icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

careamell
5. feb 2012

@dadka1010 Aj ja som toho názoru, nech si prejde všetkými fázami, od plazenia, lezenia, štvornožkovania...Malá mi ani neštvrnožkovala, lebo mala pavúka. Tiež mi lozí, najradšej k dcérke do izby, lebo tam má všelijaké šabraky, najviac ho fascinuje palica na mažoretky, tak s ňou máva... 🙂 A keď začne chodiť, tak až to bude...no, sa teším aj nato. 🙂

dadka1010
5. feb 2012

@careamell Náš má takú paličku od bubna, takého malého a na konci je gulička a veeeeľmi dobre sa mu s ňou masírujú ďasná, takže ju má tiež stále v puse 😀

siss_sz
5. feb 2012

@angela1 ja som tiez uz na povodnej vahe, asi nejak pred vianocami uz..ale brusko mam..ale vzdy som mala...:-/ takze ani nedufam, ze mi zmizne😀 rotana tiez pod skrinou😀
maly uz vydrzi tiez dlhsie stat, urobi par krosckov astal sa z toho tesi krasne... ale to ozaj iba pár🙂
no a my vieme fukat do flauty, robit indiana, leva, hava, hada... a straaaasne rad cita knizky😀

ladytt
5. feb 2012

@angela1 Tak to je šikuľka vážne 🙂 Nám sa dnes podarilo len pár prvých krôčkou, čo sa pustil od stola a išiel ku mne, ale inak sa ešte bojí a ja som spokojná má čas, chodítka tiež neuznávam @careamell.
A s tou váhou no zostalo mi kilo navyše a bruško tiež už nie je o čo predtým, ktovie či ešte niekedy bude :/

sirinka
5. feb 2012

@dadka1010
@careamell

@adelaida33 no samozrejme pavuka ci choditko ani my nepouzivame....

sirinka
5. feb 2012

@ladytt ale bude...ja som po troch tehu a dvoch CR a brucho mam krasne, pevne svaly....okrem jazvy by nikto netusil, ze som bola tolko tehu... 😉

sirinka
5. feb 2012

baby neviem, ci to pojde...ako janulka chodi...
https://www.facebook.com/photo.php?v=1015053351...<object width="400" he

ladytt
5. feb 2012

@sirinka nie nedá sa to otvoriť aspoň mne nie.

gemini2
5. feb 2012

ani mne to nejde....moj misko beha takto...... (pri kamerovani som polamala postielku- stala som v nej a tocila video) 😀 😀 😀 http://www.facebook.com/video/video.php?v=23931...

gemini2
5. feb 2012

a mam tam aj video, ako papaju sami kasu.... 😀

lisjanka
5. feb 2012

ja mám ešte 3kg navyše,ale už oblečiem čo som mala pred tehu a všetky kilá navyše mám na bokoch,stehnách a bruchu,ale to som mala vždy a modelka som tiež nikdy nebola zato cici mám malé tam nepriberám 😀 aj keď mm by sa potešil 😀 ..naša neštvornožkuje to sme preskočili,ale by chodila ale ešte nie sama len za ručičky....
chodíte niekto v tomto počasí s deťmi na baby plávanie???

dadka1010
5. feb 2012

@lisjanka Ja nie, keď začalo bol malý chorý a teraz sa mi zdajú príliš veľké mrazy. Tak sme ani nezačali druhý kurz. Lebo tam vo vnútri je horúco a potom do tej kosy, sa mi zdá dosť veľký šok pre drobca 😉

siss_sz
5. feb 2012

@gemini2 jej, aj nas tak beha..ako viiichor, to su take dobre veci, tie choditka tieto "novodobe"... 😉

lisjanka
5. feb 2012

@dadka1010 Ďakujem,lebo zajtra začína nový kurz, nevedela som sa rozhodnúť či ísť alebo nie,my by sme šli prvýkrát,ale sa mi zdá tiež kosa pre také bábätka keď sa čľapkajú,ale malá to vyriašila začala sopliť tak aj tak by som nemohla ísť... 😉

sirinka
5. feb 2012
ladytt
5. feb 2012

@sirinka Ide zlatá 🙂

dendy1
5. feb 2012

@lisjanka My začíname plávanie od 7.2. zatiaľ ešte nebola malá chorá - klop, klop 🙂 dúfam, že nám to vydrží.
Chodíme von každý deň, aj v tomto počasí. A na plávanie pôjdeme autom, tak to dúfam zvládneme bez nejakého prechladnutia.

tanalienka
6. feb 2012

ahojte dievcata, prepacte, ze znova otvaram temu golfky, ale nema niektora z vas nieco ako lira od euro cart-u alebo espiro magic alebo mark Q? nechcem klasicky golfac. velmi sa mi paci aj quinny zapp ale nema madlo a neda sa polohovat.
a chodite s drobcami do tych mrazov? no ja som minuly tyzden bola 2x a moja mala ochorela, pokaslievala a bolelo ju hrdielko, az stratila hlas. to je hrozne byt doma vkuse zavreta 😖

gm
6. feb 2012

@sirinka Jéééj, super, ako keby som videla našu Lindu. Len ona nemá chodítko ale autíčko a drží sa operadla. Sem tam sa pustí a stojí 5 sek bez ničoho. ...no uvidíme kedy začne sama chodiť. Bože ako to letí, ved len pred nedávnom som sa balila do pôrodnice!

gm
6. feb 2012

čo sa týka chodenia von v týchto mrazoch, ja chodím tak na 20-30min okolo obeda ked je do -10C. Ale poriadne ju oblečiem, dám do kombinézy, do fusaka z ovčej vlny /ten je ešte po mojej svokre 🙂 /, na to dám "poťah" z kočára a aby jej nefúkalo - pršiplášť. Ani ju nieje vidno, len oči. A viem že zima jej nieje lebo aj líčka má teplé ked ju vyberám.

sirinka
6. feb 2012

@gm 😀 nababusena, len daj pozor, aby nebola az moc a nespotila sa...
ja malu dam do hrubej kombinezy a vlneny fusak, viac nic. do kombinezy ju obliekam ako na doma plus svetrik.

angela1
6. feb 2012

@adelaida33 🙂 večer keď príde mm z práce skúsim nafotiť, poprípade video, ale musí ju zabávať aby nevidela že ju fotím alebo natáčam inak nemám šancu, akonáhle zbadá že mám niečo v ruke užaj prestane a začne sa naťahovať a pokrikovať na mobil, tvári sa že ho moc potrebuje 😀 😀 ...

aduska_ba
6. feb 2012

Ahojte baublky vie mi niektora z Vas poradit dobreho gynekolga-cku a porodika v BRATISLAVE ruzinov,alebo KRAMARE.Dakujem

angela1
6. feb 2012

@gm zlatučká 🙂 🙂

asma
6. feb 2012

jeej babulky ako tie dedurence vase uz zacinaju cupitat nasa mala stael nist iba za jednu rucicku chodi... ☹

angela1
6. feb 2012

@sirinka ooo neide mi to spustiť musím niečo nainštalovať ale nevyznám sa v tom tak počkám do večera na mm a potom si to pozriem 🙂

sirinka
6. feb 2012

@angela1 ale len ten druhy odkaz ide

tanalienka
6. feb 2012

vam sa to povie do -10 ale u nas uz druhy tyzden je aj cez den viac ☹

angela1
6. feb 2012

@adelaida33 od dnes majú v lidl akciu na kryty na zásuvky, rohy ...., tiež to ideme kúpiť 🙂

angela1
6. feb 2012

@aduska_ba ja som chodila do Ružinova k dr. Tomkovej a bola som s ňou spokojná 🙂 , je síce svojská 😀 - myslím to v dobrom......