Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
aj my uz takto chodime. 🙂 Sa vytesujem troska. 🙂 😀 😀
@slavetka waw parada, zlatucky je 😀
čo sa týka kupania, kupem každý večer aj hlavičku umyvame.. Inak malej liezla ofina do ocí takže som jej ju ostrihala, nech z toho nezacne škulkovat..
Co sa tyka manžela a vypomoci mno to je na dlho , teraz je uz mesiac doma PN bolaví chrbat tak ma skvelú vyhovorku preco s malou nebehat, nehrat sa , neist von ved ho bolí chrbat... Ved co na tom ze ja za chvilku rodim.. inak uz mam paniku z toho ako bude mala bezomna ten tyzden, urcite im bude stale plakat uz teraz mam paniku a najradsej by som ju do porodnice brala so sebou..
máme po očkovaní malý je nervózny a máme teploty ale asi zo zúbkov idú nám konečne horné zúbky doteraz sme mali iba 3 dole, dnes som objavila bielu čiarku tak nech sa už prerežú lebo nič nejeme a iba plačeme ☹ nespíme a slintáme, zajtra je s ním doma manžel tak dúfam že to chlapci spolu zvládnu do tej 12 potom prídem ja a ťahám šichtu do večera 😀 😀
@ladytt ale ved este to stale su babatka....a ty este zrejme budes mat aj dalsie mimi...hm?
@asma urcite ju nijako neuc ani nenut...najlepsie je ani nenaucit chodit a rucky, lebo to casto vedie k tomu, ze deti sa neskor pustia chodit same a vyzaduju si to drzanie...nase deti su mudre a velmi dobre vedia, co a kedy a ako maju robit...a tych par buchancov ci padov patri k tomu, ako by inac zistili, ze treba davat pozor...
@asma Ked sa Kubko zacal stavat o nabytok, tak som mu na cely den obuvala topanocky, aby mal pevnu nozinu. Pavuk ( choditko ) nam dokina zakazala, tak som stale chodila s nim ja. Snazila som sa ho pustat, ale stale som mu bola za chrbtom. 😀 A od nabytku som ho nedavala prec, lebo to bol a aj este je ,jeho odrazovy mostik. 🙂 Este sa zo zeme nevie postavit, tak vzdy prileze k niecomu, co je najblizsie a postavi sa aby mohol chodit. Ked sa naucil chodit, tak ho ani hracky nezaujimali, len chodil od nabytku k nabytku. 😀 Pouzivali sme trocha aj http://www.predeti.sk/detske-odrazadlo-ybike-pe... , alebo http://www.bubabazar.sk/detska-pomocka-na-chode...
@siss_sz @asma Ja som tam rodila, môžem len odporúčať. Za noc to bolo 16 eur tuším,ale stálo to za to. Mali sme pekne svoju izbu s manželom a nemusel stále cestovať hore dolu. Vo vedľajšej izbe boli tak, že manžel so starším dieťatkom, maminkou a novorodeniatkom, všetci pekne spolu. Možno by to bolo jedno z riešení...

@slavetka no tak sa nenajde v dnesnej dobe dobra dusa? ja mam tiez kamosku, co byva u nas vmeste a je uple odinakial prestahovana...ale tiez sme sa skamosili len nedavno, ale keby hocico potrebovala, pomozem...a viem ze aj ona naopak...
alebo potom - neaku babu studentku, co by bola v pohotovosti... mozem ti k bdes fakt potrebovat doprucit, bola som ucka v BA a mozno by sa niektora moja byv.ziacka rada na chvilu postarala... a urcite za mensi poplatok, ako keby si musela platit nejakej oficialnej "strazkyni"