Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@angela1 ja som tiez uz na povodnej vahe, asi nejak pred vianocami uz..ale brusko mam..ale vzdy som mala...:-/ takze ani nedufam, ze mi zmizne😀 rotana tiez pod skrinou😀
maly uz vydrzi tiez dlhsie stat, urobi par krosckov astal sa z toho tesi krasne... ale to ozaj iba pár🙂
no a my vieme fukat do flauty, robit indiana, leva, hava, hada... a straaaasne rad cita knizky😀
@angela1 Tak to je šikuľka vážne 🙂 Nám sa dnes podarilo len pár prvých krôčkou, čo sa pustil od stola a išiel ku mne, ale inak sa ešte bojí a ja som spokojná má čas, chodítka tiež neuznávam @careamell.
A s tou váhou no zostalo mi kilo navyše a bruško tiež už nie je o čo predtým, ktovie či ešte niekedy bude :/
@adelaida33 no samozrejme pavuka ci choditko ani my nepouzivame....
baby neviem, ci to pojde...ako janulka chodi...
https://www.facebook.com/photo.php?v=1015053351...<object width="400" he
ani mne to nejde....moj misko beha takto...... (pri kamerovani som polamala postielku- stala som v nej a tocila video) 😀 😀 😀 http://www.facebook.com/video/video.php?v=23931...
a mam tam aj video, ako papaju sami kasu.... 😀
ja mám ešte 3kg navyše,ale už oblečiem čo som mala pred tehu a všetky kilá navyše mám na bokoch,stehnách a bruchu,ale to som mala vždy a modelka som tiež nikdy nebola zato cici mám malé tam nepriberám 😀 aj keď mm by sa potešil 😀 ..naša neštvornožkuje to sme preskočili,ale by chodila ale ešte nie sama len za ručičky....
chodíte niekto v tomto počasí s deťmi na baby plávanie???
teraz by vam to malo ist https://www.facebook.com/photo.php?v=1015053351...
ahojte dievcata, prepacte, ze znova otvaram temu golfky, ale nema niektora z vas nieco ako lira od euro cart-u alebo espiro magic alebo mark Q? nechcem klasicky golfac. velmi sa mi paci aj quinny zapp ale nema madlo a neda sa polohovat.
a chodite s drobcami do tych mrazov? no ja som minuly tyzden bola 2x a moja mala ochorela, pokaslievala a bolelo ju hrdielko, az stratila hlas. to je hrozne byt doma vkuse zavreta 😖
čo sa týka chodenia von v týchto mrazoch, ja chodím tak na 20-30min okolo obeda ked je do -10C. Ale poriadne ju oblečiem, dám do kombinézy, do fusaka z ovčej vlny /ten je ešte po mojej svokre 🙂 /, na to dám "poťah" z kočára a aby jej nefúkalo - pršiplášť. Ani ju nieje vidno, len oči. A viem že zima jej nieje lebo aj líčka má teplé ked ju vyberám.
@adelaida33 🙂 večer keď príde mm z práce skúsim nafotiť, poprípade video, ale musí ju zabávať aby nevidela že ju fotím alebo natáčam inak nemám šancu, akonáhle zbadá že mám niečo v ruke užaj prestane a začne sa naťahovať a pokrikovať na mobil, tvári sa že ho moc potrebuje 😀 😀 ...
Ahojte baublky vie mi niektora z Vas poradit dobreho gynekolga-cku a porodika v BRATISLAVE ruzinov,alebo KRAMARE.Dakujem
jeej babulky ako tie dedurence vase uz zacinaju cupitat nasa mala stael nist iba za jednu rucicku chodi... ☹
vam sa to povie do -10 ale u nas uz druhy tyzden je aj cez den viac ☹
@adelaida33 od dnes majú v lidl akciu na kryty na zásuvky, rohy ...., tiež to ideme kúpiť 🙂

@dadka1010 Aj ja som toho názoru, nech si prejde všetkými fázami, od plazenia, lezenia, štvornožkovania...Malá mi ani neštvrnožkovala, lebo mala pavúka. Tiež mi lozí, najradšej k dcérke do izby, lebo tam má všelijaké šabraky, najviac ho fascinuje palica na mažoretky, tak s ňou máva... 🙂 A keď začne chodiť, tak až to bude...no, sa teším aj nato. 🙂