Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
my máme 3 dole a 4 sa tlačí dole 🙂
my mame doma zajacika - dve dolne a dve horne jednotky 😀
my mame 2 spodné 🙂
aj my dva dole 🙂
jej, náš malý začal štvornožkovať...urobil dnes asi 4 kroky, akoby sa nechumelilo (lebo som iba náhodou vzhliadla od počítača...) hned som vytiahla kamru a urobil tak jeden vzdy a sup na brucho plazit sa.. uz som sa vzdavala nadeje amyslela si, ze to preskoci 😅
Včera som písala, že nemáme ani jeden zub a čo to, jeden som tam predsa len našla 🙂 🙂 . Taký maličký, ale už ho je vidieť. Naša herečka totiž nechce len tak otvoriť pusu a že ukázať zúbky, nehrozí. Musím ju "oklamať, ale podarilo sa a je tam.
Ninula sa postaví šup šup, ale pustiť sa ešte nepustí, to si radšej sadne a ide po štvornožky. Len sa otočím a je "fuč".
tak babulky dnes sme boli na poradni mame 9125g.. mame 4zuby
A SOM DOSTALA SOK LEBO KYM SOM SA SPAMATALA TAK MALEJ SESTRICKA SA OTOCILA A BACHLA JEJ INEKCIU DO KAZDEJ NOZICKY 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
davate detickam pit z poharika? alebo je este priskoro?
@gemini2 ja som vyhrala tento poharik http://www.predeticky.com/www-predeticky-com/es...
tak som ho janulke naplnila a ponukla a celkom z toho tahala...
ale uplne pekne vie pit aj z obycajneho pohara, len to jej ja musim drzat samozrejme...
moja Timča sa napije aj s flaše, aj s pohára s náustkom a aj s "dospeláckeho" pohára.. 🙂 ale donedávna moc tekutín piť nechcela.. možno posledné dni sa to zmenilo, že už aj niečo vypije.. 😉 🙂

xixi.. tak sa my sme tiež v skupine bezzubých "bábätok" 😀 🙂 tiež nemáme ani jeden zúbok.. a akosi nám ani nechýbajú..