Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zahadka ahoj ahoj ahoj.. ja som uz za polovicou tehu. malu som kojila prvych 5 mesiacov tiež som niekedy nevládalaa ale neboj sa mi ženy sme neuveritelne stvorenia... mne kazdy nariekal ako to zvladnem a bla bla bla... od unavy som niekedy padala na hubu a teraz ked je horsia noc a to sme od pol noci hore skoro stale tak som rano ako zombik.. ale vydrzis... ved ked sa potom to moje slniecko na na usmeje tak som zas plna energie...
Neviem ci to bude zubkami... a ci pomôze nieco ine.. mala to robila asi tak kazdy 3-4 mesiac ked som ju kojila a robi to aj teraz.. ci jej dam kasu, riadnu veceru, alebo flasu mliecka(pijeme kravske) podla mna su to take obdobia u deti...
@sirinka ja nechcem prestat kojit, chcem len skusit moznosti. A ak zaberie, nemam problem na noc dat umele. Lekar mi vravel, ze o mlieko asi aj tak pridem, lebo beriem take potvory na udrzanie tehotenstva, tak aj tak musim skusat, ktore mu bude chutit, aby sme neostali zo dna na den bez mliecka. Mne je velmi luto, ze budem musiet prestat kojit, ale treba hladat vychodiska
@asma ahoj ty davas malej cisto iba kravske mliecko?myslis to z automatu?a prevaras ho?ja som sa tiez pytala ze ktore moze mlieko maly a tiez mi povedala doky zekludne aj to z automatu.ja som zacala davat malemu mliecko ale neviem zohnat plnotucne 5dnove.iba plnotucne 14dnove.u nas maju iba 5dnove polotucne.tak uz fakt neviem ktore mu mozem dat.zatial mu nic nieje z obycajneho mlieka.tak len pre info zistujem diky
Baby ako sú na tom Vaše detičky z blabotaním "rozprávaním"? .. ja mám taký pocit že malý nejak menej blaboce, čo už hovoril sem - tam mamama, baba, tatata, de de a tak ... a teraz nejak nič ... aj celý deň je, že len hmmmká a nič... možno ma aj svokra ovplyvnila, lebo ani dnes nezabudla poznamenať: že ten malý nejak málo rozpráva ... 😠 tak si to možno viac všímam.... ale aj baby tu spomínali @mianc že po očkovaní malá menej rozprávala - že či tým ..hmm neviem 😒
@amiiia inak, tak si ma s tými bielymi pamperskami nalákala, že sme ich aj my dnes kúpili 😅 , bude ich mávať na noc 😉
@slniecko103 s tym mlieckom-a klasicke v krabici nemoze byt??lebo mne o tomnic nespominala dr.ani sa nepytala ake davam 😒 klasicke netreba prevarat,to z automatu urcite ano!!
@adelaida33 no super teda 🙂 .. aj ja ich mám a tiež som mu ich dala dnes na noc, tak hádam sa nám osvedčia 😉 a Tvoj malý máva tiež také dni, ked pomenej "rozpráva"? vie už niečo povedať?
@amiiia uz som to tu raz pominala,ze nasa prostredna z nicoho nic prestala hovorit,ale bola o dost mensia ,dovtedy co to blabotala a potom ako keby utalo.a nesuviselo to vobec s ockovanim.lebo ockovana bola az potom co prestala blabotat.a dlho predlho sa nam rozvazoval jazyk,ma 3 roky a zacina len teraz riadne rozpravat.a to este vela veci nevie povedat.uvidis ci sa to nepolepsi po chorobe ked bude uplne fit 😉
@amiiia no niekedy opakuje celý deň to isté dookola a inokedy sa mu jazýček nezastaví. okrem všakovakých pazvukov a ťažkozapísateľných výkrikov, si zatiaľ rozpráva takéto: mama, tata, dada, baba, havo, hau, mau, meme, dajdaj, nenenene a pod.
@nicky655 ja som počula, že trvanlivé škatuľové sa deťom do 2 r. neodporúča, ak už mlieko iné než materské alebo umelé, tak potom buď z automatu (samozrejme doma prevariť) alebo škatuľové, ale s krátkou, cca 5 dnovou dobou trvanlivosti.
kočky, chodíte po tieto mrazivé dni s detičkami von? alebo ich dávate spinkať von do kočiarika ako inokedy?
@adelaida33 ja by som aj chodila, ale starsiu mam choru...ale tak ked ideme nieco vybavit, tak aaspon na chvilku sa dostaneme von...ale nie dlho, sla by som tak max. na tristvrte hodiny, najlepsie poobede, ked je trosku "teplejsie", doobedu je to drsne...a spinkat som ju nechaja, ked bolo do -5 aj vonku, v zavetri a otocila som ju na slniecko..
a
@sirinka u nás bolo tiež do včera tak, že sa dalo ísť na tú hodinku-dve na obed, bolo do tých -6°C a pekne slnečno a robila som, ako aj ty píšeš, pekne po slniečku a ukrytí pred vetrom. ale od včera už veľmi silno fúka a máme aj na obed najviac -12°C, tak radšej nechodím teraz von, lebo mám strach, či to malému nemôže ublížiť, keby sa dlhšie nadýchal takého mrazu... keď tak tiež len tak: do auta, z auta a šup do obchodu... a čo je staršej? "len" bežná nádcha?
@adelaida33 my chodime,max tak na hodinku.viac sa neda vydrzat 😝
@adelaida33 oh nie, ma zapal priedusiek....ale nastastie to dobre znasa
@sirinka och 😒 . a berie aj ATB? nech sa jej polepší čo najskôr!
@adelaida33 hej berie, ale ako pisem, neciti sa nejako extra zle, v podstate ma trochu sople a kasle...
@adelaida33 ahoj mi tiez chodime.. mala dva dni soplila ale aspon na pol hodku cez obed vypadneme urcite..
@slniecko103 ahoj ano davam malej kravske chuti jej a ked sme nemali ziadne problemy sam doky hovoril ze je lepsie ako umele.. 8 mesiacov som ju cisto kojila... kupujem bud v senci z automatu, alebo ked sa inak neda tak rajo trvanlive..
Ahojte, tak dnes mal môj malinký na raňajky jahody. Skoro ma porazilo, svokra ich doniesla, také riadne veľké, isto plno dusičnanov, veď teraz v januári. Aj sa mi zdá, že má také červené fľakaté líčka, tak som zvedavá, ako bude vyzerať ráno.
Tiež bľaboceme ostošesť, všetko, čo sa dá, mama, tata, dede, aja, baba... 🙂
Byt máme ako tankodrom, všetko poodkladané, kvetiny už sú otrhané, len neviem, ako zabezpečiť kuchyňu, lebo máme vchod asi 2 m široký a nevieme zohnať tú zábranu, takú asi nevyrábajú. ☹ Malý mi vleze všade, takže musím dávať strašný pozor. Vy máte ako zabezpečený byt? My máme všetky ,,zatváratká" na šuflíky, skrinky...
Hihi, my mame tiez vseeetko poodkladane a popsuvane. Ked niekto pride na navstevu, moze si myslet, ze ideme malovat. Uz len folie chybaju. 🙂 Ale na stastie do skriniek ani do suplikov mi nechodi. Nejak ho to nelaka. 🙂 Teraz len chodi, chodi a vytesuje sa. 🙂 😀 😀
Aha, dobre, že v januári...niekto je asi pozadu 🙂
inak, som prekvapena ako moji drobci uz rozumia, co im hovorim- poviem : Kde je lopta? -a oni sa otacaju a hladaju....
Alebo poviem daj kocku...- a oni mi ju podavaju...
Najnovsie sme dnes natocili video, kde mladsi (o 3 minuty) tlaci na auticku toho starsieho... 😀 😀
Skoda ze sa tu neda pridat aj video... 😒

@sirinka jeeeej to si krasne napisala 😉 😉 😉