icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

slniecko103
29. nov 2011

@nicky655 nas maly raz mi zobral penazenku,nechala som ju na stole a maly sa naciahol a ani som si nevsimla a bola na zemi .nejak som na nu zabudla ,maleho som polozila na zem,ved nech sa plazi ked uz vie,nie?no a zrazu hrobove ticho,inokedy aspon daco blaboce ze ohh ci tsss tsss gajagajagaja,a bolo podozrive ako je ticho tak reku kuknem ze co robi a pozeram na zemi moja kreditka obcanak zdravotne karty atd... roztrhana 10 eurova bankovka na cimpr campr.tak a bolo po 10€.no nic ved zivot ide dalej ale uz viem ze ked je maly ticho tak ma urcite nieco velmi zaujimave na praci

nicky655
29. nov 2011

@slniecko103 presne,to poznam.zaujimava praca,ale urcite nejaka riadna lotrovina 😀
no,ale trochu som sa ukludnila,ze zasa mala uz dost dlho a dobre rozumie pojmu ze to nesmies-najvacsia zabava-vystrci ruku z jedalenskej stolicky-a chysta sa pustit hracku z ruky,aked ponej zazriem,a poviem nie,tak normalne sa zasmeje a stiahne ruku spat.sibalka 🙂

inak,teraz otazka ohladne jedla-dojcim malu este.ale chcela by som jej urobit puding alebo krupicnu kasu-mohla by som uz skusit obycajne mlieko?alergicky nie je nikto z rodiny.

sirinka
29. nov 2011

@nicky655 odporuca sa pouzit materske mlieko, alebo UM...

inac Janka je uplny maniak na papier, v kuse by sa nim pchala...vsetko papierove musim vykladat vysoko, aby na to nedociahla...

nicky655
29. nov 2011

@sirinka ok,a napr z um to ako urobit,z polovicnej davky?
sikovna,asi chce napomoct traveniu 🙂

angela1
29. nov 2011

baby čo si myslíte o prilbičke Thudguard na ochranu hlávky ?, neviem či to kúpiť, mala stále padá a strašne sa bojim že si ublíži, takú hrču má na čele ☹

mis_ka
29. nov 2011

@angela1 ja si teda neviem predstavit, ze to krpcovi nasadim na hlavu na cely den :-/

angela1
29. nov 2011

@mis_ka myslela som ked stvornozkuje po dlazbe obcas sa hodi do zadu mna z toho ide picnut aj v postielke postaví sa a ked sa chce zohnut drzi sa jednou rukou a udrie sa rovno do špricli na cele ma 4 modriny a 1 hrču, ale zase na druhu stranu už sa snaži padať opatrnejšie zacina chapat ze nie vsetko je mäkké, ale ozaj byt cely den v prilbicke je asi nemyslitelné 😀 😀

nicky655
30. nov 2011

@angela1 ono o tom bolo aj niekde pisane,ze pokial to dietatu nasadis, tk si nebude uvedomovat ze sa nemoze hocikam hodit ,buchnut a podobne.a cely den amt neico na hlave asi tiez nie je bohvieco.ked sa nenauci,ze sa nemoze len tak bez rozmyslu hadzat ako potom vonku napr?

nicky655
30. nov 2011

@sirinka aha,ok dakujem.a ako to pripravit?najskor urobim klasicky UM a potom dam varit a hodim do toho puding? my sa dojcime,tak sa v tom velmi neorientujem.ale zasa nemam tolko MM aby stacilo anvyse.

ladytt
30. nov 2011

@angela1 Musím súhlasiť s @nicky655 , náš tiež chodil modrý, všade na nás pozerali akú hrču si urobil a keď jedna zmizla bola druhá, ale dávať prilbu? Náš by v nej určite nevydržal a asi by sa nenaučil, že keď si nedá pozor, tak to bolí .... neviem veď koľko detí vyrástlo aj bez nej. Ono to obdobie nestability rýchlo prejde a naučí sa padať na zadok a aj to že stena sa neuhne 🙂 tak ako aj náš.

careamell
30. nov 2011

@nicky655 Ahoj, ak by si chcela robiť puding alebo kašu tak jedine z MM, lebo UM sa nesmie variť. Plnotučné mliečko pre deti až po roku sa odporúča. Polotučné od 2 rokov.
Vyskúšaj možno iné varianty ako ten puding, alebo krupicovú kašu, tá sa tiež deťom odporúča až od 1 roku. Ja robím malému pohánkovú, vločkovú kašu a zarábam ju s prevarenou vodou. Alebo potom kupované kaše pre deti 🙂 🙂 🙂

nicky655
30. nov 2011

@careamell tie kasicky kupuijeme,len som chcela aj dalsie veci vyskusat.tak niv,ostanem teda pri tych kasickach a pockam teda do roka na klaicke mliecko.

magre
30. nov 2011

@careamell Po kom to tie nase deti len maju ??? 😀

careamell
30. nov 2011

@magre Po tatinoch jednoznačne 🙂 🙂 🙂

amiiia
30. nov 2011

... Malý od rána zvracia, napína ho v kuse..boli sme u Dr. nasadila dietu, pichla mu ukludňujúcu injekciu na žalúdok - asi črevná chrípka..ak mu to do poobedia neprejde máme papierik na infúzku do nemocnice..tak pekný začiatok dňa...dúfam, že ho to prejde... ☹

ladytt
30. nov 2011

@amiiia Rýchle uzdravenie, hádam ho to prejde a nebudete musieť isť do nemocnice. 😒

careamell
30. nov 2011

@amiiia Tiež prajem skoré uzdravenie, nech to rýchlo prejde 🙂 🙂 🙂

sirinka
30. nov 2011

@nicky655 ja som robila krupicu tak, uvarila som ju vo vode a ked trosku vychladla zamiesala som do toho UM tak aby kasa mala spravnu hustotu...

mianc
30. nov 2011

Jupííííííí..... tak my sme už dnes bez remienkov!!!!! Tak sa tešíme a nevieme sa nožičkami dokopkať.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

siss_sz
30. nov 2011

@mianc juchuuu, gratulujeme..viem si predstavit, ako sa tesite...a tesime sa na vase pokroky 😉

mianc
30. nov 2011

@siss_sz Ďakujeme 🙂 veru pokroky sa už dostavili, Timuš sa už aj 1x vykakala do šerblíka.. tak mama už môže oslavovať.. 🙂

angela1
30. nov 2011

@amiiia nech to máte rýchlo za sebou

angela1
30. nov 2011

@mianc super 😀 😀 , tešíme sa s vami 🙂

mianc
30. nov 2011

@angela1 ďakujeme! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

asma
30. nov 2011

@careamell ahoj ja uz asi 3 týždne davam malej prevarené kravské mlliecko.. s bublinkouô somtak nahle utekala do nemocky doma ziaden sunar ani nic.. mamina ze co ma robit v noci,, tak sme si povedali ze ked papa jogurty co nie su z UM tak skusia chvalabohu malej nic nie je.. Varim jej aj omacky, puding, krupicu..

amiiia
30. nov 2011

@ladytt
@careamell
@angela1 Ďakujem baby... zostali sme doma..vracanie prešlo..len nastúpila horúčka ☹ trápime sa .. nie a nie ju zraziť...bože človek je taký bezmocný, keď nevie tomu bezbrannému človiečiku pomôcť ..ale treba si vždy povedať - aby horšie nebolo..tak dúfam..že zajtra už bude lepšie 😉

ladytt
30. nov 2011

@amiiia Držte sa, zajtra čakáme lepšie správy.... chudátko maličké, verím, že je to ťažké, keď nemôžeš pomôcť a veľmi chceš.

angela1
30. nov 2011

@amiiia saška jak mala tie teploty dr. mi kázala každé 3 h. striedať sirupčeky paralen s nurofenom a veľmi dobre jej to zabralo.....

sirinka
30. nov 2011

@amiiia skus miesto liekov vlazne zabaly...

mianc
1. dec 2011

@amiiia joooj.. dúfam, že sa polepší a bude už ok.. veľmi držím palčeky! Tak sa držte!!!