Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mianc idem dnes k lekarke, povedat o tych problemoch co som tu spominala po poslednom ockovani, chcem to dat zapisat do karty, tak vecer ti dam vediet ako som dopadla. samozrejme po tychto skusenostiach uz ockovat nedam, ale ak sa neopyta, tak jej to este nebudem vesat na nos, az keby nas chcela objednavat na ockovanie. mam kamosku co nedala vobec ockovat, ani v porodnici ani neskor a zatial ju nikam nepredvolali... ale to je asi pripad od pripadu, niektory lekar je moc aktivny, niektory nie.
@ladytt Tak autosedačka dorazila! 🙂 Už som tú stránku doporučila ďalším dvom mamičkám. Ešte raz díky za tip. 😉
@mianc @sirinka report z dnesnej navstevy u lekarky - nasa lekarka dala vypoved, zastupovala taka mlada sympaticka, bodaj by aj nasa buduca bola taka. vysetrila filipka, ked zistila, ze nesedi sam ani nelozi, tak nas odporucila na neurologiu (vraj je slabo hypotonicky :-/, no uvidime). porozpravala som jej nase trampoty po ockovani, bola velmi fajn, ochotna sa o tom rozpravat. do toho skocila sestricka, ze najblizsie uz bude dalsie ockovanie (...asi velmi nepocuvala o com sa bavime), tak som teda vybalila, ze ja uz ockovat urcite nebudem. lekarka bola v pohode, slubila dokonca, ze ten nas neziaduci ucinok nahlasi, dala to aj do karty, ale teda, ze nahlasi aj to nase odmietnutie. sestricka len skontatovala, ze je to skoda, ze nedoockujeme, ked uz nejake davky ma... to ze ma nahlasi, ma nejako netrapi. a este, ze teda tu neurologiu mame absolvovat urcite aj kvoli tym problemom po ockovani. dokonca uznala, ze tam moze byt suvislost. bola som vcelku milo prekvapena.
@sirinka vidis to mi nenapadlo, ale mas pravdu. len teraz neviem, ze s kym budem mat docinenia najblizsie (na poradni vo februari) pretoze, to uz tam zrejme bude ina lekarka... dufam, ze tato aspon dodrzi slovo a nahlasi ten neziaduci ucinok, ale v podstate to sama navrhla, tak snad ano.
@sirinka jj, napadlo ma to, je to v ramci procaru, takze by nemal problem prejst od jedneho lekara k druhemu. chcem to zatial skusit tam, mame to zaplatene, az ked nebudem spokojna, budem hladat mimo tejto polikliniky. ale dakujem za ten kontakt na manofa, zapamatala som si, uz si mi raz o nom pisala
@sirinka
@mis_ka my sami sedíme keď Timču posadím, pekne rovno a ani sa nekolíše.. 🙂 ale obracať sa neobracia, teda ani z bruška na chrbatík ani opačne.. 😒 myslíte si, že to tiež môže byť očkovaním? alebo máme skočiť ku tomu neurologovi? My sme mali 2 mes. (7-8 mes.) remienky, teraz čo ich 2 týždne máme dole. Ja neviem, či si mám myslieť, že to je trocha pozadu kôli remencom alebo by som mala ku dr. s tým zbehnúť.. ☹ do sedu sa priťahuje aj sama ale celkom sama sa neposadí, a na bruško sa pregúľa ak jej pomáham a aj naopak, ale ona celkovo nie je rada na brušku, chvíľku tam vydrží a potom sa už pajedí..
@sirinka ja si tiež myslím, že potrebuje viac času, lebo inak je riadne šidlo.. 😉 ale tak každé bábä asi potrebuje ten svoj čas, nabud. týždeň pôjdem na poradňu, lebo teraz má naša dr. dovolenku.. 😒 to už skoro mesiac.. a to už mala byť od tohto utorka.. :-P ale ja som bola so sebou mesiac dozadu u neurologa a som mu spomínala o malej ale ešte vtedy mala remienky, on hovoril, že to ak má remienky tak ju to brzdi vo vývojí.. ale tak teraz neviem aký čas potrebuje aby to všetko dobehla.. ako mne je v podstate jedno či bude chodiť teraz alebo až v roku.. hlavne nech je všetko tak ako má byť... 😉
mozem otazku:davate detom tie kukuricne sulance? nedrhnu sa vam s tym? ja som rozmyslala,ze by som malej dala,ale bojim sa.a zuby este nemame.
ahojte, nemate skusenosti so strajkom v dojceni??? My sa trapime uz tyzden, ale dnes rano si konecne vypytal papat. Som zvedava, ci bude este chciet odomna mliecko. 😒

@gemini2 bud rada 😉 inak kedysi to robievali v skole...teda ked este ja som chodila do skoly...neviem, ako to teraz funguje...ja moje uz tiez nedam preockovat, iba tetanovky