Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@ladytt ja davam cottage cheese, lucinu, mozzarellu ale dala som uz aj trosku eidamu na cestoviny, ale to naozaj len trosku. davam mu to s chlebikom, bagetou a vzdy pridam nejaku zeleninu, najcastejsie salatovu uhorku, paradajku (predtym obarim a zvleciem z supky), ladovy salat alebo polnicek.
@siss_sz ja som minule dala malému cícer z Bonduelle konzervy...šťavu som vyliala a cícer rozpučila k zelenine 😉 kamoška chodí k Bukovskému ambulantne do poradne sama zo sebou, ale má aj malé bábo ... ona mi to poradila, lebo ja som sa babrala z namáčaním cíceru deň vopred a tak... a on jej odporučil túto konzervu..takže je to úúúplne že podľa predpisu 😀 tak ak myslíš vyskúšaj ...
@slniecko103 myslím že do týždňa 🙂 , malá najskôr začala chodiť dokola v ohrádke až potom nabrala odvahu aj okolo nábytku 😀
@lisjanka pediatrička : THUYA 5CH 1 deň pred očkovaním, THUYA 15CH v deň očkovania, THUYA 30CH 1 deň po očkovaní (po 5 granuliek rozpustiť vo vode a dať vypiť)
ale dnes som bola u svojho dr. (homeopata) a ten mi dal priamo pre ňu kvapky, tak ja budem dávať tie, lebo tam má aj na zvýšenie imunity a tak.. bola teraz chorá, tak mala imunitu dosť zníženú
@gemini2 nie nie.. on jej robil vyšetrenie kompletné a ona má aj kožné problémy tak to má nakombinované a ono to má viacej účinkov treba si to poriadne pozrieť
@siss_sz my na tretie ideme teraz vo februári, a pýtala som si to kôli tomu, lebo po 2 očkovaní, malá tiež prestala rozprávať a dosť bola zamlknutá.. čo sa už našťastie popravilo..
a kto juz absolvoval tretie ockovanie? ako to niesli vasi drobcovia?
@mianc ja som tu davnejsie pisala o tom ako reagoval filipko na ockovanie, tiez prestal po druhej davke rozpravat, ticho bol dva tyzdne a potom sa to pomaly rozbiehalo, ja som kvoli tomu bola aj u neurologicky a ta ma utvrdila v mojom presvedceni, ze maleho uz nemam dat dalej ockovat. skus nad tym este porozmyslat, toto je velmi vazny vedlajsi ucinok, nevies co sa dialo s jej nervovou sustavou, ze takto reagovala... nechcem ta prehovarat, ale neda mi ti nenapisat.
@mis_ka ja viem.. tiež som zvažovala nedať ju očkovať a radila som sa aj s inými známimy lekármi, a tento môj dr. ma len utvrdil v tom čo som si ja myslela.. on zásadne proti očkovaniu nie je.. ale musí byť dieťa úplne fit a jeho imunita musí byť dosť silná, a to deti do 1 roka isto nemajú.. a preto nám dal tieto kvapky, ale malá ma troška aj kožné problémy a má to vlastne nakombinované kvapky priamo pre ňu, ale rozmýšľam že nepôjdeme hneď začiatkom februára ale neskôr, nech jej tie kvapky poriadne účinkujú a nech sa jej imunita zvýši, lebo teraz sme boli choré a Timča brala aj ATB, takže sa toho o to viac obávam
dievčatá aj nám sáška prestala po 2 očkovaní brblať a opäť začala až po cca 3 týždňoch najskôr som si myslela že si to len namyšlam ale nie, teraz ako som bola na poslednej poradni sme s dr. riešili - kecali o očkovaní za a proti a mám strach z 3 očkovania ale ešte väčší by som mala keby som ju nedala očkovať, podľa našej dr. je len otázkou času kedy na to že sa detičky neočkujú začnú doplácať a vtedy už bude neskoro ľutovať, nemám vzdelanie medicínského smeru a preto si nedovolím spochybňovať odbornosť dr. a nechávam si od nej poradiť, mne ako laikovy sa ťažko rozhoduje o niečom v čom sa nevyznám.....
@angela1 presne, preto som sa aj ja radila s lekárom čo s očkovania nemá zárobkovú činnosť, a ten mi povedal, že on v pravom zmysle proti očkovaniu nič nemá, len je vec lekárov aby ustrážili zdravie detí, lebo stačí ak je dieťa chorľavé, alebo má zníženú imunitu, tak to očkovanie vtedy môže urobiť viac škody ako osohu.. keď sa ide očkovať, treba byť presvedčený o tom že dieťa je zdravé..
@mianc fuha, ja už presne ani neviem..kedy sme to brali..ale už dávnejšie..mal nejakých 5 -6 mesiacov..a pravdupovediac som si nevšimla, či menej či viac bľabotal...neviem fakt..len ma to zaujalo, ako si to písala, som sa tak zamyslela...ale súvis to teda môže mať...len ma toto očkovanie dosť deprimuje...tak sa len modlime, aby to detičky zvládli tak ako treba 😉
Fuuu,baby nestraste s tym ockovanim ☹ .Nas ta tretia davka este len caka.a to az niekedy okolo roka,lebo sme mali posunute ockovanie. a preco by mala byt prave ta tretia davka najhorsia?necitala som celu diskusiu,tam som neni celkom v obraze.
Inac teraz trosku mimo temy,ale uz davnejsie sme sa tu bavili o pracich guliach a ich ucinkoch a dnes som nasla toto na nete.tak ja uz fakt neviem co je pravda a co nie.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1613...
co si o tom myslite?
@mailinka @angela1 ja tiež dám malu očkovať, ale boli sme teraz choré a veru má aj slabšiu imunitu tak som preto s ňou bola u dr. (homeopata) aby jej niečo na zosilnenie imunity dal a aj niečo na zmiernenie vedľajších účinkov, troška som sa s ním tiež radila ohľadom toho očkovania a on povedal, že neočkovať, to tiež nie je riešenie.. že on nie je proti očkovaniu.. ale treba aby boli detičky zdravé.. čo veľa pediatrov podceňuje.. a asi aj preto vzniká veľa vedľajších účinkov.. stačí menšie prechladnutie, čo na prvý pohľad nie je vidno a už to robí neplechu.. ☹ 😒

@siss_sz inak som si tiež všimla, že sú dve Lučiny, jedna tvarohová a druhá smotanová.