Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
😀 tak ako čítam, tie zuby fakt idú u každého inak... tak zostáva len čakať ... 😉
ahoj, nám ked isli dolné ani sme si nevšimli že kedy už len zrazu boli vonku, to iste sa bolo aj s hornými, takze mame dokopy dolné a horné. Dufam ze to tak pojde aj dalej
@eva76 Nám teraz pred týždňom vyšli spodné dva, ani sme o nich nevedeli, len ked sa mi zahlodol do prsta, som na to prišla..
Jaj kočky, keď čítam ako detičky teplotujú, tak som strašne rada, že u nás to prebieha v pohode, dúfam, že aj bude, klop, klop 🙂
Inak ten môj truhliak, ako nechce jesť tie moje zeleninové obedy...kúpila som mu hotový v poháriku a zjedol mi ho celý!!!! Skoro ma porazilo, keď som sa vrátila od kaderníka a mm mi hovorí, že ako sa pekne napapal 🙂 Tak ja neviem, budem mu to miešať asi s mojím navareným.. 😒
... Ďakujem krásne niekomu za srdiečka 😉
@ladytt No tretie teda neplánujeme 😀 , ale aj tak som ju hneď na tej stránke objednala. Takú suprovú cenu aj s poštovným, to sa hneď tak nevidí! 😨 😨 😨 😨 😨 Mockrát díky!
takze moje predpoklady sa potvrdili a dnes u nas vyvrcholila 6ta choroba.v noci uz teploty nastastie neboli,ale malinka este nie je celkom v poriadku,stale to neni ona.a je sem tam mrzuta,no je to ovela lepsie ako par dni dozadu,takze uz len tie zubky nech su von a snad budeme mat opat doma usmievave slniecko 🙂 .pridavam aj foto,malinkej sa nepacilo, ze ju fotim,ale tak hadam tam uvidite vyrazky -vpravo nad plienkou.
noo,takze na takejto miniaturnej fotke to nevidno ☹
@mailinka to ste naozaj potom mali tú 6 chorobu..je to zaujímave, ja som o tejto chorobe doteraz vôbec nepočula, až ked mianc ma na to upozornila, ked moj malý mal teploty..ale u nás sa to nepotvrdilo...ale ked Vám vyšli aj tie vyrážky - tak to je ono ... no tak držím palce a nech je už len lepšie 😉
@amiiia ja som o nej vedela,nakolko aj druha dcera to mala,ale znasali sme to ovela lepsie ako teraz,ona aj ked mala horucky,neboli take vysoke a nebola taka mrzuta a uplakana,potom sa vysypala trosku a za par dni vysli zubky,no uz si napamatam ktore,ale asi spodne jednotky,lebo tusim este nesedela poriadne.
@tetkabetka Nie je za čo 🙂 Dúfam, že budeš spokojná 🙂
Inak mne malá tiež moc nechcela jeden čas jesť moje varené, ale kupované aj nezohriate zjedla. A zistila som, že jej v tom vadilo niečo aromatické, asi to bol zeler (alebo vňať z neho?), alebo neviem čo. Tak som jej tam začala dávať viac mrkvy, aby to bolo nasládlejšie a aj trochu masla a vždy jej tam šupnem aj 2 odmerky nutrilonu a odvtedy nemá problém. Varím jej vždy na 2 dni.
a nám dnes vyšiel 7 zúbok dole vľavo..... 😉 tak snaď budeme mať chvíľku pohodu 😉
@tetkabetka veru do kazdeho receptu pisu kusok petrzlenu 😝 Moja zje vsetko okrem petrzlenu, ved ten nezjem ani ja - je to priliz aromaticke pre babo. Vacsina zelenin co jej davam ma sladkastu chut (mrkva,cvikla,sladky zemiak)a v kombinacii s dalsou zeleninou a masom je to super.
stale ziaden zubok.......tak kde su...? ☹
A my už 8 zúbkov. Vyšli v priebehu 2 mesiacov. A vždy v pároch.
jeeej babulky to je ale kolko zubkov maju uz vase deturence... nam vysli horne pred týždnom ale dali nam riadne zabrat, dufam ze dalej to uz bude lepsie ☹ teraz by mali vyjst dole na boku? lebo tam si stale spara v puse..
No teda, vy máte niektorí už zúbkov, plné pusiny a my ešte ani jeden. Malá býva hlavne večer jedovitá, zle spinká a plače, cez deň sa pýta iba na ruky, je taká umrkotaná, vštko si dáva do pusy, až ju z toho napína, tak si myslím, že už to možno budú zuby.
my tiež nie..ani jeden v 9 mesiacoch🙂
nam vysiel 3ti v pravo dole

@amiiia xixi.. my nemáme ani tie spodné.. teda nemáme ani jeden zub.. 🙂 času ešte dosť.. takže keď víjdu budú zasa iné starosti! 😉