Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zahadka http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
skus tam popozerat, iste najdes radu na svoj problem, pripadne napis tam otazku...
Včera mi prišla tá kniha Návod na prežitie pre bejby a aj tie recepty. Určite sa za tú cenu oplatí, my sme kúpili cez net, vyšla lacnejšie. Je super aj o očkovaní je tam toho dosť, mám pocit, že tam opísali asi všetko ohladom detí do 6 rokov. Študujem potajme, lebo má byť pod strom, tak aby malá nevidela. 🙂 Z receptov som už vyskúšala jednu kašu, malému dokonca chutila a večer sa chystám uvariť cícer. 😲 To som zvedavá, ani ja som ho nikdy nejedla. 🙂
@sirinka Je tam aj tá mungo fazuľa, dá sa kúpiť v normálnom, alebo len v nejakom špeci obchode? Sú tam inak recepty bez mäsa, všetko je nahradené strukovinami a obilninami, takže pohánky, pšena, šošovice a týchto vecí je tam dosť. Varievam aj z toho a v tej knihe je veľa nových receptov 🙂
babulky idem sa pochvalit... malinka mi uz tretiu noc spala az do rana pol siestej co som bola soknuta a ako blazon som sledovala od tretej či dycha normalne xixiix.. Večernú kašu som vymenila za mliecko a davam jej donho dva tri marina kekse a je spokojna...
Chcem sa vas opitat ja som davala tu kasu co sa s vodou zarabala, to mi vypila 250-300ml
ale takto mliecko vypije ledva 200ml je to v pohode? ako papaju vase deti vecer...
dievcata tak ja sa s vami lucim .odchadzame k mamke do ciech na 3tyzdne.citam vas az v novom roku.prajem vam vsetkym stastne a vesele vianoce a stastny novy rok nech maju nase marcovcata tieto vianoce nezabudnutelne a hlavne my mamicky lebo su to nase prve spolocne vianoce s nasimi detickami 😀
@nicky655 dávam tie chrumky aj ja a v poho..ono sa to pekne rozpustí v ústach...ja som dneska skúšala rožok..lebo ešte pre mesiacom sa mi trochu začal dusiť..tak som sa bála..ale starší syn ho jedol pri nom..tak som znovu skúsila a bolo to lepšie...ale chrumky sú predsa len bezpečnejšie..tak kľudne dávaj 😉 my máme tiež len dva zúbky dole..
Dnes ráno mi malý spadol z postele 😢 😢 😢 Ešte hodinu som sa triasla, či mu nič nie je.
@careamell to sa už stalo aj nám...chvalabohu nič ☹ Akože fakt stačí chvíľa a to aj vtedy ked sme pri nich - mne Adamko spadol, ked sme sa hrali spolu na posteli...začal tak v sede poskakovať..dostal nejaký balanc a bác do zadu ... som ho nestačila zachytiť a potom sa z toho spamätať 😒
@adelaida33 my sice nemame modriny, ale vyzerame ako obete tyrania obaja :D, filipko si natrepal nos a doskrabal tvar a mne v noci svojou tvrdou keckou rozbil usta :D takze tak
@amiiia jasné, deti znesú veľa, ale mala som strach, už som chcela štartovať auto a utekať dakde na vyšetrenie...
Dnes som mala na návšteve mamu, malému som navarila cícerovú kašu s karfiolovým pyré. Včera ako baštil, radosť na neho pozerať, no a dnes, keď sa mal najviac ukázať, vyplúval to a kašlal na mňa... Keď mama zistila, že je to cícerová kaša, povedala, ,, To aký blivajz ti dáva?"..No a bola som nahratá, my sme to ako deti nikdy doma nejedávali a teraz som asi strašne za ,,zdravú matku". A to má moja mam 47 rokov....takže nie je až tak stará na to, aby to pochopila...
@careamell takéto "pochvalné" slová vždy "potešia", a najmä od mamy 🙄 . ja zakaždým pri takýchto situáciách uvažujem, či niektorí ľudia len jednoducho vypúšťajú, čo im príde na jazyk... alebo ich to tak celkom príjemne pobaví, mysliac si, že sú náramne vtipní.... alebo to, nebodaj, len tak vymetú zo seba a aj pri následnej sebareflexii im z danej situácie vylezie v hlave iba kontrolka spokojnosti, že: "dobre som jej povedala, len čistú pravdu..."
môj malý tiež tak obeduje, v niektoré dni už takmer šampus otváram, čo sa teším, že všetko popapal, a v iné doňho lyžičku na ochutnanie nevtrepem 😖 , hmmm.
@careamell no moja ja s takou maminou byvam... nikdy nie je dobre ako a co robim ja... ked som bola par dni v nemocke tak bola prevazne s malou, ked som prisla malej začali zuby a to som nepočuvala ine iba co s nou preboha robim ze je take ked pri nej teda nebola.. niekedy som nanervy ale niekedy si to ani nevsimnem...
@mianc prepac neskorsiu odpoved, ano, v bratislave na kosickej v obchode Predeti.
@careamell
@adelaida33 🙂 hm no baby myslím, že v tomto sa asi všetky zhodneme...je to staršia generácia, absolútne nemajú pochopenie pre dnešné "trendy" veci...volakedy nás napchávali bohvie čím všetkým čo bolo vtedy "zdravé" a dnes už nie je...argumenty typu " aj my sme vyrástli bez cíceru, špaldových tyčiniek atď. všetky z radosťou prezentujú.. 😉 mňa už tiež nebaví vysvetľovať ani svokre, ktorá za mnou prišla z "dobrým nápadom" že jej sused predáva fajné čerstvé kravské mlieko a milá nevestička to odmietla lebo je na tom "tak dobre" že radšej bude kupovať drahé umelé mlieko..ach jaj som to ja panička 😀

@sirinka my mame 8 zubkov a mam taky pocit, ze idu dalsie 😝