icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

blavacka
22. nov 2011

@angela1 aj my sme si ju objednali :o) Kolko trvalo kym prisla?

adelaida33
23. nov 2011

Kočky, ktoré budete mať čas, napíšte mi, prosím, linky na vaše autosedačky, nechce sa mi hľadať tristo strán dozadu... Predsa len kúpime aj my novú, lebo tá, čo nám požičali švagrovci je veľmi slabá ( http://www.kocik.sk/autosedacky-d4/meggy-c12/ - tá prvá 😒 ) , nechám si ju doma namiesto "lehátka", čo je do 9kg, lebo malého už nemám kde chvíľku nechať okrem postieľky, ked idem na vecko či do sprchy, aby niečo nevyparatil. lehátko už musíme odložiť, lebo sa s ním celým minule skoro prekoprcol, čo nohami kope a kýve odušu ako žriebä 😀 . dakujem vám.

careamell
23. nov 2011

Dnes aj my plánujeme ísť pozrieť nejaké autosedačky. Uvidím, aké sa nám budú páčiť, keď tak napíšem, ktoré sa pozdávali. 🙂 Pozriem aj do Alltoys, popozerám hračky, čo sa mi páčia na nete.
A okrem jogurtu, ktorý malý miluje, sme dnes našli ďalšiu dobrotu jemné ovsené vločky namočené vo vode s jablčkovou presnidávkou 🙂 Juj, keby tak zeleninka ešte zachutila. 😀

mis_ka
23. nov 2011

@adelaida33 toto je nasa, snad do piatku uz bude aj doma 🙂 http://www.autosedacky-romer.cz/autosedacka-rom...

dendy1
23. nov 2011

ahoj, my máme túto: http://autosedacky.heureka.sk/maxi-cosi-tobi-2012/ asi týždeň ju už používame.

angela1
23. nov 2011

@blavacka 15-teho som ju objednala a včera mi už došla 🙂

ivi163
23. nov 2011

@amiiia ja som pozerala na nete ci uz cviklu nase babatku mozu a hej mozu 😉 Zvlast som uvarila cviklu v celku.(ale moze sa aj nastruhat,alebo pokrajat asi je to jedno.) Potom kuracie masko, kusok mrkvy, zemiak a zahustila som to ovs. vlockami. Zmixovala som to vsetko dokopy. Malej to velmi chutilo. Potom sa nezlakni ze bude mat moc moc tmavu kakanicu 🙂 😉

tanalienka
23. nov 2011

@ladytt
@mis_ka
dievcata naozaj je v nom teplo? ja mam velmi citlive ruky na chlad

mis_ka
23. nov 2011

je v nom teplucko, ale ked by bolo fakt najhorsie, mozes si dat este aj tenke rukavice a tak strcit ruky dnu. ja mam ten od emitexu, 10.50 ma vysiel. ale videla som na nete, ze existuje aj kozusinovy, ten je mozno este teplejsi.

amiiia
23. nov 2011

@ivi163 Díky za tip, tak to teda vyskúšam..dnes sme boli u dr. s výsledkami krvného obrazu a ešte musí brať kvapky na železo ... v laboratóriu kde mu to brali mi povedali, že už to má super a a nemusel by... ráno, na obed a večer po 15 kvapiek..a vieš ledva mu to už viem strčiť do pusy, lebo akonáhle zbadá, že idem oproti z lyžičkou odhŕňa sa a nie a nie trafiť do úst... navyše nehovoriac o tom, že ak to niekde kvapne mimo, totál mi to zafarbí všetko...tak najlepšie je keď je holý chlapec 😉 tak myslím, že aj strava plná železa to ešte lepšie upraví.. 🙂

adelaida33
23. nov 2011

@amiiia a, prosím ťa, ako mu zistili, že je chudokrvný? to mu pri bežnej prehliadke brali krv či ako? 😒

careamell
23. nov 2011

@amiiia
Ahoj, my sme tiež chudokrvný, teda posledné odbery mal už v poriadku, ale od narodenia sme brali Maltofer kvapky a aj ja tabletky. Teraz už nedávame, ale bola by som radšej, keby mu to znova vyšetrili, lebo veď malý mi mäsko nezje, tak neviem, odkial by ho bral. Že po pol roku už deti spotrebujú všetko železo, čo mali v zásobách, preto ho musia mať v strave. Aj tú cviklu by som skúsila. 🙂

careamell
23. nov 2011

Tak...boli sme dnes pozerať autosedačku. Boli sme v TN v Laugaríciu v detskom obchode a tam pán predavač povedal, že do 9. mesiaca má byť dieťa pripútané proti smeru jazdy a že pokiaľ mu netrčí hlavička z vajíčka, sedačku kupovať nemáme.Tak som z toho jeleň 😲 S mm sme sa dohodli, že teda ešte počkáme.

adelaida33
23. nov 2011

@careamell no znie dosť logicky a rozumne, čo vám povedal... hm... dík 🙂 .

slniecko103
23. nov 2011

@amiiia aj my sme chudokrvny tiez sme brali zelezo ale 3 kvapky denne.a dnes volala doky ze uz nemusime ze krvny obraz v poriadku .o tom farbeni ani nehovorim tiez sme mali vsetko zafarbene,my sme to brali od narodenia tak maly nechapal ze co sa deje a cely hnedy bol na puse.ja malemu davam caj roiboos a ten mu tiez velmi pomohol mas v nom vela vitaminov. 😀 😀

slniecko103
23. nov 2011

od dnes nam davidko pekne stvornozkuje ale take ma cervene kolienka ze az. ☹ niekto tu spominal tie chranice na kolienka tak som mu ich objednala.a zajtra maju dojst.som zvedava ci ich nebude stahovat dole.ze budu viac na zemi ako na nozickach 😀 😀

ivi163
23. nov 2011

Ahojte kocky , nasa malinka ma teraz take obdobie ze velmi rada vyska, pisti. Ja neviem co to,niekedy to ma riadnu intenzitu. 😒 Uz pekne blabotala ma ta ba a potom zistila ze vie pistat. Vase deticky to nerobia? Inak uz ma kazde rano privita stojaca v postielke a uz prelozila cely byt krizom - krazom 🙂 Uz som ju naucila robit rucickou pa-pa - to je krasny pocit 😉

ivi163
23. nov 2011

@adelaida33 my mame tuto sedacku: http://www.najnakup.sk/Porovnaj_autosedacky-9-1...
dobra znacka a super cena. Hlavne ze sa da polohovat. Nam v obchode doporucili radsej 9-18 ako 9-36 a ze ta sedacka s pultikom nie je moc vhodna pre neposedne dieta, ze by mu to mohlo prekazat. Zatial sme spokojni.

dendy1
23. nov 2011

@careamell
@adelaida33 hej to s tým vajíčkom je pravda, pokiaľ netrčí hlavička, nemeniť sedačku, nožičky mierne pokrčené môžu byť. Nám síce hlavička netrčí, ale v bunde sa mi tam nezmstí, "uviazne v ramenách" a hneď nervačí 😀 A vo väčšej je to ok. Ak by sme chodili na dlhšie cesty, riešila by som to vyzliekaním bundy, ale ja denne jazdím a len 3-5 min. jazdy. Inak k správnemu pripútaniu by dieťa ani nemalo byť vo vetrovke, či overale. Na tej našej sedačke je taká signalizácia dobrého utiahnutia popruhov a musím riadne pritiahnuť, aby sa "zazelenelo" 😀 Kto nemá signalizáciu, mal by utiahnuť toľko, aby pod pruhmi bolo miesto na hrúbku prsta.

blavacka
23. nov 2011

@angela1 mne pisali dnes mail, ze pride v piatok, tesime sa 🙂

angela1
23. nov 2011

@blavacka je pekná, dnes sme boli mimo 80 km a mala v nej pekne sedela vôbec neprotestovala 🙂 , pozerám že aj tvoja mala ma 8 m a 1 týždeň aj naša, narodila sa 16-teho a tvoja?

blavacka
23. nov 2011

@ivi163 ahoj aj nasa mala ma toto viskajuce obdobie 🙂 minule sme boli v nakupnom centre a tak pistala, ze sa az ludia obzerali, ze co sa deje, sme sa s manzelom nasmiali 😉

blavacka
23. nov 2011

@angela1 moja 14.3. 🙂 No ja mam teraz romerku vajicko, ale v tej je uz len tak tak, lebo je taka dlhana, ma 78cm.
Tak sa tesim, ked ju uz dame do vacsej... A ako sa tvojej malej sedelo v zadu? Lebo ja som doteraz vozila malu vedla mna na prednom sedadle.

angela1
23. nov 2011

@blavacka bola zlatá doteraz sedela v protismere takže nič moc nevidela a dnes gulala očami ako mala sova čo sa to deje, sedela vyššie ako vo vajíčku a má super výhľad, hlavne večer už jak bola tma a svietili autá 😀

angela1
23. nov 2011

baby malá mi cca od 3 mesiacov doteraz krásne večer zaspávala bez uspávania večer po kúpeli sa napapala dostala kašičku dala som ju do izby a budila sa ráno medzi 6-7, ale už tri dni vyvádza a nechce byť večer sama v izbe - zaspáva aj 1,5 h lebo dáva pozor či náhodou neodídem, robia to aj vaši drobci?

blavacka
23. nov 2011

@angela1 no tak sa tesim uz na piatok 🙂 Aj si skusala to polohovanie, keby zaspala aby nebola v pravom uhle?

angela1
23. nov 2011

@blavacka skúšala som ale pri spánku sa mi zdá vajíčko pohodlnejšie - lepšie sa tam malej ležalo dalo sa viac nakloniť do spankovej polohy mali sme vajičko Jane ale tieto väčšie sedačky sa asi až tak nakláňať nedajú (teda neviem ako ostatné)

asma
24. nov 2011

@angela1 no moja u nas to obdobie uz skoncilo.. xi ale trvlalo skoro mesiac, tak ani na WC som nmohla ist sama.
😀 😀 😀 😀 😀

adelaida33
24. nov 2011

@ivi163 jasnačka 😉 aj môj výska, piští, kričí a priam huláka... najradšej o 6tej ráno na celý panelák alebo v obchode, ked je veľa ľudí... a odušu sa rehoce a je spokojný, čím väčší úžas vyvolá 😀 . je to super 😅 .

adelaida33
24. nov 2011

@angela1 aj tá autosedačka, čo máme my doma (tá cvičná od 0-18kg), sa nedá nakloniť až tak úplne, ako to bolo s vajíčkom.