Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 No stolica po cvikle bola taká tmavšia ... ale mi aj kvoli kvapkám..tie takysto sfarbujú, skoro do čierna ...
@ladytt moj starší syn mal takéto problémy, že keď bol malinký, soplíky nemal, nedalo sa mu dobre dýchať..zistili zväčšené nosné mandle, ktoré mu aj napokon vybrali a odvtedy bol pokoj..ale mne hovorila Dr..že to môžu mať detičky aj s toho ako im rastie hlavička..že kosti sa prispôsobujú, keď nádchu nemá alebo také dačo spomínala 😒
Dávate deťom tie kukuričné chrumky? Ja som dnes dala...za pol minuty bola v ňom, len čo som sa stihla otočiť ... je to záchrana, keď sa trepoce v stoličke, aby som mohla aspoň obed dokončiť 🙂
Baby, tak mi napadlo... Vasi drobci uz robia take nejake predvadzacky, vsak viete.... Tap, tap, tapusky, pa pa, posli pusu, aky velky narasties a podobne...? Maleho sa snazim ucit, ale vytrvalo to ignoruje 😀 Cely tatko 😀
@magre nas uz robi tapy tapy aj robi pusinky ale bez rucicky len s pusinkou tak robi cmuk cmuk 😀
@amiiia aj my ked mu povieme kde je lampa tak pozrie na lampu a ktomu ho este ucime znakovat tak na lampu uz pozna znak aspon jeden ale ved co by som chcela na 9mesiacov .ten jeden znak sme mu ukazovali asi 3mesiace.a teraz ho ucime akuzat papat
@magre moja babulka ukazuje pa-pa a ze kde je kvetinka hapci..ukaze ze na zaclone 😀 Teraz ju ucim tapusky - ale to ani za svet nechce spravit. 😎 A teraz aj opakuje ked na nieco ukazem iba ukazovakom tak aj ona iba ukazovacikom. Ked som ju ucila pa - pa najviac to vnimala pred zrkadlom- to sa jej velmi pacilo ze nas obe vidi rovnako ukazovat.
Kocky prisli mi kozene capacky z liliputi.sk a su fakt kvalitne.Nozicky zostanu teple a lepsie sa malinkej stavia 🙂 Nevie si ich sama skopat a su krasne 😉
@slniecko103
@amiiia
@siss_sz
Dikes, budem ho vytrvalo ucit dalej 🙂 Raz sa to musi naucit 😀 Inak fakt by ma ten jezko a lev zaujimal 😀 Ked on chvilu pozera, ja mu nieco ukazujem a on medzitym cau-pa a uz lezie prec 😀
@careamell Ahoj, objednala som jedny S a jedny M na neskor. Tie S-ky su jej teraz dobre a je tam este aj rezerva. Vybrala som tie papucky na doma biele s lienkou a cervene s kvetinkou. S tymi bielymi som sa trochu preratala, lebo ako lozi tak ich taha po zemi a asi budu hned spinave. Ale nevadi, hlavne ze jej nevadia a dobre sa jej v nich stavia. 😉
@magre no moj je teraz nejaky pricucnuty na mne...a tak najdlhsie vydrzi sediet pri mne ked si "citame knizku" ... a tak proste mu stale ukazujem na nejake zvieratka a dookola "vidis, to je lev, waauu, waauu"... bla bla... a potom to len tak zacal robit vecer - vobec nie pri knizke...a muz, ze co mu je, je zachripnuty? a ja hze asi ukazuje leva (lebo toho mu najcastejsie ukazujem) a muz ze no urcite...tak sme mu ukazali knizku a robil to aj pri knizke, aj pri plysovom levovi (co sme rychlo zadovazili..haha..) a obcas to robi aj mimo toho...
ale kamoska tez vravela, ze jej maly to tak robil..ze ona mu stale v knizke nieco ukazovala a on si to potom kedy si on zmyslel zacal proste funiet... a ona najprv nereagovala a potom ze "jej, ty robis jezka?" a uz proste to zacal may pouzivat.. chi...
@siss_sz jéééj aké milé 🙂 no skúsim aj ja niečo nové..nejakú tú zverinu chichi lebo chudák tá lampa je už dosť otrepaná...keď sa ho idem niečo pýtať..dnes som ho chcela učiť že Tik tak - hodiny...a začala som: ukázala som hodiny..a potom: Kde ... (som chcela že kde sú hodiny) ale ako začuje slovo Kde? automaticky kuká do stropu..si myslí chlapec že na tú lampu sa pýtam furt 😉
http://www.svetkocikov.sk/postielky/997-detska-...
baby chcem sa opitat myslite ze nieco taketo este vyuzijeme,?? nemate niektora skusenosti?
alebo som videla take co sa normalne na strop zavesia..
Náš malý je ignorant, kašle mi na všetky moje pokusy o niečo ho naučiť. 🙂 🙂 🙂
@magre vies moja to tiez ignoruje.akonahle skusame tapusky,ze chytim jej ruky,tak v momente sa na nohy taha a je po uceni 🙂 ale sa smejeme ze sa radsej uci prakticke veci- rozopina mi zips na svetri, penazenku,dokonca sa jej podarilo kreditku vytiahnut 🙂
tak dufam ,ze kazde dieta je ine a nebude to vadit,ze taketo veci nevie.lebo svokra ine nema len tapusky pred tvarou,ale tak ked sa malej nechce,tak co s nou? ☹

@adelaida33 no to máš pravdu čo veľa sa líšia pri odporúčaniach vo výžive.. asi sa treba riadiť troška aj svojim rozumom a robiť tak ako mamička uzná za vhodné 😉 a čo aj jej lepšie pasuje. Ja budem smotanový jogurt asi striedať s tou honlandiou, aby nemala malá pre zmenu deficit tukou, keď už teraz má menej počet kojení..
máme tak 3 kojenia, niekedy 4 a to ako 2. večeru, potom cca o tej 22h a záleži podľa toho či Timča papá ešte v noci alebo len ráno.. dnes napríklad sa o 2h zobudila ale len sa pricucla a odtrhla a spinkala ďalej až do rána.. tak neviem.. už asi sa v noci až tak kojiť nebude.. no však čas ukáže čo a ako.. 🙂