icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

loobka
5. dec 2011

@amiiia my mame PP si cerveny od leta a dost sme ho vyuzivali, super skladny, lahucky, dobre sa s nim chodi, velky kosik, strieska dost velka, okienko vzadu na strieske, takze na maleho vidis, aj ked spi, rucky su vyskovo nastavitelne, takze super aj pre manzela🙂 ale teraz sa mi tam maly vo fusaku nezmesti, teda mozno by sa zmestil, ale bol by ako sardinka,takze som sa vratila ku sportaku z 3kombinacie na zimu...tiez som zvazovala viacero golfacov, ale myslim, ze pri tomto je viac pozitiv ako negativ🙂 takze jednoznacne odporucam

careamell
5. dec 2011
careamell
5. dec 2011

Veď som si nevšimla, že to hovorí po maďarsky!!!!! Aaaaa, to som trubka🙂))

sirinka
5. dec 2011

@careamell no rychlo objednavku zrus....

careamell
5. dec 2011

@sirinka No, zrušené...ale inak vyzerá dobre. Len to majú všade vypredané, tak som sa potešila, keď som to tam našla. Šikovníček som ja 🙂

sirinka
5. dec 2011

@careamell my sme objednali take tlacitko - auticko...v case objednavky ho "mali na sklade", dnes uz ho maju ze do 14 dni ale zaroven sme dostali mail, ze nie je dostupne vobec 😠
a tam, kde dostupne je, tak ceny aj o 10 eur vyssie....

careamell
5. dec 2011

@sirinka No super ☹ Stále neviem, čo malému kúpiť a mám pocit, že bude lepšie, keď dakedy doobeda, keď nebude veľa ľudí v obchodoch, skočíme do Alltoys a niečo vyberieme.

sirinka
5. dec 2011

@careamell my tohto roku klasika http://www.najnakup.sk/Porovnaj_hracky-pre-najm...
napodiv tohto este doma nemame 😅

careamell
5. dec 2011

@sirinka Tento psík je dosť populárny. Hádam niečo vymyslím, lebo darčeky sú len na mne, mm sa mi do nich nejak nezapája 🙂
A ozaj...máme zase vši. Neviem už čo s tým..Myslím, že už po tretí krát. Kupujem Paranit sprej a 15,- EUR stojí. Paráda...

sirinka
5. dec 2011

@careamell hm...to asi ten, co ich roznasa s nimi nic nerobi, mali by ste to poriesit v triede....

adelaida33
5. dec 2011

@siss_sz zatiaľ nič, len pre kamošku zisťujem 🙂 😉
ale ako čítam, nič som zatiaľ nezistila...

amiiia
5. dec 2011

@careamell Toho psíka máme - je supi, malého zabaví sem - tam 😉 ked už nič iné ... tento rok s toho ja ešte nerobím neviem čo z tých darčekov, aby tam mal niečo a hotovo...ja som mu objednala takú penovú stavebnicu..u kamošky som to videla a supiš sa s tým zahral len zas pre zmenu prišla oveľa menšia ako som si myslela (ja som pre zmenu nepozrela miery) ale dobre bude - je to farebné, nebuchne sa s nimi a tak...
http://www.lukasport.sk/sk/detail/penova-staveb...

mis_ka
5. dec 2011

@adelaida33 moja svagrina davala od 4tyzdnov UM, davala vzdy len nutrilon a dava ho dodnes (maly ma skoro 3 roky), maly ho velmi dobre znasa a ani za svet nechce kravske mlieko (skusala uz samozrejme)

mis_ka
5. dec 2011

http://www.alltoys.sk/iobchod/product_info.php?... my sme kupili tento xylofon, je perfektny, da sa na nom hrat aj ako na klaviri ale tymi tykadlami ako palickami. moj mm je muzikant, takze u nas vedu hracky zamerane tymto smerom 🙂

ladytt
5. dec 2011

@sirinka @amiiia Aj my ideme kúpiť tohto havka, keď ho konečne nájdem v obchode 🙂 Inak dosť bieda u mňa s darčekmi tento rok.

sirinka
5. dec 2011

@ladytt ja som ho cez vikend kupila v draciku, mali ich dost...kupila som toho dvojjazycneho

ladytt
5. dec 2011

@sirinka Ani som nevedela, že je aj dvojjazyčný 🙂 aký je tam rozdiel v cene? to môže byť fajn, určite by som radšej kúpila teda toho, len či aj u nás bude. Ak nie pozrieme v NR 🙂

tinav
5. dec 2011

@adelaida33 ja som malého dokrmovala zo začiatku Humanou HA poradila mi to doktorka dokrmovala som iba málo ale bruško bolo v pohode takže som bola spokojná.

tinav
5. dec 2011

@amiiia podobné kocky máme aj my ešte po staršom synovi a sú perfektné malý ich zatiaľ okusuje ako všetko. Ja som malému kúpila 2 knižky a jednu guľu s malými kockami ktoré sa do nej vkladajú, nejaké oblečko. Hračky už nechcem kupovať lebo máme toho veľa po staršom synovi a synovcoch.

mianc
5. dec 2011

@amiiia aj my už máme asi mesiac toho psíka, sestra ho kúpila malej pod stromček 😉 ale stihla ho ukázať malej a mal veľký úspech, tak sa tešíme, čo bude robiť, keď ho uvidí pod stromčekom.. 🙂 😀 je fajny, dúfam, že sa pri ňom veľa naučí a má krásnu slovenčinu, takže to je veľké plus

sirinka
5. dec 2011

@ladytt asi 5 eur bol rozdiel

sirinka
5. dec 2011

@mianc aj ja som ho malej ukazala 😅

mianc
5. dec 2011

@sirinka som myslela, že si jej chcela kúpiť tie kelínky, tuším niečo také si mi spomínala naposledy.. ja rozmýšľam ešte nad tou penovou stavebnicou ale to možno na ročik... 🙂

inak kočky v metre sme malej kúpili húpacieho koníka a keď mu stlačíš uško, tak aj cupká ako koník a na koncí zaerdžíka.. 🙂 je podarený a mala nevie z neho oči odtrhnúť.. 🙂

sirinka
5. dec 2011

@mianc nie, tie uz mame davnejsie

tinav
5. dec 2011

@mianc toho koníka má moja kamoška keď sme u nej boli tak ho zapla a náš malý spustil taký plač že sme museli ísť domov, inak aj mne sa páči možno neskôr 🙂 🙂 🙂 .

adelaida33
5. dec 2011

my sme už tiež poukazovali malému darčeky, čo máme prenho akože pod stromček 😝 . aj tak, ked mu ich tam naukladám a prvý raz rozsvietime vianočný stromček, tak oči nespustí z tých všetkých farebných žiaroviek a "darčeky-hračky" prídu na rad až omnoho neskôr 😀 .

mianc
5. dec 2011

@tinav možno to bolo na neho rýchlo.. ja som ho spustila, keď prvý krát tak ho zdiaľky sledovala a keď docválal, tak až potom som ho dala hojdikať, až kým sa s ním nekontaktovala bližšie a potom už s tým problém nemala.. 😉

tinav
5. dec 2011

@mianc to hej ona má už ročného chlapčeka a on sa mi chcel pochváliť tým koníkom tak ho zapol a nášmu najprv skoro vyskočili očká z jamiek 😀 😀 😀 a potom plač. No ten plač bol hrozný a taký od srdca. Náš malý začína byť veľmi precitlivený niekedy mu nevadili cudzí ľudia a teraz hrúza každého sa začína báť. Vadia mu aj zvukové hračky radšej má káble a letáky aspoň sa dozvie čo je v akcií 😀 😀 😀 .

mianc
5. dec 2011

@tinav xixi.. tak chce byť študovaný... nemaj mu to za zlé.. 😀 možno nejaký dr. bude z neho.. už vydobili aspoň platy, tak by sa mu oplatilo.. 😉

tinav
5. dec 2011

@mianc to hej len keby to neštudoval ústami, chvíľa keď si ho nevšímam a leták v puse a tie káble, manžel už mu jeden daroval a ďalšie farebné vyrobil. Zbytočne budem kupovať drahé hračky keď jemu stačí tak málo 😀 😀 😀 .