Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@gemini2 a dávaš im teraz teda piť z normálneho pohárika či z toho so sosáčikom? môj sa napije z pohárika so sosáčikom, ked mu ho pomôžem pridržať, no musím mu tam dať len trochu tekutiny, lebo inak sa začne tiež dusiť, kedže si ho sám celý vyklopí do pusy...
@adelaida33 skusam aj so sosacikom- ide im to lepsie...ale aj z pohara, ked len trosku naklonim,vyplazia jazyk a pomaly odpiju. ale ked sebou myknu, vsetko je von ..... chcem aby sa naucili z normalneho pohara 🙂
@gemini2 rozumiem 🙂 . ja som sa môjmu párkrát dala napiť z môjho normálneho pohára, ked naň túžobne hľadel, a tiež vyplazoval jazyk do vodičky ako havko a celkom mu to po chvíľke šlo... len som myslela, že ten so sosáčikom si skôr bude sám vedieť pridržiavať ako normálny... či ty máš nejaké umelé s uškom, tie normálne poháriky?
@adelaida33 mam take..
@gemini2 🙂 pekné. dakujem 😉 . na tvojich sa vrch so sosáčikom asi len pritláča, však? na mojom sa musí zakrucovať, tak neviem, či by mu tie hranky na ňom neprekážali... uvidím, ešte poskúšam...
@adelaida33 ja mám od Aventu pohár so sosáčikom pre deti od 4 mesiacoch a potom je ešte jedem pre staršie deti oni sa dajú vymeniť tak nemusíš kupovať nový pohár a hlavne netečie keď preklopí...a tečie jej toľko koľko potiahne....zo začiatku to aj nám nešlo a dusila sa ale už sa naučila aj sama sa vie už napiť..... 😉
@adelaida33 tie mi len mama kupila a su dobre- netecu, len ked potrasies.( take tmave fotky mi robi a to fotim s bleskom)
@asma to je strasne skoro na to tretie, kam sa ti lekari ponahlaju preboha? ja idem zajtra s malym na poradnu, tak som zvedava co mi lekarka povie, budem chciet od nej to zapisanie neziaducich nasledkov co sme mali po ockovani do nasej karty... nech sa mam cim potom branit ked ma nahlasi na hygienu, ked odmietnem najblizsie ockovanie.
@lisjanka dík. no dnes to uz bolo so sosáčikom lepsie, uz sa nedusil, len sme boli celý mokrý..., tak verim, ze coskoro to aj môjmu pôjde pekne 😉 .
@gemini2 my sme najprv pili z lyžičky, potom od začatia príkrmov z fľašky, neskôr sme skúšali sosáčik, ale to sa dusil, tak som mu ešte nechala flašku, ale tento tyzden uz def. prechádzame na pohárik. dobre mamina kupila 😉 .
@ladytt
Nechápem tých detských doktorov. Jeden odporúča jedno, druhý niečo iné. Jedna sa riadi skúsenosťami spred 20 rokov, druhá možno číta najnovšie odporúčania. Nech im spravia nejaké školenie, vytlačia brožúrku, alebo neviem čo iné, aby každá nedávala rozdielne odporúčania pre maminky. Keby sa takto stretlo 10 mamičiek, tak každej bolo povedané inak. To by bol z toho človek jeleň. Ešte že máme internet a vieme si spraviť názor sami a vybrať si to najlepšie, čomu veríme my, maminky 🙂
Som to myslela ohľadom papania 🙂
Nam vravela ze tretie ockovanie ma byt v 11mesiaci
my sme mali ísť na poradňu koncom novembra ale dr. mala dovolenku a ku druhej sa mi nechcelo ísť.. tak skočím asi zajtra prevziať naše miery.. 😀 no to som zvedavá, na tú našu bacuľku koľko má.. 🙂

@asma prosim ta ku komu chodite? k Harsanyimu alebo Vargovi? my chodime k Somogyiovej a taketo nieco by sa mi tam v zivote neprihodilo... ☹
inak dostala som info, ze aj vo Velkom grobe je nejaka fajn doktorka, ty to nemas ani daleko, ci?