icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
9. dec 2011

@amiiia xixi.. my nemáme ani tie spodné.. teda nemáme ani jeden zub.. 🙂 času ešte dosť.. takže keď víjdu budú zasa iné starosti! 😉

mailinka
9. dec 2011

@mianc ano dnes je to treti den,zacalo to z utorka na stredu v noci.takze tato noc bola tretia.myslim ze to zvladol celkom ok,aspon ,ze mu mala nemala teploty cez den.bola som prec celych 12 hodin,takze ulohu zvladol a ja mozem taketo odchody praktizovat castejsie 😀

amiiia
9. dec 2011

😀 tak ako čítam, tie zuby fakt idú u každého inak... tak zostáva len čakať ... 😉

mailinka
9. dec 2011

@amiiia ani my nemame,ale snad po tychto trampotach s horuckami,co som tu spominala v prispevkoch uz konecne vyjdu 😖

eva76
9. dec 2011

ahoj, nám ked isli dolné ani sme si nevšimli že kedy už len zrazu boli vonku, to iste sa bolo aj s hornými, takze mame dokopy dolné a horné. Dufam ze to tak pojde aj dalej

careamell
10. dec 2011

@eva76 Nám teraz pred týždňom vyšli spodné dva, ani sme o nich nevedeli, len ked sa mi zahlodol do prsta, som na to prišla..
Jaj kočky, keď čítam ako detičky teplotujú, tak som strašne rada, že u nás to prebieha v pohode, dúfam, že aj bude, klop, klop 🙂
Inak ten môj truhliak, ako nechce jesť tie moje zeleninové obedy...kúpila som mu hotový v poháriku a zjedol mi ho celý!!!! Skoro ma porazilo, keď som sa vrátila od kaderníka a mm mi hovorí, že ako sa pekne napapal 🙂 Tak ja neviem, budem mu to miešať asi s mojím navareným.. 😒

amiiia
10. dec 2011

@careamell Zaujímavé ako nás tie deti stále prekvapujú..mne zas nechcel jesť kaše a teraz ich hlce jedna radosť...to sa mení...skús mu to teda miešať s Tvojimi zeleninkami čo mu spravíš 😉 niekedy menšie klamstvo robí divy 😕

amiiia
10. dec 2011

... Ďakujem krásne niekomu za srdiečka 😉

tetkabetka
10. dec 2011

@ladytt No tretie teda neplánujeme 😀 , ale aj tak som ju hneď na tej stránke objednala. Takú suprovú cenu aj s poštovným, to sa hneď tak nevidí! 😨 😨 😨 😨 😨 Mockrát díky!

mailinka
10. dec 2011

takze moje predpoklady sa potvrdili a dnes u nas vyvrcholila 6ta choroba.v noci uz teploty nastastie neboli,ale malinka este nie je celkom v poriadku,stale to neni ona.a je sem tam mrzuta,no je to ovela lepsie ako par dni dozadu,takze uz len tie zubky nech su von a snad budeme mat opat doma usmievave slniecko 🙂 .pridavam aj foto,malinkej sa nepacilo, ze ju fotim,ale tak hadam tam uvidite vyrazky -vpravo nad plienkou.

mailinka
10. dec 2011

noo,takze na takejto miniaturnej fotke to nevidno ☹

amiiia
10. dec 2011

@mailinka to ste naozaj potom mali tú 6 chorobu..je to zaujímave, ja som o tejto chorobe doteraz vôbec nepočula, až ked mianc ma na to upozornila, ked moj malý mal teploty..ale u nás sa to nepotvrdilo...ale ked Vám vyšli aj tie vyrážky - tak to je ono ... no tak držím palce a nech je už len lepšie 😉

mailinka
10. dec 2011

@amiiia ja som o nej vedela,nakolko aj druha dcera to mala,ale znasali sme to ovela lepsie ako teraz,ona aj ked mala horucky,neboli take vysoke a nebola taka mrzuta a uplakana,potom sa vysypala trosku a za par dni vysli zubky,no uz si napamatam ktore,ale asi spodne jednotky,lebo tusim este nesedela poriadne.

amiiia
10. dec 2011

@mailinka aha tak už s tým máš akú takú skúsenosť...no tak snáď už malinká bude ok....tá mrzutosť a horúčka je ubíjajúca ako pre malú, tak aj pre Teba .. my sme to mali pred týždňom...tak nech ste rýchlo zdraví 🙂

ladytt
10. dec 2011

@tetkabetka Nie je za čo 🙂 Dúfam, že budeš spokojná 🙂

ladytt
10. dec 2011

@careamell Presne tak aj moj Timko, nechce papať domáce jedlo, a keď sme vyskúšali kupované všetko spapal, skoro ma porazilo, a nie a nie ho naučiť na domáce, tak to tiež miešam a skúšam, či nezje aj domáce.

tetkabetka
10. dec 2011

Inak mne malá tiež moc nechcela jeden čas jesť moje varené, ale kupované aj nezohriate zjedla. A zistila som, že jej v tom vadilo niečo aromatické, asi to bol zeler (alebo vňať z neho?), alebo neviem čo. Tak som jej tam začala dávať viac mrkvy, aby to bolo nasládlejšie a aj trochu masla a vždy jej tam šupnem aj 2 odmerky nutrilonu a odvtedy nemá problém. Varím jej vždy na 2 dni.

lisjanka
11. dec 2011

a nám dnes vyšiel 7 zúbok dole vľavo..... 😉 tak snaď budeme mať chvíľku pohodu 😉

ladytt
11. dec 2011

@lisjanka Gratulujem, hádam sa už aj nám pretlačí, nejaký je nervózny posledné dni.

lisjanka
11. dec 2011

@ladytt ďakujem a vy máte už koľko zúbkov????? 😉

ivi163
12. dec 2011

@tetkabetka veru do kazdeho receptu pisu kusok petrzlenu 😝 Moja zje vsetko okrem petrzlenu, ved ten nezjem ani ja - je to priliz aromaticke pre babo. Vacsina zelenin co jej davam ma sladkastu chut (mrkva,cvikla,sladky zemiak)a v kombinacii s dalsou zeleninou a masom je to super.

ivi163
12. dec 2011

@lisjanka Nam po siedmom (2.vlavo dolny) hned za tri dni vysiel aj osmy. Zevraj vychadzaju takto v paroch..u nas je to tak vzdy jej vysli v paroch.

gemini2
12. dec 2011

stale ziaden zubok.......tak kde su...? ☹

ladytt
12. dec 2011

@lisjanka Zatiaľ 6.

gm
12. dec 2011

A my už 8 zúbkov. Vyšli v priebehu 2 mesiacov. A vždy v pároch.

sirinka
12. dec 2011

@ivi163 moje deti petrzlen maju radi, dokonca niekedy mam pocit, ze radsej zjedia petrzlen ako mrkvu a to aj janulka...

asma
12. dec 2011

jeeej babulky to je ale kolko zubkov maju uz vase deturence... nam vysli horne pred týždnom ale dali nam riadne zabrat, dufam ze dalej to uz bude lepsie ☹ teraz by mali vyjst dole na boku? lebo tam si stale spara v puse..

adamnina
12. dec 2011

No teda, vy máte niektorí už zúbkov, plné pusiny a my ešte ani jeden. Malá býva hlavne večer jedovitá, zle spinká a plače, cez deň sa pýta iba na ruky, je taká umrkotaná, vštko si dáva do pusy, až ju z toho napína, tak si myslím, že už to možno budú zuby.

ivka82
12. dec 2011

my tiež nie..ani jeden v 9 mesiacoch🙂

slniecko103
12. dec 2011

nam vysiel 3ti v pravo dole