icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

adelaida33
7. feb 2012

@ladytt môj sa práve teraz začína sem-tam už na cudzích aj pokojne pozerať, ba niekedy sa na nich aj usmeje 😀 , no musí vidieť, že ho odo mňa neberú a že ja som pokojná. ale predtým, ked niekto čo i len zastal pri kočíku alebo vo dverách, hned sa rozplakal. s mužom sa spolu vydržia hrať niekedy dlhšie, aj hodinu, hodinu a pol a niekedy kratšie, tiež tak polhodinu až trištvrte. vsetko závisí od hladu, spánku, kaky... atd. A sami bezo mňa vedia byť tak cca 2hodinky max., ale to často nebýva, kedže muž je veľa v práci...

lisjanka
7. feb 2012

@dadka1010 my sa kúpkame každý druhý deň....a spíme do obeda okolo pol11hod na 30minút potom po obede okolo pol tretej na pol niekedy hodinku a to väčšinou v kočíku vonku,večer ide spať medzi 19.30 -20.00hod a v noci je hore často 5 a viac krát čo si cucká,lebo sa kojíme ešte a ráno je o 6hod niekedy pol 7 hod hore,mi tiež patríme medzi nespáčov,ale snáď sa to polepší 😉

angela1
7. feb 2012

@ladytt môj mm je okrem víkendov v od rána do večera v práci, takže večer cca 1 až 1,5 hod. ale cez víkendy sa jej venuje takmer celý deň 😀 úplne sa za ním trhá, a čo sa toho ,,hanbenia týka´´ malá sa na každého usmieva len si ju nesmú chcieť zobrať na ruky alebo tak, lebo hneď spustí ľútostivý plač a potom sa akýmsi brblaním začne rozčulovať..

siss_sz
7. feb 2012

@ladytt moj muz tiek okrem vikendov tak hodinu, ked pride domov z prace...ale to mladý chytí druhý dych pri nom🙂) hlavne teraz, ked bol mm dlhsie doma, lebo bol na PN.to bol s nim vkuse a nechali ma oddychovat :-ň
on sa s nim vie dobre zabavit - tak inak, ako ja🙂
a maly... veru vzdy bol taky smejo..ale teraz neni rad bezo mna... kamoska mi ho zvykla tak raz za tri mesiace postrazit....ale teraz nemozem len tak jej ho nechat... iba babke a dedkovi..aj to iba mojim rodicom... no a dnes presne...bol aj n mojich rukach, ale jedna znama ho iba chytla za rucku a hned sa rozplakal😀

dadka1010
7. feb 2012

@ladytt Keďže je teraz mm už od vianoc doma, tak sa mu venuje naplno. No to o chvíľku skončí a zase ho bude vidieť raz za dva týždne. 😒 Minule som bola s kámoškami od pol piatej do pol desiatej večer von, tak si s ním kľudne poradil, aj ho uspal, keďže sa odstavujeme. Ale inak je malý na mne závislý, len čo ma zbadá, už je nalepený na mojej nohe. Sa smejem, že si ho tam uviažem a budem ho tak vláčiť 😀 . Tiež mal obdobie, že sa nesmel na neho nikto cudzí kuknúť, ale teraz to už celkom dovolí. Ale asi len tým ľudom, ktorý sa jemu páčia 😉

angela1
7. feb 2012

@dadka1010 my kúpeme každý deň, keď nie tak len taká blesková sprcha 🙂 ako kedy keď je moc unavená tak vtedy tá sprcha, malá spí cca od 10,30 do 12 niekedy menej a od 15 tak 30 min. a večer od 20-21 do 7-8 ako kedy...

amiiia
7. feb 2012

@ladytt no u nás pokiaľ je mm doma, teda to je väčšinou až večer, tak sa s ním pohrá celkom v poho... začne ho vyhadzovať a také finty skúšajú všeljaké .. že potom prídem a zatrhnem to, lebo nemám rada, keď ho na večer rozblázni... 😉 malý s ním vydrží ak niekam musím odísť...nemajú problém, ale čo sa týka tých cudzích ľudí je to u nás také isté...aj dnes sme boli na návšteve...ked som chcela odísť na záchod a videl ma ako odchádzam začal plakať a už štvornožkoval za mnou...viem ho nechať jedine u mojej mami, tam neplače..ešte aj svokre plače, ked sa náhodou zastaví a zoberie ho na ruky..naťahuje sa za mnou... 😉

careamell
8. feb 2012

@ladytt Môj mm pracuje dva dni, potom je tri dni doma, niekedy mu vyjde aj týždeň doma. S malým sa vyhrá a pomôže mi kedykoľvek potrebujem. Je s ním doma, keď ja idem ráno do práce, ale tie dve hodinky spolu hravo zvládajú. Ak je v práci, je s ním moja mama so sestrou, alebo svokra so svokrom. Malý nemá problém ostať s niekým. Zatiaľ sa za mnou nejak extra netrhá, ale keď prídem domov po práci, tak sa ma nemôže nabažiť, hneď je hladný, ako ma uvidí. 🙂

angela1
8. feb 2012

baby neviem či to pôjde, snáď áno 🙂 http://www.facebook.com/video/?id=1398046876

dadka1010
8. feb 2012

@amiiia 😀 😀 😀 aj môj malý plače pri svokre, lebo tá keď ho vidí, tak začne na neho hneď zhurta a on sa naľaká a keď vidí moju mamu, tak sa za ňou ťahá ako za mnou, jeho druhá mama 😉 .
Inak baby aj ja si hľadám prácu, aspoň na 4 hodiny, lebo nám to finančne nevychádza. Mm je už vyše mesiaca doma, keďže sú tie mrazy a on robí na stavbách, vyzerá to, že aj doma ešte dlho bude 😒 . Tento rok potrebujeme urobiť schodisko a zatepliť dom a už teraz pomaly míňame rezervu. Takže budem musieť asi prispieť. Ale mamina nemá problém mi ho postrážiť, lebo je doma. Horšie to je, že sa mi nič nedarí nájsť ☹ . MM moc nesúhlasí, ale zase nechcem aby bol počas roka stále v robote a malého skoro vôbec nevidel

angela1
8. feb 2012

@dadka1010 aj mne by sa hodila dajaká robota ale skôr na doma, mne malú nemá kto povarovať a ani nikomu okrem mm nechce isť lebo sa tiež rozplače...

slavetka
8. feb 2012

To mate super baby, ze mate kde nechat deticky. Ja byvam v BA, ale pochadzam od Nitry a tam je aj cela moja rodina a mm pochadza z NZ a tam je zas jeho cela rodina. :( Takze sme v BA sami a nema nam kto postrazit drobca. MM ma taku robotu, ze hocikedy sa moze stat, ze v ten den mu povedia, ze musi ostat do vecera a ja som stale s malym sama. Tak strasne rada by som niekam vypadla, alebo isla do roboty na par hodin aspon, ale neda sa. :( Nedokazem si velakrat koli jeho robote ani doktora naplanovat. No je to hruuuza. A ked s nim nahodou ostane sam, tak sa zahraju, ale nevie mu dat jest, ani ho dat spat....... no babule, ste na tom ovela lepsie. Aspon si mate aj s kym pokecat. Ja len telefonicky. :(

slavetka
8. feb 2012

A este som zabudla, ze Kubko nema problem ist niekomu, voobec sa nestara kde som. A to sa aj cudujem, kedze sme stale spolu len my dvaja. 🙂 😀

angela1
8. feb 2012

@slavetka som na tom podobne som z BA a máme tam celú rodinu, ale kúpili sme RD mimo BA a som tu celé dni sama, RD chceme predať a vrátiť sa ale momentálne sa nič nehýbe takže je to bez šanci ☹, dúfam že sa nám to podarí aspoň pokým malá pôjde do škôlky lebo ani tá tu nieje slovenská ☹, nerátali sme s tým že budeme mať ešte mimi takže ma škôlky, školy a tak nezaujímali ale teraz je to pre nás problém....

martinkaastefanek
8. feb 2012

@dadka1010 Kazde babo je ine co sa spanku tyka nas zaspava o pol siedmej a vstava o pol siedmej spi 12 hodin a 2 krat medzitym sa naje o 10tej to idem akurat spat ja a potom este raz v noci..takze v noci spi 12 hodin a cez den spi od 1-3 hodin podla toho ako je unaveny a iba raz okolo 11tej ..potom vydrzi v poho do vecera. a co sa tyka kupania, mne by sa nepacilo byt ani jeden den neosprchovana a tak to beriem aj s Boriskom , my kupeme kazdy vecer ,berieme to skor ako zabavu a odreagovanie a uz aj on vie ze bude nasledovat spinkanie../ a tiez po kazdom kakani umyvam ritusu/.nebojim sa vysusenej pokozky, lebo kazdy den mu ju pekne premastim a pri tom premasirujem.. 🙂

lisjanka
8. feb 2012

No a mi sme stále sami,ocinko nám chodí na týždňovky a príde len na víkend,mojich rodičov mám preč a mm rodičia už nežijú,a švagriné sú zaneprázdnené tak všade chodím s deťmi či do obchodu,či na poštu či k lekárovi...Tak niekedy závidím tým mamičkám,ktorým má kto pomôcť.. 😉

mailinka
8. feb 2012

@mis_ka ahoj,chcem sa opytat,lebo zatial som to nikde nenasla,ci sa da na nunu dokupit madlo?pozerala som tie 2012 s su pekne aj farby 🙂

mis_ka
8. feb 2012

@mailinka da sa cez mimibazar, nejake mamicky to tam siju, je to neoriginal, ale vraj v pohode. ale podla mna ho nebudete potrebovat 🙂 tie nove farby su krasne, hlavne pre dievcatka

mailinka
8. feb 2012

@mis_ka pockaj,neviem ci sme sa rozumeli,madlo som myslela hrazdicku.ty myslis,ze siju asi nanoznik. 😉

amiiia
8. feb 2012

@mailinka Rozhodla si sa nakoniec pre Nunu? Je to pekný kočík, kamoška ho ide tiež kupovať...nie je ale taký nízky? 😒 síce naživo som ho nevidela...

mis_ka
8. feb 2012

@mailinka nie, dobre si rozumieme, nieco ako toto myslis, nie? http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=214469

mailinka
8. feb 2012

@mis_ka fiiha,tak to som netusila,ze aj madlo sa da usit 😉 ,tak sa osparvedlnujem 😵 ,ty pouzivas nunu bez madla,nechyba ti?teraz v zime si ju mala tiez,ci mas este aj iny kocik?

mailinka
8. feb 2012

@amiiia joj moja,kukam,kukam a cim viac kukam tym viac si neviem vybrat.jeden nema polohovanie,dalsi nema dobru striesku,kosik,farbu,dalsi je tazky,drahy a podobne 😀 ,ja by som chcela ten PP pliko switch easy drive ,ale ta cena 😝 a uz nechcem taky drahy kocik,lebo potom ho musis predat strasne pod cenu,aby si ho niekto kupil a ja si teda ozaj davam pozor na kociky,takze aj ked je v super stave ako novy,mamicky ho nekupia skor ako za polovicnu cenu.a zo 400 predat za 200 skoro novy kocik.....nie som milionar 😖 ved som ti to spominala
no zda sa mi to nizko,ale dnes som pozerala video a celkom sa mi pozdaval,ale chcela by som ho vidiet na zivo.
a ty si ako spokojna s PP ???

siss_sz
8. feb 2012

@slavetka skus nejake materske centra.. v BA ich je vela... a hned si najdes kamosku 😉

magre
8. feb 2012

Ahojte! Tak moj mm zvlada vsetko okrem kojenia 🙂 Sa musim pochvalit a aj jeho samozrejme 😎 Inak som sa chcela opytat k tomu spaniu... To ked vam deti v noci zamrncia, tak ich hned nakojite? Inak nevedia zaspat, alebo ako? Lebo ja dam malemu dudel, alebo len pritulim k sebe a spi dalej. Teraz mam vycitky, ze kazda dojcite dvakrat v noci a ja uz nie...???!!! 😨

angela1
8. feb 2012

dnes je vonku krásne slnečno (aspoň u nás) 🙂 tak malá spinká opäť po týždni konečne vonku v kočíku 🙂 🙂

sirinka
8. feb 2012

@angela1 veru aj my sme dnes boli dlho vonku a janulka si dobre pospala

mis_ka
8. feb 2012

@mailinka ano, ja ju mam bez madla, malemu vobec nechyba, hracku ma zavesenu na boku alebo k pasom. ja mam este x-lander xa, ten teraz vyuzivam najviac von, ja mam totiz velky kozusinovy fusak este po mne a ten sa veru do nuny neda dat, ale moderne fusaky vraj do nej vojdu v pohode. kym stacila kombineza, chodili sme s nunou, teraz sa uz fakt neda. nunu teraz pouzivam, len ak idem niekam dnu (nakupovat autom, na detskom vystupeni sme boli atd.)

sirinka
8. feb 2012

@angela1 mne tvoj odkaz vyhadzuje ze nemas ziadne video...

slavetka
8. feb 2012

@siss_sz chodime na babyfit, kamaratky mam uz nejake, ale tie nebyvaju blizko nas a postrazenie dietata to aj tak neriesi. Ale dakujem za reakciu. 🙂 😉