icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
8. dec 2011

inak kočky my sme už konečne v noci nehnačkovali.. 🙂 ale ráno ešte kakala takú mäkú stolicu mala ale už to bolo o dosť lepšie.. 😉 dúfam, že sa to už upravuje..ďakujem za podporu!

careamell
8. dec 2011

@asma Tak my striháme aj dva krát do týždňa. Tiež nám rýchlo rastú a strihám dorovna, ak má ostré končeky, troška obstrihnem. 🙂

mailinka
8. dec 2011

a my stale teplotujeme ☹ ,ja uz zacinam prozrievat 6tu chorobu 😠

mianc
8. dec 2011

@mailinka držím palce, nech vám to čo najrýchlejšie prejde, my sme mali teplotky len 1x v noci, našťastie prešli a hnačky mala celú noc a deň a túto noc už ok, aj keď sa budila ešte čo bola taká nesvoja, ale inak je to o dosť lepšie, tak dúfam, že dnes už bude ako tak fit.. 😉

mianc
8. dec 2011

@mailinka ak nemá nič iné len tie teplotky, tak dosť možné že je to tá 6 choroba my sme ju mali tak cca 3 mes. dozadu, tak nech vám to rýchlo prejde a nech ste už zdravučký...

mailinka
8. dec 2011

@mianc aj ona sa budila skoro celu noc,ale zakazdym nastatsie zaspala a rano som jej dala cipok a jasne ze mi ho po 15 min vykakala 😒 ,takze vobec neviem ci aspon trosku zaucinkoval,lebo momentalne spinka.a to som na nervy z tohto stavu,lebo mam ist zajtra na pohreb 200km od nas a mm bude s detmi doma,ten je po operacii kolena,tak si neviem predstavit ako to s nou choruckou a mrzutou zvladne.no a nevraviac o tom,ze vcera mala horucku aj ta prostredna,ale ta vyzera ze je uz ok.

magre
8. dec 2011

Ahoj dievcata! Tak oficialne sa pripajam do klubu nespacov... Uz tyzden bojujeme, maly spi strasne nepokojne, neustale sa budi, mrnci. Vcera mal redsiu stolicu, nie hnacku, len sa mu to podarilo vytlacit na jedenkrat 😀 Nervozny je jak drak, taky podrazdeny, vsetko ho rozplace, mrzuty... Kuse do vsetkeho, co najde, ale tak s nervami- zavrci a kuse 🙂 Chuda moje, cely je taky nesvoj, zatial podozrievam zuby, uvidime. Len nech je to rychlo za nami, lebo uz som ako zombik 😀 Aspon ze teploty nie su...

adamnina
8. dec 2011

@slniecko103
Aj my to máme, je to trošku menšie a nemá to tie hrkacie časti, ale hrá sa s tým len máličko, možno keby to hrkalo. Skôr to chytí a odhodí, tiež sme to dostali ako darček. A tiež som to videla v predeti.sk.

mianc
8. dec 2011

@mailinka s keď hnačkuje sirup od teploty si jej neskúšala? teda ak má vyššiu teplotu, ja som jej vtedy sirup dávala a nám zabral, a to má už 2 deň teplotky? pri 6 chorobe hovoria tých 3-4dni

mailinka
8. dec 2011

@mianc nehnackuje,ma taku maksiu stolicu,ale vyslovene hnacka nie,rano nekakala a tym ze som jej dala ten cipok tak som ju tym vyprovokovala.teplota vobec neklesla,aj po 3 hod od cipku mama stale rovnaku 38,tak som dala sirup.no TT zacali v utorok v noci,teda z utorka na stredu.

filmuska18
8. dec 2011

@mianc myslim ze to budu zubky, my sme teplotu nemali ale ostatne priznaky su tie iste. Moja skusenost, ze to najhorsie stadium, ktore je viditelne trva par dni len, dokym sa zub prereze. Akonahle sa zubky prerezali, behom dna bolo po problemoch, len slintanie pretrvavalo dlhsie ale to je najmensi problem. Minuly tyzden nam sli dva zuby naraz, s odstupom jedneho dna sa prerezali, dolne dvojky, bol nervozny, nemohol spinkat, stale kakal, vsetko si rval do pusy a strasne slintal, trvalo to dva dni, na treti som objavila prvy zub, na stvrty druhy zub a o dalsi den vsetko ustalo. Inak odporucam kupit hryzatka, take co vyzera ako cumlik, len to ma iny tvar v puse, to nam velmi pomahalo.

mianc
8. dec 2011

@mailinka no ak je to 6 choroba tak by teplotky mali byť do piatku, v sobotu by už nemali byť, tak veľa síl, nech vám ešte táto noc dobre ubehne a už len zajtra.. 😉

mianc
8. dec 2011

@filmuska18 máme veľa hryzatiek, aj ich dosť ožužláva.. ten do pusky si kde kúpila? nejakom kamennom obchode?

amiiia
8. dec 2011

@magre Presne takto nejak sme na tom aj my...ešte že tie zuby sú..na čo máme podozrenie, že kvoli tomu sú taký..lebo inak by som si myslela, že mi niekto vymenil dieťa 😠

amiiia
8. dec 2011

...Ja papám najradšej sám... 😉 Keď mám zarýpané ruky, tak som aj chvíľu ticho ...

mailinka
8. dec 2011

@mianc dakujeme 😉 ,momentalne nema teplotu,sirup jej konecne zabral tak,ze sme uplne bez teploty,co je po 2 dnoch uspech,lebo vzdy tam bola nejaka,aj ked len mierne zvysena.no neradujem sa predcasne este,lebo ktovie aka bude noc.

gemini2
8. dec 2011

@asma ja som na chlapcov uplne sama, uz mi to obcas lezie krkom, dnes sme boli na nedonoseneckom, na kontrole, nastastie vsetko o.k. este sa dr, cudovala ze nasi chlapci vedia aj sediet....ved oni uz aj stoja a chodia popri nabytku, pekne rackuju...ja neviem naco tam chodime......dnes cely den mimo domu...hroza 😝

gemini2
8. dec 2011

@amiiia jeej aj nasi takto zacinaju papat. ale ja nemam rada, ked je bordel po dvoch....len si to predstav....akoby sporak vybuchol.... 😀 😀 😀

amiiia
8. dec 2011

@gemini2 😀 tak po jednom ... je (keď to neustriehnem) a chcem aby sa najedol dosť upratovania - nie ešte že po dvoch..fu nezávidím 😉

mianc
9. dec 2011

@mailinka ako sa máte dnes? už lepšie? my už celkom dobre, Timča kakala už len 3x a už je to také kašovité.. tak je to už lepšie.. 😉 tak dúfam, že zajtra to už bude Ok! 🙂

tetkabetka
9. dec 2011

Baby, sorry, že vám sem leziem, len sa vás chcem spýtať, či už ste rozmýšľali, akú autosedačku po vajíčku. Moja bude mať na vianoce 9 mesiacov, tak už to pomaly začínam riešiť. Ja by som najradšej Romerku, ale tá cena..... 😕 Ešte sa mi veľmi pozdáva Zopa Carrera, len tá nebola v crash testoch, tak sa tomu zatiaľ bránim.

sirinka
9. dec 2011

@tetkabetka pokial planujete este dalsie babo, tak ta investicia do romerky je ok a pokial nie, ja by som zvolila cybewx pallas s isofixom

https://www.youtube.com/watch?v=sFbapaxsR24
tinav
9. dec 2011

@tetkabetka my máme autosedačku carrera zopa a sme veľmi spokojný, malý sa v nej vozí asi mesiac, vidí na cestu pred seba a sedí v kľude. Dá sa polohovať keď zaspí a nastaviť výška hlavy. My sme veľmi váhali nad romerkou ale cenovo sa mi zdá prehnaná.

ladytt
9. dec 2011

@tetkabetka My sme kupili Roomerku cez tuto stranku je najlacnejsia- http://www.autosedacky-romer.cz/?currency=EUR. Skús pozrieť, my sme maximálne spokojni. A keď aj druhé neplánuješ dá sa dobre predať na bazari.

amiiia
9. dec 2011

Majú už Vaši drobci horné zúbky? .. ( viem niektorí už majú aj viac zúbkov) Nám nie a nie vyjsť von...ale ich ani nevidím..že by sa prerezávali..len ďasienko je také spuchnuté..viem je to individuálne..len dolné nám vyšli dosť skoro..a teraz dlho nič... 😕

mis_ka
9. dec 2011

@amiiia nam isli najprv horne az po nich spodne. ale u nas to bolo take speci, v priebehu 10 dni mu vyslo 6 zubov (horne 1 a 2, dolne 1)

ladytt
9. dec 2011

@amiiia Aj my už máme aj horné- 4 a dolné 2. Horné vyšli z ničoho nič najskôr jeden a zrazu hneď ďalšie 3, ale to už pred 2 mesiacmi a teraz dlho nič, tak neviem, kedy budú ďalšie 🙂

tinav
9. dec 2011

@amiiia my máme dole 3 a štvrtý každú chvíľu, no hore ani jeden. Ďasienka máme hore úplne naliate už asi 3 mesiace a nič no dúfam že nie dlho. Konečne spíme už druhú noc normálne no neviem dokedy ach tie zuby ☹ ☹ ☹ .

mailinka
9. dec 2011

@mianc tak vy ste uz asi za vodou.no my do vcera vecera bolo dobre,v noci teplota 38,4,rano 38,6.ja som odchadzala na pohreb a mm som vyslala k doktorke,ta sa nijako k tomu nevyjadrila,takze cakam co bude do rana.cez den vraj teplotu nemala,teraz uz spinka a zatial sa mi nezda ze by mala.uff,dufam ze uz bude dobre.

mianc
9. dec 2011

@mailinka to už je 3 deň? To by už malo byť dobre, aspoň ak to je tá 6 choroba.. držím palce!!!! Snaď zajtra bude OK, a ako to tvoj muž zvládol?