracem a vypijem konečne teplú kávu 🙂 🙂 . Vonku sa mi veľmi nechce ísť je riadna kosa včera som bola 2x aspoň pospal a ja som kvalitne zmrzla.

careamell
22. nov 2011

@amiiia
Tak to ja mám podobne, mám doma prváčku, s ktorou tiež robím úlohy, popritom malý mrnčí...no poznáme to 🙂
😝

careamell
22. nov 2011

Chodíte teraz von s drobcami a na ako dlho? Ja som sa vytešovala, že konečne môžme ísť na prechádzku, no u nás je stále hmla, zima jak v ruskom filme 🙂 Ale lepšie to už asi nebude, treba sa zababušiť, aj malého aj mňa a aspoň na pol hodku dakde vybehnúť 🙂 Inak nám doma už prepne...

careamell
22. nov 2011

@asma
@dendy1
Tak manžel sa vytešil, že už môžme ísť...v najbližšej dobe isto niekam vybehneme na kupko 🙂 🙂 🙂

gemini2
22. nov 2011

@tinav viem co to je....my vonku nechodime- uz asi 4dni. ale musim sa prekonat, trochu premrznut, mozno budu pokojnejsi....ale ta zima ☹

dendy1
22. nov 2011

@careamell možno toto by nebolo zlé http://www.hotelpermon.sk/permon-paradise/kids-...
@gemini2 ja musím s malou každý deň ísť von, doma je ako četr 😀 Minimálne 1,5 hod sa prechádzame, už som si včera aj hrubšie rukavice kúpila, lebo mi ruky na kočíku mrzli 😀 Tak dobre sa jej spí na tom vzduchu, že by som nemala to srdce nechať ju doma, nehovoriac o tom, že by bola nervózna ona aj ja.

asma
22. nov 2011

@careamell ahoj mi chodime... ideme okolo obeda von na hodku... malu obleciem a zapnem ju do overalu a je to .. je to rychlo a celkom dobre to zvladame... nohy jej zakrijem dekou ...

careamell
22. nov 2011

@dendy1 Tak to vyzerá super 🙂

dendy1
22. nov 2011

@careamell hned by som isla aj ja 😵

dendy1
22. nov 2011

@careamell tam sme boli 2x na firemnom školení, je to tam pekné, vše super, avšak ešte som nemala malú, tak som neskúsila akú vodičku má detský bazénik, Ale hotel a wellnes je ok.

amiiia
22. nov 2011

@careamell Chodíme aj my, kvôli zmene a vzduchu teda...trochu vypadnúť ... aj keď je zima teda riadna..väčšinou aj my doobeda..a sem tam - ak nám to vyjde že akurát nespí, pre malého do školy poobede...t.j taká hodinka..ak sa nezamocem dakde v obchode 😉

ladytt
22. nov 2011

@careamell Teraz sme tam boli uz druhy krat je tam skvele 🙂 uplne super pre deticky,chodili tam aj s 3 mesacnymi, je tam specialne upravovana voda vhodna pre deti a teplucky bazenik 🙂

careamell
22. nov 2011

Tak manžel je v práci, ten víkend, kedy je pobyt, tak nám nevydá, jaj, smutná som, aj som myslela, že by som šla sama autom, ale asi by som mala strach, predsa je to ďaleko, 2 a pol hodina cesty...
Aspoň ma potešila poštárka, vyhrala som Beresove kvapky z Maminky 🙂

amiiia
22. nov 2011

Baby dávali ste už deťom pečienku? Malému to odporučili na železo... idem kuk na nete...čo ako 😕

amiiia
22. nov 2011

Vynikajúca je i niekedy zaznávaná pečeň, najmä preto, že sa hovorí o tom, že je zásobáreň škodlivých látok. V skutočnosti sa väčšina škodlivín z pečene vyplavuje. Ľahko sa pripravuje a neobsahuje vlákna, deti ju rady papajú. Je vhodné vyberať si pečeň z mladých zvierat -napr. teľaciu , jahňaciu pečeň, kuraciu z overeného zdroja. Pečeň je bohatý zdroj minerálov, bielkovín a vitamínu B12.........

Pečeň z príkrmov dojčiat vylúčte! ( to bolo v druhom článku) 😨

Ach jaj koľko ľudí, toľko názorov - teraz si len vybrať 😉 milujem tieto rozdielne názory pediatrov!