icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

zanuska
12. aug 2010

@euphoria to je super ved to je dokaz ze babo rastie 🙂 a urcite riadna ulava aj mne byvalo zle no nastastie som nezvracala 😝 uz je dobre 😉

kuriatko21
12. aug 2010

Tak ja tiez uz teraz priberam 😠 mozno to bude aj tym, ze sa mi fakt o dost zväcsili prsia, na radost manzelovu... 😝 Inac som sa chcela spytat najmä vas, co uz mate deti, ze ake obmedzenia ste v tehu dodrziavali, resp. dodrziavate. ja mam totiz taky pocit, ze vsetko, co neskor objavim, ze sa neodporuca, som prave pred nedavnom vyskusala.. nechcem ohrozovat babo, ale zase nechcem byt ani nejako az prehnane ufnukana. co hovorite na termalne kupko, moze sa?

kuriatko21
12. aug 2010

@martinkaastefanek , sakura baby tak to sme na tom s tymi nevolnostami podobne. zapchu mam tiez, nacpavam sa aktiviou a hocicim inym, ale akosi nic nezabera. ked to tak pojde dalej, tak pri najblizsom jedle asi prasknem...😀
sakura - sikulka, ked si stihla uz dva ultrazvuky..🙂 aspon mas istotu, ze je vsetko oki. ja mam niekedy obavy a neviem sa dockat dalsej navstevy u dokyho..😀

mirip
12. aug 2010

@monkka21 ja to ale hovrím pre niečo iné že máš super meno pre dievčatko, kuk moj nick 😀 😀 😀 😀 😀

zanuska
12. aug 2010

@kuriatko21 ja som teraz bola na termalnom vo velkom mederi a vpohode ked nie si nachylna a nedostavas z kupaliska zapal tak preco nie? 😉 ved niektore chodia aj do zahranicia vo vysokom stadiu tehotenstva ja sa neobmedzujem robim vsetko to co doteraz akurat sa moc nenamaham nezdviham tazke

monkka21
12. aug 2010

@mirip uz som pochopila.ale myslim ze bianiek moc nieje.ale je to pekne meno

andrea142
12. aug 2010

@kuriatko21 : pri prvom tehu som aj ja bola na termálnom kúpalisku. do tých horúcich som nešla ostatné v pohode. budúci týždeň ideme do Čieh - Marianské Lázne aj to je termálne. ale pre istotu sa opýtam dokiho čo nato. Pred 2 rokmi som otehotnela v máji a v septembri sme mali zaplatený zájazd do Egypta tak som sa ho pýtala aj na let a tak lebo doma ma strašili blbosťami. a on mi to odsúhlasil aj ešte pridal zopár historiek zo svojho ,lebo on sa vtedy vrátil z Egypta. 😀

ja som pribrala asi kilo. ale tiež mi to vždy ukazuje inú váhu večer a inú ráno 😅 . Pri prvom tehotenstve keď som chodila na kontroly tak sa ma pýtal na váhu a ja som nikdy nevedela ,lebo som sa zabudla odvážiť.

@monkka21 : Bianka je pekné meno. ja poznám len dve Bibianky jedna má 3.mesiace a druhá 5 rokov 😀

monkka21
12. aug 2010

@andrea142 ja nepoznam ani bibianku ani bianku zatial,ale raz ked som chodila este na strednu skolu a stala som na bus zastavke tak jedna pani tam bola so svojou dcerou a volala sa bianka a vtedy sa mi to meno zapacilo

veronikapp
12. aug 2010

ahojte...som rada, že vám nevoľnosti prechádzajú a cítite sa lepšie. U mňa naopak, je mi čím ďalej, tým horšie 😝 Stále ma napína, či som hladná, či najedená, 5 minút mám na niečo strašnú chuť a keď si to zrobím, už ma naťahuje a chuť sa stratí 😝 Vždy to nejak predýcham, ale je to hroznéééé. A pribrala som 2 kg doteraz.

kuriatko21
12. aug 2010

@andrea142
@zanuska dakujem baby za odpoved, takze sa treba vyhnut len tym horucim... sice mam zrovna tie najradsej, ale nejako to vydrzim... 😵
@veronikapp s nevolnostami som na tom rovnako, asi preto, ze mame rovnaky termin 😀 tiez mi je horsie a horsie, hladna nebyvam, len mi po par hodinach od posledneho jedla ostane poriadne zle a ked sa najem, je to chvilku lepsie. chut mam jedine tak na colu. nikdy som ju zvlast nemusela a teraz by som ju mohla pit stale, co samozrejme radsej nerobim, ale uz sa mi o nej bude asi aj snivat.. 😖

andrea142
12. aug 2010

@kuriatko21 : tú chuť na colu mám aj ja. ja si občas dávam. pila som ju aj pri malej, nie na litre ale pohár ťa nezabije.

ináč mňa už druhý deň bolí hlava. neviem z čoho ☹

veronikapp
12. aug 2010

@andrea142 piješ dosť tekutín? Nemyslím colu 😀 ale čistú vodu, minerálku atď....
@kuriatko21 ja mám strašnú chuť na bryndzové pirohy s maslom a kyslou smotanou 😅 jem ich každý druhý deň 😝

andrea142
12. aug 2010

@veronikapp pijem, hoci nie minerálku tú iba občas ,lebo ich nemám rada. jediné čo dokážem vypiť je Lucka pre dojčatá z ostatných ma napína . ale teraz mi zachutil Relax jahodový alebo citrón. nie je to ani také sladké ako ostatné malinovky a ešte neviem teraz aká značka ale príchuť materina dúška alebo púpava aj tie mi veľmi chutia.

andrea142
12. aug 2010

a ešte som zabudla čaje hlavne zelený. 😀

veronikapp
12. aug 2010

@andrea142 som čítala, že zelený sa nemá, lebo bráni vstrebávaniu kyseliny listovej...škoda, lebo ten mám najradšej. Ale predtým som ho pila, lebo som to nevedela, takže nejaká katastrofa to nebude.

adka84
12. aug 2010

no tak baby, aj ja mam nenormalnu chut na colu. a posledne 4 dni ma tiez boli hlava, hoci denne vypijem 2,5 litra vody. uz som premyslala, ci to nemoze byt tlak

veronikapp
12. aug 2010

@adka84 jasné že to môže byť aj tlak 😉

andrea142
12. aug 2010

@veronikapp to som nevedela.
@adka84 asi áno. ináč mňa zvykne bolieť keď sa zmení počasie. a na víkend zlé počasie. tak neviem možno z toho. alebo ten tlak. kávu som mala ráno asi si ešte jednu dám.

andrea142
12. aug 2010

zabudla som napísať ,že hovoria zlé počasie 😀

veronikapp
12. aug 2010

@andrea142 ani káva sa nemá piť 😀 mne ani nechýba, lebo ju nepijem ani v netehu...

adka84
12. aug 2010

noo, ja som kavu prestala pit hned, ako som zistila, ze cakam babo. asi telu zacina chybat 😀

andrea142
12. aug 2010

@veronikapp to viem ale tú neprestanem piť 😀 pila som ju aj prvé tehu. ak si ráno nedám tak ma bolí hlava. je to taká droga pre mňa, bez nej neviem existovať 😀 . ináč pijem tú nescafé 3v1 . aj dokiho som sa pýtala a povedal ,že môžem.

mirinka7
12. aug 2010

ahojte, to ma mrzi, ze vam tak byva zle...mne teraz vobec nie je zle od zaludka, bolo mi naposledy pred mesiacom...dnes som sa fajne prejedla palaciniek s cokoladou a slahackou 😀 a chute mam take rozne, napr. na vanilkovy puding, na zlty melon, alebo minule na Esicka, ktore som nemala uz aspon 10 rokov 😀 Kavy som sa vzdala, aj ked som ju predtym pila kazdy den a uz ma ani nelaka, lebo pred mesiacom som po nej navstivila zachodovu misu..ale po takej kavovine vlastne - Inka sa to vola, to som skusila, lebo nema kofein. Bleee 😝

mirinka7
12. aug 2010

Zabudla som napisat, ze ja mam teraz len taky priznak, ze by som furt len spala...niekedy zaspim ako zabita uprostred dna, akoby som predtym 3 dni zurovala 😀 Ked mi skonci PN, som zvedava, ako to budem zvladat v praci...:(

adka84
12. aug 2010

@mirinka7 presne vcera som myslela na to, ako by som si dala esicka, ze som ich uz straaaasne dlho nepapkala 😀 .

majloo
12. aug 2010

Mne tento tyzden zacalo byvat tak divne zle. Nie je mi priamo na vracanie, ale uplne nevolno od zaludka, od hlavy, od krku, ani to neviem definovat. 😠 A tiez som hladna, ale kym si nieco, na co som mala chut spravim, uz to nechcem. Stale len lezim na gauci a toci sa so mnou svet. Teraz som sa donutila a isla som si kupit zavinaca. 😉 ...vecer si dam, teraz si davam tresku mnam.

dominika29
12. aug 2010

dnes mi bolo prvy den dobre!!!! 😀 mam chut na halusky, pirohy, segedin, svieckovu, vyvar, sdrudla, buchty na vsetkooooooooooooo....uz chcem byt na slovensku!!!

zanuska
12. aug 2010

Ahojte babenky prepacte ze menim temu na tie vase veeeeeeeelke chute no ja by som uz mala chut straaasne nakupovat 😀 ja viem je to skoro ale keby viem spon ze co to bude iba tak pre radost uz tu obdivujem mamickam fotoblogy ktore maju nafotene vecicky 😉 sice mam po malom habadej ale laka to no vas nie 😉 ???

andiekens
12. aug 2010

ja ma zas neskutocnu tendenciu prejedat sa.. pribrat som este nepribrala. heh, a zle mi je len z toho prejedania 😀

jaja003
12. aug 2010

mne prestalo byt zle pred dvoma dnami, nie ze by som vracala, ale mavala som zaludok na vode, pocit jedla az v krku a straaasne malo energie, a pred dvoma dnami zazrak - akoby mi niekto nalial do tela novu silu... hned sa krajsie zije 🙂