icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mianc
12. dec 2011

xixi.. tak sa my sme tiež v skupine bezzubých "bábätok" 😀 🙂 tiež nemáme ani jeden zúbok.. a akosi nám ani nechýbajú..

tinav
12. dec 2011

my máme 3 dole a 4 sa tlačí dole 🙂

denkap
12. dec 2011

my mame doma zajacika - dve dolne a dve horne jednotky 😀

mailinka
12. dec 2011

my mame 2 spodné 🙂

careamell
12. dec 2011

aj my dva dole 🙂

siss_sz
13. dec 2011

jej, náš malý začal štvornožkovať...urobil dnes asi 4 kroky, akoby sa nechumelilo (lebo som iba náhodou vzhliadla od počítača...) hned som vytiahla kamru a urobil tak jeden vzdy a sup na brucho plazit sa.. uz som sa vzdavala nadeje amyslela si, ze to preskoci 😅

gemini2
13. dec 2011

@siss_sz ahoj ,a uz sa aj pustil? siel len tak bez drzania? moji zatial popri nabytku..... 😉

amiiia
13. dec 2011

@siss_sz Supi 😉 Adamko stále len plazí..aj keď sa tak trochu postaví akoby na štyri potom naspäť na bruško 🙂

siss_sz
13. dec 2011

@gemini2 oooo, to este nie, ved on stoji iba presne tyzden...takze aj on popri nabytku ide...pusti sa, ale bac na zem 😀

gemini2
13. dec 2011

@siss_sz 😀

ladytt
13. dec 2011

@siss_sz To skúša aj môj "herec", že bez rúk a bác 🙂

adamnina
13. dec 2011

Včera som písala, že nemáme ani jeden zub a čo to, jeden som tam predsa len našla 🙂 🙂 . Taký maličký, ale už ho je vidieť. Naša herečka totiž nechce len tak otvoriť pusu a že ukázať zúbky, nehrozí. Musím ju "oklamať, ale podarilo sa a je tam.
Ninula sa postaví šup šup, ale pustiť sa ešte nepustí, to si radšej sadne a ide po štvornožky. Len sa otočím a je "fuč".

siss_sz
13. dec 2011

@amiiia ajmoj tak doteraz inak,sak aj stale to roi..ale ked sa "pozabudne" tak stvornozkuje par "krokov" 😀tak aj u vas to pride snad coskoro 😉

asma
13. dec 2011

tak babulky dnes sme boli na poradni mame 9125g.. mame 4zuby
A SOM DOSTALA SOK LEBO KYM SOM SA SPAMATALA TAK MALEJ SESTRICKA SA OTOCILA A BACHLA JEJ INEKCIU DO KAZDEJ NOZICKY 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

mis_ka
13. dec 2011

@asma nemyslis vazne, nepustaj ju uz nikdy z ruk... ja pri malom stojim cely cas, podpisat papiere im idem az ked maleho zas obleciem...

amiiia
13. dec 2011

@asma a to Ťa ani neupozornila dopredu, že ju budú očkovať? či ako je to možné? 😕

mianc
13. dec 2011

@asma to naozaj??? a to kde sme? to už ani neupozornia, že idú očkovať? mňa sa aspoň vždy spýta, či ju chytím, alebo má zavolať dr.

gemini2
13. dec 2011

davate detickam pit z poharika? alebo je este priskoro?

angela1
13. dec 2011

@gemini2 ja este nie 🙂

fairynika
13. dec 2011

@gemini2 nasa mala sa hra ze pije z prazneho obcas ale to je tak vsetko nechce ani sosacikovy ani ziaden iny...

adamnina
13. dec 2011

@gemini2
Skúšame, ale vždy jej tam dám iba trošku, ona nechce piť cez cumlík ani cez sosáčik.

sirinka
13. dec 2011

@gemini2 ja som vyhrala tento poharik http://www.predeticky.com/www-predeticky-com/es...
tak som ho janulke naplnila a ponukla a celkom z toho tahala...
ale uplne pekne vie pit aj z obycajneho pohara, len to jej ja musim drzat samozrejme...

careamell
13. dec 2011

@gemini2 Môj malý nevie a ani nechce piť z fľašky, takže máme doma asi 3 nepoužité. Kúpila som mu aj ten NUK so sosáčikom, ale ani to eee. 🙂 Tak pijeme z pohára, celkom nám to ide, ale aj tak je plienka pod bradkou celá mokrá 🙂

ladytt
13. dec 2011

@gemini2 My máme taký so sosáčikom, lebo odmietal flašu, aj sa snaží sám sa napiť, že si to drží, ale nejde mu to ešte 100%, tak vodu máme všade a niekedy sa teda trafí aj do úst 😀

lisjanka
13. dec 2011

@gemini2 moja pije len z pohárika s náustkom,lebo z fľaše nevedela piť.... 😉

mianc
13. dec 2011

moja Timča sa napije aj s flaše, aj s pohára s náustkom a aj s "dospeláckeho" pohára.. 🙂 ale donedávna moc tekutín piť nechcela.. možno posledné dni sa to zmenilo, že už aj niečo vypije.. 😉 🙂

gemini2
13. dec 2011

@adamnina
@sirinka
@careamell
@ladytt
@lisjanka
@mianc mojim, ked som skusila dat, tak som ich skoro ,,utopila,,. dusili sa mi, nevedeli to v puse spracovat a zabehlo im..... 😢 tak musime skusat dalej, dakujem za odpovede 🙂

sirinka
13. dec 2011

@gemini2 pohar im opri o spodnu peru a nahni tak, aby bola voda tesne pri pusinke, ale nelej im ju dnu, oni najprv budu skusat jazyckom a tak opatrne potom mozes nalievat do pusy...

gemini2
13. dec 2011

@sirinka dakujeeeem. skusim 🙂

asma
13. dec 2011

@mis_ka
@mianc
@amiiia no tak veru baby, chodime do Senca k dokymu..kam som malu vyzliekla a bavila sa s doktorom uz aj dobehla sestricka a dobla malu prvy krat a este sa ma pita ze co sa cudujem ved ockovala ked mala 6 mesiacov..