Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 My ani moc nie. Lebo u nás sa mrazy držia aj poobede do -17 stupňov. Manžel bol s ním asi 2x poobede, keď bolo slnečno, ale to len tak na 10-15 minút. No dnes už slniečko nesvieti a začalo fúkať, takže ponorka 😠
@dadka1010 no ja som nebola už dva dni, iba čo do auta, obchodu a späť, ale nenormálna kosa 😝 a ten vietor v nárazoch, dobreže ma neodfúklo aj s malým v náruči 😖 . a dnes nejdem určite... zasa je tu pod -12°C a strašný vetrisko 😕 .
@adelaida33 O držku, nech to už skončí a to ešte sneženie hlásia
@dadka1010 krátka zima, ale začala byť intenzívna..., brrr. dnes ste už lepšie nocovali? okrem toho prsta v nose 😀 ?
@adelaida33 Ale ani nie, o pol druhej som musela nacupitať, lebo sa už nedal zase utíšiť. Ale trošku sa to predlžujú tie intervaly, tak snáď niečo z toho bude. Každý vraví nechaj ho vyrevať, ale to sa nedá. Niekedy musím ísť po pol hoďke za ním, minule plakal dve hodiny. A keď ho neutíši nič, tak mu musím dať prso 😠
ahjte babule k tym zabranam mi sme kupili v ikei je taka prispôsobiva az do 2,5 metra stala okolo 70e.. su to take sve mriežky ktoré si prispôsobite podla velkosti otvoru..
A tak mimo strasne ma bolé zub a asi sa zblaznim do pondelka, nejake babske rady nemate na bolaví zub? studený zabal, ani paralen uz nezabera...
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@asma no ja som si raz dávno v takej situácii vyplachovala ústa Ginom 😅 , ale to asi nebola ideálna rada 🤐 .
@asma @adelaida33 ja by som poldeci domacej poradila, kebyze nie si tehotna :D ale nie, vazne, bez na pohotovost
ahojte dievčatá, idem sa tak trocha pochváliť sáška od dnes už pekne chodí sama 🙂 🙂, veľmi sa vytešujem ale ale, ten čas neuveriteľne letí už nieje až také malé miminko
a teraz trocha od veci - už ste schudli na pôvodnú váhu?, lebo ja ani náhodou a neviem či sa k tej váhe vôbec ešte aj dostanem 😠 , rotunu som použila len 1x a od vtedy je pekne na mieste pod skrinkou v kúpelke, tak veľmi sa mi nechce až idem sama sebe na nervy.....
@asma skús vydenzifikovať ústnou vodou alebo najlepšie aj domácou pálenkou, však ju nevypiješ, iba vypláchneš, aj keď si myslím, že tá kvapka by ti neublížila a mne zabrala aj pasta sensodine, ale ak nemáš doma, tak ťažko.. :-/ potom už len tá pohotovosť, ale to neviem ako u vás ale u nás sú vždy riadny fušeri.. ☹
@angela1 Tééééda, riadna šikovnica. Akurát som sa chystala sem písať, že či už niektoré marcovčiatko chodí a niekto ma predbehol 😉 .
Ja o svojej pôvodnej váhe ešte tiež len snívam, ale len čo malého celkom odstavím, vrhnem sa na nejakú očistnú kúru 😉 . Teda neviem či ju aj dokončím.
Aj aj sa pochválim, náš drobček pekne pošle pusinku, dá pusinku, napodobní autíčko, zatlieska rúčkami a stále sa niečo nové naučí 😉 . Je úžastné sa na nich kukať ako sa učia nové veci
@angela1 gratulujeme k chodeniu 🙂 🙂 🙂 , nemáš nejaké foto?
Tak, baby, ja sa pochválim 😎 , ani neviem ako, a už som na pôvodnej váhe, a to celkom bez cvičenia, akurát, čo mi "dá do tela" malý a domácnosť 😅 . Nebola by som o tom vedela, ale omylom som si včera vybrala predtehotenské nohavky a zapla som ich 😕 😲 😀 , hurááá 😉 .
@dadka1010
@dendy1 no ale tie zábrany na otvorenie zásuviek - obuváky - super nápad 😀 , hned zajtra ich idem nakúpiť 😉 .
@angela1 super, velka sikovnica....nasa dokaze tak na chvilku udrzat rovnovahu, ale o samostatnejchodzi este ani nahodou
@dadka1010
@adelaida33 ja uz sice nosim vsetko, co aj pred tehu, ale stale mam navyse tak 2 kila...takze v zimnom obleceni je to ok, ale do leta to este dam dole... 🙂
@adelaida33 Sa máš, aj ja mám čo robiť, ale na váhe sa to akosi neodrazilo 😠 😠 😠 . Len čo ráno vstanem som taká vyhladnutá, akoby som týždeň nejedla, malý mi dáva v noci zabrať a ja neviem, čo by som zhedla 😅 😀
@dadka1010
@adelaida33 neviem baby, ja mam brucho v pohode, skoro ploche aj peknu kozu, ani ziadne strie...ja mam tu nadvahu v bokoch a v stehnach...
@adelaida33
@sirinka Aj ja tam mám tú kožu takú natiahnutú, k tomu riadne strie aj na bruchu aj na stehnách, no neriešim,lebo by som sa zbláznila 😠 😀 . Ale tak pár kíl by bodlo dať dole, síce sa nikdy v mini nepremávam, ale zase aby som sa necítila zle 😉
My tiež ešte nechodíme, malý sa postavil asi pred dvoma týždňami prvý krát v postielke, takže my máme ešte ďaleko do chodenia. Ja ho ale nedávam do pavúka. Dcérka mi chodila už v 11 mesiacoch, ale tá v pavúku veru bola.
Ja mám ešte riadnu nadváhu, asi 8 kíl, aj keď mi každý vraví, že vyzerám ako pred pôrodom, asi majú belmo na očiach 🙂 Je ale pravda, že aj ja mám brucho ploché, všetko mám na zadku a stehnách. Keď už nebudem toľko kojiť, tak sa vrhnem na nejakú očistu tiež 🙂
@sirinka
@adelaida33
@dadka1010
@careamell Ani ja nedávam do chodítka, som zásadne proti. Keď bude chcieť, sám sa naučí a veľmi mi vyhovuje, že ešte nechodí. On si zájde tam kde chce po štyroch a teda mám čo robiť, aby som ho uprizerala. Začína mi vyťahovať hrnce 😠 . Aj ja mám asi 5 kg, ale pred tehu som tiež nebola žiadna modelka 😀
@sirinka @dadka1010no ja našťastie nemám žiadne strie ani nič také, len mám akoby oblečenú o číslo väčšiu kožu na brušku 😅 😅 😅
@careamell pavúk či chodítko, tiež to doma nemáme...

@careamell @slavetka tiež máme samé "zatváratká" - obuváky na šuplíkoch a tiež máme 2m vchod do obývačky, tak tam máme takúto zábranu. Je tam totiž krb, a aspoň jedna izba nech "prežije" 😀