Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
a my stale teplotujeme ☹ ,ja uz zacinam prozrievat 6tu chorobu 😠
@mianc aj ona sa budila skoro celu noc,ale zakazdym nastatsie zaspala a rano som jej dala cipok a jasne ze mi ho po 15 min vykakala 😒 ,takze vobec neviem ci aspon trosku zaucinkoval,lebo momentalne spinka.a to som na nervy z tohto stavu,lebo mam ist zajtra na pohreb 200km od nas a mm bude s detmi doma,ten je po operacii kolena,tak si neviem predstavit ako to s nou choruckou a mrzutou zvladne.no a nevraviac o tom,ze vcera mala horucku aj ta prostredna,ale ta vyzera ze je uz ok.
Ahoj dievcata! Tak oficialne sa pripajam do klubu nespacov... Uz tyzden bojujeme, maly spi strasne nepokojne, neustale sa budi, mrnci. Vcera mal redsiu stolicu, nie hnacku, len sa mu to podarilo vytlacit na jedenkrat 😀 Nervozny je jak drak, taky podrazdeny, vsetko ho rozplace, mrzuty... Kuse do vsetkeho, co najde, ale tak s nervami- zavrci a kuse 🙂 Chuda moje, cely je taky nesvoj, zatial podozrievam zuby, uvidime. Len nech je to rychlo za nami, lebo uz som ako zombik 😀 Aspon ze teploty nie su...
@slniecko103
Aj my to máme, je to trošku menšie a nemá to tie hrkacie časti, ale hrá sa s tým len máličko, možno keby to hrkalo. Skôr to chytí a odhodí, tiež sme to dostali ako darček. A tiež som to videla v predeti.sk.
@mianc myslim ze to budu zubky, my sme teplotu nemali ale ostatne priznaky su tie iste. Moja skusenost, ze to najhorsie stadium, ktore je viditelne trva par dni len, dokym sa zub prereze. Akonahle sa zubky prerezali, behom dna bolo po problemoch, len slintanie pretrvavalo dlhsie ale to je najmensi problem. Minuly tyzden nam sli dva zuby naraz, s odstupom jedneho dna sa prerezali, dolne dvojky, bol nervozny, nemohol spinkat, stale kakal, vsetko si rval do pusy a strasne slintal, trvalo to dva dni, na treti som objavila prvy zub, na stvrty druhy zub a o dalsi den vsetko ustalo. Inak odporucam kupit hryzatka, take co vyzera ako cumlik, len to ma iny tvar v puse, to nam velmi pomahalo.
@filmuska18 máme veľa hryzatiek, aj ich dosť ožužláva.. ten do pusky si kde kúpila? nejakom kamennom obchode?
@asma ja som na chlapcov uplne sama, uz mi to obcas lezie krkom, dnes sme boli na nedonoseneckom, na kontrole, nastastie vsetko o.k. este sa dr, cudovala ze nasi chlapci vedia aj sediet....ved oni uz aj stoja a chodia popri nabytku, pekne rackuju...ja neviem naco tam chodime......dnes cely den mimo domu...hroza 😝
Baby, sorry, že vám sem leziem, len sa vás chcem spýtať, či už ste rozmýšľali, akú autosedačku po vajíčku. Moja bude mať na vianoce 9 mesiacov, tak už to pomaly začínam riešiť. Ja by som najradšej Romerku, ale tá cena..... 😕 Ešte sa mi veľmi pozdáva Zopa Carrera, len tá nebola v crash testoch, tak sa tomu zatiaľ bránim.
@tetkabetka pokial planujete este dalsie babo, tak ta investicia do romerky je ok a pokial nie, ja by som zvolila cybewx pallas s isofixom
@tetkabetka my máme autosedačku carrera zopa a sme veľmi spokojný, malý sa v nej vozí asi mesiac, vidí na cestu pred seba a sedí v kľude. Dá sa polohovať keď zaspí a nastaviť výška hlavy. My sme veľmi váhali nad romerkou ale cenovo sa mi zdá prehnaná.
@tetkabetka My sme kupili Roomerku cez tuto stranku je najlacnejsia- http://www.autosedacky-romer.cz/?currency=EUR. Skús pozrieť, my sme maximálne spokojni. A keď aj druhé neplánuješ dá sa dobre predať na bazari.
Majú už Vaši drobci horné zúbky? .. ( viem niektorí už majú aj viac zúbkov) Nám nie a nie vyjsť von...ale ich ani nevidím..že by sa prerezávali..len ďasienko je také spuchnuté..viem je to individuálne..len dolné nám vyšli dosť skoro..a teraz dlho nič... 😕
@mianc tak vy ste uz asi za vodou.no my do vcera vecera bolo dobre,v noci teplota 38,4,rano 38,6.ja som odchadzala na pohreb a mm som vyslala k doktorke,ta sa nijako k tomu nevyjadrila,takze cakam co bude do rana.cez den vraj teplotu nemala,teraz uz spinka a zatial sa mi nezda ze by mala.uff,dufam ze uz bude dobre.

inak kočky my sme už konečne v noci nehnačkovali.. 🙂 ale ráno ešte kakala takú mäkú stolicu mala ale už to bolo o dosť lepšie.. 😉 dúfam, že sa to už upravuje..ďakujem za podporu!