Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@martinkaastefanek tam je 20mm...
@martinkaastefanek jasne...tak to sedi...lebo moje malo v 7tt 5mm...teda 0,5cm... 😉
@martinkaastefanek ako tak mne v siestom tyzdni nameral 1,5cm ale len vacok, babenko este ani nevidel, tak za dva tyzdne by asi tazko az na 5, ale sorry nevsimla som si cm a mm,uz som v obraze vsetko je ok
@martinkaastefanek jasne...pochopila som to uz aj ja...
@martinkaastefanek
ďakujem za privítanie 😉
Aj ja si myslím že je to velkosť bábätka. Na stránke tehotenstvo academy sú aj písané rozmery bábätka na daný týždeň 😉 Takže určite tvoje bábo malo miery v cm a nie v mm 🙂
ahojte mamicky a buduce mamicky.mne by sa malo babo narodit 15.3.2011.o tom ze som tehotna som sa dozvedela ked som bola v 4tt
@sakura myslis spravne , som si splietla cm a mm, mam za sebou narocny den 😀
@monkka21 ahoj vitaj medzi nami 🙂
@mirinka7 nemerala som BT. my sme na mimi velmi nemakali, prislo tak neohlasene. test som si urobila, tak kolajnice veru nemam silne, ale ani pri prvom tehu mi HCG tak rychlo nestupal a dlho som nemala nijak silne ciarocky. zajtra mam volat kvoli odberu krvy na hcg, tak som zvedava co povedia. bude tak, ako ma byt. ak sa mimi udrzi a bude srdiecko, budem velmi rada, a ked nie, tak sa pokusime znova. ine ani nemozem robit, ze ano? 😒
ahojte baby uz ste volaco aj pribrali? ja podla nasej blbej vahy 😀 asi 1kilo no neviem mozno len pol kila lebo nam tak blbo vazi tak uvidm 30teho u dokinho a neviem ci je to neskoro ja idem po mesiaci do poradne....ale uz s aneviem dockat cez vikend ideme kupit mne bike malemu nan sedanku a sup ideme sa vozit uz s aneviem dockat 😉
@martinkaastefanek
dakujem za privitanie.som rada,ze som nasla diskusne forum kde su mamicky v tom tyzdni ako ja.
@meusicka nezúfaj sklz podla menzesu a UZV jýždeň nie je vela a srdiečko bude neboj, ja som pri prvom mala ža v 11t ale ono potom odišlo a pri malej som bola v 8tt a bolo teraz som bola prvýkrát na konci 6tt a dr že už máme aj akciu som mu neverila potom ked mi pustil a som počula aj videla až potom som tomu uverila.......neboj sa niekedy sa plodík umúdri aj trochu neskor a dobehne to a aj srdiečko začne byť 😉
ahojte
vitam vsetky nove maminky, neistym cakatelkam drzim palce a cakam na pozitivne spravy 🙂
ja som mala peklo poobedie aj noc, migrena najvacsia na svete, som sa nevedela dovracat, hlava ako vo zveraku, ale poucena z minuleho tehu som si dala na vyber, ci nemocku alebo torecan a vyhral torecan, zaberal strasne dlho, uz isla zo mna zlc {sorry za tie opisy}, ale nakoniec zabral 😝 😝 😝 tak som si oslavila meniny 😢
k tomu NT utz v GPn sa podla mna plati, lebo je to sukromne centrum, inak neviem..
@fodorka ja som zatial schudla 3kg 😉
@bajlinka_tn velmi ma to mrzi...
ahojte baby, dlho som sa neozvala 🙂 konecne som bola na krvy a o tyzden idem na 1. poradnu k Dr. Durinovej. Zle mi uz vobec nie je, nastastie, a zatial sa citim skvelo. Jedine co ma trosku stve, je ze sa do nicoho uz poriadne nezmestim, pribrala som 3 kg. Myslite, ze na ten NT utz treba ist?
@zipsy Mne hovorili na recepcii, ze NT sa robi v 10-13tt.
Inak som bola v GPN, ze sa tam zapisem, no ta pani na recepcii, taka starsia, bola dost neprijemna. Cakala som vacsiu ochotu vzhladom na to, ze je to platene sukromne centrum. Vypytovala sa, preco tam chcem ist a potom obranovala moju terajsiu Dr. Mala som pocit, ze sa poznaju....A ja som tiez hlupa, ze som jej na vsetko odpovedala. Mala ma zapisat a hotovo a nestarat sa. Nakoniec ma objednala az o mesiac ku Dr. Ditte. Vraj teraz nic volne nie je. A ze nech si kludne hladam aj inde a potom staci zavolat, ze nepridem 😠 😠 😠 Jednoducho "skvela" zenskaaa 🙄
@mirinka7
ja som bola tiez nespokojna so svojou doktorkou, ale len preto, ze tam dost casto nebola, alebo tam cakalo 7 zien, objednat sa dalo len za poplatok 6,64 E a ultrazvuk stal 15 euro. tak som sa raz nastvala, ked som tam zas nic nevybavila a sla rovno do ProCare - nedaleko Mileticky, zaplatila 99 euro a uz som tam bola 2 x. Ultrazvuk bol uplne sokujuci, babetko sa krasne hybalo..uplne jasny "obraz". Nemam s tym skusenosti, ale strasne som sa tesila.... Doktor velmi mily, aj ked to bolo troska z rychlika, ale inac vsetko super. Objednas sa na urcitu hodinu a naozaj tam na teba uz cakaju, hned ta vybavia a ides spokojna domov 🙂 a doktory odtial su zevraj aj porodnici. Len som chcela vedit k tomu NT ze ci je to potrebne, ci nie az od urciteho veku...
@martinkaastefanek
v pohodeeeee 😀
Ja ked sa vazim jeden den som pripraba a na druhy den zase nie 🙂)) takze to beriem tak ze 🙂)) asi zatial ked tak len o trosku... v predchadzajucom tehu som na zaciatku dost rapidne schudla a az potom som priberala takze som nikdy nevedela doktorom poriadne odpovedat na otazku a kolko ste pribrali pocas tehotenstva??? 🙂)) xixi
ja som tiez zatial nepribrala. tiez sa mi kolise vaha 1 kilo hore dole, ale to tak bolo pred tehu 🙂
Ahojte ja som pri prvom tehu pribrala 10 kg po porode schudla asi 5 kg a potom to vseeeeeetko pribrala naspät ☹ a teraz jak mi byvalo zle schudla som styry kila 😉 .A nedavno som bola u takej kozmeticky ma kremiky a kokteily a masticky vsetko z prirodnej bazy tak idem vyskusat taky kokteil zevraj mi doda vsetky potrebne vitaminy co babo potrebuje a budem mat viac energie lebo som straaaaaaasne leniva 😖 .a ze po porode sa skor zotavim potom tam ma nieco aj na kojenie co dufam tento krat to tak zbabelo nevzdam (myslim kojenie) .tak uvidime ake bude mat ucinky potom ak chcete poinformujem vas ked bude zaujem 😉 .A gratulujem novym tehulkam 😀 a drzim palce.este mi sem tam byva zle no uz aspon nie kazdy den zacinam jest kila pojdu hore 😒 ale to k tomu patri no nie??? 😅

@sirinka jasne opytaj sa a daj vediet, som vazne zvedava