icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

siss_sz
8. feb 2012

@slavetka no tak sa nenajde v dnesnej dobe dobra dusa? ja mam tiez kamosku, co byva u nas vmeste a je uple odinakial prestahovana...ale tiez sme sa skamosili len nedavno, ale keby hocico potrebovala, pomozem...a viem ze aj ona naopak...

alebo potom - neaku babu studentku, co by bola v pohotovosti... mozem ti k bdes fakt potrebovat doprucit, bola som ucka v BA a mozno by sa niektora moja byv.ziacka rada na chvilu postarala... a urcite za mensi poplatok, ako keby si musela platit nejakej oficialnej "strazkyni"

ladytt
8. feb 2012

@magre No keď sa zobudí v noci a dudel a fľašu sme nikdy nepoužívali, veľmi nie je na výber. Ako inak by som ho uspala neviem ..... Niekedy stačí keď ho preložím s postieľky, ale väčšinu to nestačí, vždy v noci aj kojím.

angela1
8. feb 2012

@sirinka aspoň boli babulky trocha na vzduchu 🙂

angela1
8. feb 2012

@sirinka dala som zatiaľ že si to môžu pozrieť všetci, tak skús teraz....

mailinka
8. feb 2012

@angela1 jeeej,ta je perfektna a aka sikulka,aj zatancovat vie 😵

sirinka
8. feb 2012

@angela1 fiiiha, ved ona je uz hotova chodkyna...uzasne 🙂

slavetka
8. feb 2012
https://vimeo.com/36106023

aj my uz takto chodime. 🙂 Sa vytesujem troska. 🙂 😀 😀

ladytt
8. feb 2012

@angela1
@slavetka
Nádherne už vaše detičky chodia, nášmu sa dne podarili tiež prvé krôčky, ale ešte mu chýba tá istota 🙂 radšej sa chytí.

sirinka
8. feb 2012

@slavetka uzasne...nedavno boli v perinkach a uz takto po dvoch sa premavaju 🙂

ladytt
8. feb 2012

@sirinka na jednej strane je to úžasné, na druhej aj chýba to , že už nie je malé babätko, že?

tanalienka
8. feb 2012

@slavetka waw parada, zlatucky je 😀

angela1
8. feb 2012

@slavetka sáška ešte nemá až taký ,,istý´´ krok ako kubko, zlatý je 🙂

angela1
8. feb 2012

@ladytt
@mailinka
@sirinka ďakujeme za pochvalu 🙂 , ešte si nieje taka istá ako Kubko, trénuje viac menej večer s mm, lebo ja sa strašne bojím že kde padne.....

mailinka
8. feb 2012

@slavetka jeeej,to je krasne video 🙂 .Kubko je fakt velmi sikovny 🙂 urcite ste na neho hrdi 😵

asma
8. feb 2012

@angela1
@slavetka jej babulky vaši drobci už tak bežkaju? aj moja raz bude.?? ona sa trepne o zem aj ked chodime iba za jednu rucicku... neviem mam ju nejak pustat alebo ucit? aj od nabytku ju davam dalej nech sa niekde nepostaví a nebuchne asi to bude chyba ale tak sa o nu bojim..

angela1
8. feb 2012

@asma určite bude 🙂 , ja robím to isté čo ty ale mm sa s ňou zavrie do izby a nechá ju nech sa postaví kde chce a nech cupká...., keby to záležalo odo mňa tak by začala chodiť určite dosť neskoro..... 😀

asma
8. feb 2012

čo sa týka kupania, kupem každý večer aj hlavičku umyvame.. Inak malej liezla ofina do ocí takže som jej ju ostrihala, nech z toho nezacne škulkovat..
Co sa tyka manžela a vypomoci mno to je na dlho , teraz je uz mesiac doma PN bolaví chrbat tak ma skvelú vyhovorku preco s malou nebehat, nehrat sa , neist von ved ho bolí chrbat... Ved co na tom ze ja za chvilku rodim.. inak uz mam paniku z toho ako bude mala bezomna ten tyzden, urcite im bude stale plakat uz teraz mam paniku a najradsej by som ju do porodnice brala so sebou..

asma
8. feb 2012

@angela1 mne by tak bodlo keby jej to uz islo.. lozit nechce, to sa mece ako korytnacka a nic a s bruchom je uz dost problem pre mna behat s nou ☹

angela1
8. feb 2012

@asma s bruškom to máš ozaj podstatne náročnejšie....., ale za chvílu budeš mať znova taký malunký uzliček 🙂 🙂

asma
8. feb 2012

@angela1 to ano uz sa neviem dockat xixiix
a zas dievcatko xiixixi dve princezne budu doma..

tinav
8. feb 2012

máme po očkovaní malý je nervózny a máme teploty ale asi zo zúbkov idú nám konečne horné zúbky doteraz sme mali iba 3 dole, dnes som objavila bielu čiarku tak nech sa už prerežú lebo nič nejeme a iba plačeme ☹ nespíme a slintáme, zajtra je s ním doma manžel tak dúfam že to chlapci spolu zvládnu do tej 12 potom prídem ja a ťahám šichtu do večera 😀 😀

tinav
8. feb 2012

@asma závidím v dobrom to dievčatko ale vraj chlapi majú život ľahší 🙂 ja som celé tehotenstvo v kútiku duše dúfala že to bude dcéra no nejak to nevyšlo ale aj tak som spokojná malý je taký prítulný a zlatý 🙂 a hlavne ešte neodvráva 😒 ako ten starší

sirinka
8. feb 2012

@ladytt ale ved este to stale su babatka....a ty este zrejme budes mat aj dalsie mimi...hm?

@asma urcite ju nijako neuc ani nenut...najlepsie je ani nenaucit chodit a rucky, lebo to casto vedie k tomu, ze deti sa neskor pustia chodit same a vyzaduju si to drzanie...nase deti su mudre a velmi dobre vedia, co a kedy a ako maju robit...a tych par buchancov ci padov patri k tomu, ako by inac zistili, ze treba davat pozor...

slavetka
8. feb 2012

@angela1 skoda, tvoje video neviem pustit. Musim sa spytyat mm, ze co sa deje... ☹

slavetka
8. feb 2012

@asma Ked sa Kubko zacal stavat o nabytok, tak som mu na cely den obuvala topanocky, aby mal pevnu nozinu. Pavuk ( choditko ) nam dokina zakazala, tak som stale chodila s nim ja. Snazila som sa ho pustat, ale stale som mu bola za chrbtom. 😀 A od nabytku som ho nedavala prec, lebo to bol a aj este je ,jeho odrazovy mostik. 🙂 Este sa zo zeme nevie postavit, tak vzdy prileze k niecomu, co je najblizsie a postavi sa aby mohol chodit. Ked sa naucil chodit, tak ho ani hracky nezaujimali, len chodil od nabytku k nabytku. 😀 Pouzivali sme trocha aj http://www.predeti.sk/detske-odrazadlo-ybike-pe... , alebo http://www.bubabazar.sk/detska-pomocka-na-chode...

angela1
9. feb 2012

@tinav ale bude 😀 😀

siss_sz
9. feb 2012

@asma a nerozmyslala si nad porodom v Banskej stiavnici? tam moze s tebou byt na izbe aj manzel, aj malá 😉 a neni to moc drahé, sa mi zdá...

siss_sz
9. feb 2012

@slavetka jej, ten vam pekne chodi teda...nas dal dnes krokov a ja sa aj z toho tesim..haha..ale vas teda riadne "dáva" 😉

ladytt
9. feb 2012

@siss_sz @asma Ja som tam rodila, môžem len odporúčať. Za noc to bolo 16 eur tuším,ale stálo to za to. Mali sme pekne svoju izbu s manželom a nemusel stále cestovať hore dolu. Vo vedľajšej izbe boli tak, že manžel so starším dieťatkom, maminkou a novorodeniatkom, všetci pekne spolu. Možno by to bolo jedno z riešení...

asma
9. feb 2012

@ladytt
@siss_sz babulky to je svetove ale tak zo Senca do Banskej stiavnici?? a hlavne nikto neviem kedy porod pride... Pri malej som rodila v 38tt ale teraz to moze byt 42 😖