Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@angela1 veru, pravdu máš. malí-veľkí hrdinovia... 😔
a zo sunaru ju bolelo bruško, mala zapchu alebo grckala?
potesujuca sprava na vecer.sused nas vytopil .dakujeme pekne pan sused a zase raz pred vianocami .toto mame kazdy rok.este raz vdaka
bolelo ju bruško a grckala, pred 2 týždňami nám dochádzal nutrilón tak som poslala dcéru aby jej išla kúpiť a ona trúba jej kúpila 2-ite balenie sunáru nutra de fense, myslela si že keď je tam v názve aj nutra tak že je to jedno, malej som z toho dala len na večeru a raňajky a grckala z toho 2 dni ☹, takže napriek tomu že už papá takmer všetko sunár neznesie, ale je to určite individuálne, staršia vyrastala na sunáre ale v tej dobe nebol až taky výber a nika sunár znášala dobre, len si myslím že bol kvalitnejší......
@slniecko103 no nič moc teda ☹ sused to má pekne načasované ... a čo pere jak ďábel pred Vianocami? či čo robí? 😉
@slniecko103 nás vytopila suseda pred týždňom a to sme toho roku maľovali a minulý rok stierkovali no čo už so susedmi ☹ ☹ ☹ .
@angela1 pánečku ☹ . no este dobre, že si ako druhé UM vyskúšala také, čo jej už sadlo. no a tento raz ste si to overili 😒 . dík za tip.
@slniecko103 si pomylil vianoce s velkou nocou... 😅
chystame sa na tyzden mimo domu a neviem ako to bude s varenim. myslite, ze sa da dat do skla a zasterilizovat jedlo ktore bezne malej varim na obed? ked sa to da s jablkovou vyzivkou tak by to mohlo aj s maskom a zeleninkou. ci nie?
@amiiia hej hej pral ,teraz maju male babetko tak zena s malym spi a on pustil pracku a hadica mu vyskocila z vane.chlapi 😀 😀 to iste sme mali aj minuly rok v lete a este rok predtym presne 23,12.toto fakt potesi.ja som dnes zavarala malemu vyzivu a seedim v obyvacke a ze co tak pukaju tie vrchnaky na flaskach.idem pozriet a flasky tisko oddychuju pod dekou a stale nieco puka .pocuvam ze ci mam haluze otvorim dvere na wcko... a pozeram voda v celom zachode a v kupelni.no tatinko pride z prace a bude mat urcite radost. 😨
@tanalienka jasne, da sa...kupovane nechces?
@sirinka dakujem. kupovane som kupila len raz alebo dvakrat. a velmi jej to nechutilo, mozno preto, ze v tom bola ryba 😖 a musim sa priznat, ani mne to velmi nevonalo a dokonca sa mi to zdalo slane. a vies, vzdy toho navarim viac a nechcem jej davat 4 - 5 dni to iste.
Boooože len tak pomimo teraz ... ten farmár to je iná haluz 😀 Ty kokoooos sila! Som sa dávno tak nenasmiala 😀 😀
@amiiia a čo bolo? niečo konkrétne? či tak všeobecne? som videla len ukážku, ako sa tam nejaké dve dievčatá bili 😕 😕 😕 o takého "šuhaja-traktoristu" 😅 .
@tanalienka vsak nedavaj 4-5 dni to iste, supni do mrazaku rozdelene na porcie, dalsi den navar nieco ine a postupne si vytvoris zasoby rozneho jedla a kazdy den moze mat malicka ine 🙂
@tanalienka
Keď sme išli so synom na prvú dovolenku, sterilizovala som mu do pohárikov zeleninovo-mäsový vývar, ale tuším, že som to pre istotu sterilizovala dvakrát. Nič sa nám nepokazilo. Tie hotové som vtedy nekupovala, iba ak ovocné. A ak niekam pôjdeme zasa teraz aj s našou malou, urobím to znovu, lebo tieto hotové mi vôbec nechce. Je to síce pracné, ale čo neurobíme pre naše deti 😉 .
Čistíte deťom zúbky? Rozmýšľam, že keď nám dva vyšli bolo by dobré začať 🙂
@amiiia Ja som Farmára náhodou zapla - bolo to moje "poprvé", aj soms a pred manželom hanbila, že čo to kukám... ale je to veľká namotávka. Strašne je to podarené 🙂 Asi mi na MD klesá IQ, ale bavila som sa riadne... najlepšie sú tie staré dámy, čo sa idú pobiť kvôli alkoholikovi.. no vydarená séria 🙂
baby potrebujem pomoc akúkoľvek radu babky-bylinkárky, či niečo podobné 🙂 ... urobila sa mi na prsníku hrčka - zaseklo sa mliečko. Stále kojím, našťastie som nikdy nič podobné nemala... bolí to ako blázon a neviem to rozmasírovať, ani odstriekať... bojím sa zápalu... čo s tým? ☹
@sonka_d Ja som mala takto zasektnute mliecko v porodnici. Prsia naliate a mlieko nie a nie von, dali mi kvapkat oxytocin do nosa. Pomohlo to.
@careamell cistime si zubky kazdy vecer, nech ma malinka navyk. Najradsej si sama akoze umyva a ja s nou pred zrkadlom. Potom jej este docistim sama, ale niekedy si nedovoli.

@adelaida33 to určite áno, aj tie deti sú neuveriteľne silné (sú malé asi neuvedomujú si vážnosť ich choroby ☹ ) zlatička ešte dodávajú odvahu aj rodičom.....
sáška bola kojená iba 2 mesiace, potom sme skúšali sunár ale zle ho znášala takže ,,vyrastá´" na nutrilone - nám úplne vyhovuje 🙂