icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
21. feb 2012

Baby ani si neviete predstaviť ako sa my strašne tešíme na jar. Ale kým tie haldy snehu zmiznú, tak bude asi máj 🙄 . Dnes krásne svieti slniečko, chystali sme sa vonku, ale začalo tak fúkať, že to radšej necháme tak, lebo malý ešte trošku soplí.

adelaida33
21. feb 2012

@mianc juj 😒 , verím ti, ja sa tiež bojím. budeme na vás myslieť, nech je všetko zajtra rýchlo za vami a hlavne, nech je Timke dobre. daj potom vedieť, ako ste to zvládli a či malá statočne bojovala so sestričkou a dr., či ich za injekciu na oplatu poriadne rozkopala 😀 . držkajte sa 😵 😵 😵 .

adelaida33
21. feb 2012

@angela1 vidím, že ty si už užívaš radosti 😀 veselo chodiacej slečny 🙂 . pomaly aby si šla nakúpiť gumáky pre vás obe 😅 😅 😅 .

adelaida33
21. feb 2012

@dadka1010 jasnačka, ked nie je fit, radšej von nechodte, práve ten studený vietor je taký zradný 😠 . no veru, na orave býva jar o čosi neskôr... 😒 . a máte tam hojne snehu? u nás je dnes +3, tak začína džabanica už na niektorých miestach, ako @angela1 spomínala.

dadka1010
21. feb 2012

@adelaida33 Ej veru máme, niekde aj 2 metre, kde je nahádzaný na kope a kým to ešte potom uschne, a už ti ide MK v pohode?

adelaida33
21. feb 2012

@dadka1010 fuha, riadne 😕 . no práve to ma desí, že mi už kôň ide normálne, ale od včera večera fičím na starom notebooku, lebo nový je úplne zblbnutý, dokelu 😒 , musím niečo vymyslieť... a "najlepšie" na tom je, že je pracovný 😝 .

mianc
21. feb 2012

@adelaida33 jasné, podám správu.. len aby sme to dobre znášali obidve... 😉

@dadka1010 @adelaida33 inak aj u nás je hojne snehu, v meste už nabehli bágre a tatrovky čo to vyvážajú, lebo sa ani auta parkovať nedali,... :-/ a dvor máme jednú veľkú hrbu snehu a malý chodník ku chalupe.. xixi.. ale tak k zime to patrí a mne to až tak nevadí, až na to, že sa s malou normálne nikam nedostanem.. veru nech ta jar k nám už zavíta a čo bude už super.. teraz som došla z mesta tak super vzduch.. jooooj.. ako keby jar tu bola za dverami.. 😉

dijanulka
21. feb 2012

baby ďakujem za odpovede ohladne toho prevárania vody 🙂

careamell
21. feb 2012

@adelaida33 Ahoj, tak na krv sme boli až dnes, nakoľko som všetky doklady nechala u mm v aute, takže som nemohla ísť. Výsledky uvidíme zajtra. Na kvapky som sa pýtala a vraj mám radšej počkať, lebo mu vyšli teraz dva vrchné zuby, tak to, že mu nechutí papať môže byť aj tým. 😒

ladytt
21. feb 2012

@careamell Rozbor krvi ti navrhla doktorka alebo si sama navrhla? Tiež sa bojím, že mu to mäso a zelenina chýba. Asi aj u nás je to zubami, ale dlho to už trvá.

adelaida33
21. feb 2012

Počúvajte, baby, to aj vaši drobci všetko skrývajú kade-tade? Chvíľočku čo naňho nepozerám a už mi poskrýval kľúče, mobil... a posledné dni toho toľko ukryl, že sa nestačím diviť 😕 .... a ešte k tomu skrýva aj svoje hračky pod/za gauč, posteľ, skriňu, linku... no všade, kam sa dostane, čo mne by ani nenapadlo tam pozrieť.... aj teraz máme pod posteľou kravu, kozu, prasa i somára 😀 , a to ešte neviem, kde je ovca, no dúfam, že ju nemám pod vankušom 😅 .

dadka1010
21. feb 2012

@adelaida33 Hej moja a veľmi sa z toho vytešuje. U nás fičí chladnička a gauč. Strčí to tam, potom si ľahne a akože sa mu to tam zakotúľalo a on že HAHAHA akože mama vyber mi to, ja mu to podám a on to tam strčí a takto by chcel aby pokračovala naša hra 😀 , tudle nudle, potom sa zlostí, lebo sa mi to nechce stále vyťahovať 😠

slniecko103
21. feb 2012

@adelaida33 aj my schovavame ale len hracky a hlavne kefku na zubky lebo s nou sa hraje najviac.schova ju pod gauc a potom si lahne na zem a pozera kde je.no sranda nanho pozerat.a ked je na podlahe tak sa mu smykaju nozky ked pozera kde co dal a je nervozny lebo sa nevie podla svojich predstva zohnut.a ked chce ist vonku ide k dveram a ukazuje papa a ci chcem ci nechcem musim ist aspon na chodbu v panelaku a zacne pistat lebo sa mu to ozyva no sranda.

adelaida33
21. feb 2012

@dadka1010 😀 😀 😀 presne, aj môj sa tak tvári 😀 , aj ked môj ešte len vychytáva, objavuje všetky zákutia, takže super-obľúbené miesta ako tvoj ešte nemá, zatiaľ všade a všetko, a hlavne hocičo a hocikde skrýva 😅

dadka1010
21. feb 2012

@adelaida33 My sme normálne najskôr s mm len vraveli choď vytiahni mu to, zagúľalo sa mu to tam a nakoniec sme ho prekukli, že on to naschvál 😀 , herci

vladimira32
21. feb 2012

Nechápem, malý berie už týždeň antibiotika /mal teploty a hnačku - to mu na druhý deň prešlo / a dnes mal zase teplotu. Ráno 37,2 a teraz večer 37,8. ☹

adelaida33
21. feb 2012

@vladimira32 asi mu tie ATB nezaberajú...

careamell
21. feb 2012

@ladytt Ja som chcela krvný obraz. My máme takú doktorku, čo jej poviem, to mi spraví, alebo dá. Ale my sme chodili po narodení na kontrolné odbery.

adelaida33
21. feb 2012

@dadka1010 Presne tak, sú to veľkí herci 😎 . Dnes kričal v obývačke odušu (nechala som ho tam pár sekúnd, čo som mäso odbehla zamiešať), ja letím z kuchyne ako šialená s hrôzostrašnými predstavami, čo všetko sa mu mohlo stať mojou vinou 😲 a on kričal od zlosti, lebo sa mu autíčko nevmestilo pod stolík 🙄 . no ale je po svojej matke 😀 , nakoniec ho tam nasilu vtrepal 😝 .

angela1
21. feb 2012

@vladimira32 možno zubky....

dadka1010
21. feb 2012

@adelaida33 No máš jediné šťastie, že neliezol za tebou, lebo môj je stále na mojích nohách nalepený, aj na WC za mnou uteká, ja sa ho bojím nechať kdekoľvek samého, jedine v postieľke. Tiež stále rozmýšľam, že čo by vyparatil. A v postieľke hučí ako tur, má tam hračiek, ale to ho nazaujíma. Tatko nám však odišiel do práce, tak si musí zase zvyknúť, že tam bude dosť často. A tie nervíky poznám. Normálne sa niekedy čudujem, ako môže byť v takom malom človiečiku toľko nervou. Začínam to riešiť, lebo sa bojím, aby sa mi o chvíľku nehádzal o zem, keď mu niečo zakážem. Ale to má po mne, lebo ja som tiež nervák 😠 , tak dúfam, že ho budem zvládať 😉

vladimira32
21. feb 2012

@angela1 si myslím aj ja lebo ešte nemáme žiaden zúbok. Dnes bol celý deň nervózny, všetko kúsal, ba priam rval do pusy a z pusy. Uvidím v noci a zajtra.

adelaida33
21. feb 2012

@dadka1010 😀 chodieva za mnou aj do kuchyne, ale väčšinou, ked mám v pláne odbehnúť tak cca na 5sekund k sporáku, mu niečo nové dám do ruky, on si to zvykne dlhšie poobzerať, vtedy viem, že môžem... to na vecku poznám už tiež 😀 pravidelne tam so mnou chodieva, lebo mi predtrháva toaleťák 😀 , ale na také márne kúsky, že sú vhodné tak najskôr pre mravčekov 😅 . juj, no to bude tiež "zaujímavé" obdobie, to hádzanie sa o zem 🙄 .

adelaida33
21. feb 2012

@vladimira32 no ak slintá a všetko hryzie, tak to asi budú zúbky...

dadka1010
21. feb 2012

@adelaida33 Ja sa toho veľmi bojím, lebo už teraz na ňom pozorujem, že má trošku prudkú povahu, nanešťastie po mne 😅 😅 🙄 . Hľadám info, ako sa chovať, keď sa začne zlostiť. Ešte je maličký, ale myslím, že už je najvyšší čas začať určovať trošku pravidlá, či?

adelaida33
21. feb 2012

@dadka1010 ja mám tiež z takých vecí zmiešané pocity... 😖 . myslím, že pravidlá určovať treba v rozumnej miere stále, aj ked ešte všetko nemusia na prvý šup pochopiť (ani dospelí nechápu 😝 ), o tom to je, že sa im isté veci viackrát zopakujú a oni v tej svojej hlávke skôr či neskôr pochopia, ako je to správne, ako to má byť, aby bolo dobre, ako to funguje v našom svete... čo môžu, majú a čo nebude práve až také dobré...
neboj, nie si sama. vyzerá, že aj môj zdedil povahu po mne, jáááj, máme na seba bič 😅 .

vladimira32
21. feb 2012

@dadka1010 Môj krpec sa už pár krát o zem hodil, nehovorila som mu nič, nechala som ho vynervačiť. Teraz po novom keď mu dohováram / najčastejšie za vyťahovanie káblov zo zástrčiek / , tak si sadne na zem a začne drdlať, normálne zvyšuje hlas a straaaaaaašne rozhadzuje rukami. 😀

ladytt
21. feb 2012

@adelaida33
@dadka1010 Bohužial môj je taký po mne aj manželovi 🙂 nemá byť po kom kľudný, tiež neviem ako to bude neskôr, ale vyčítať mu to nemôžeme.

dadka1010
21. feb 2012

@vladimira32 Veď to, že už ho chytajú nervíky. To hádzanie poznám dobre, síce nie o zem ale o posteľ, keď som odstavovala od kojenia. Dožadoval sa cicíka tak, že sa hádzal o posteľ. Aj náš sa začne vadiť sám so sebou, alebo také to nenenene, ajajajajaj 😀

dadka1010
21. feb 2012

@ladytt To je jasné, povahu po niekom zdedí, len škoda, že sa nededia len tie dobré vlastnosti 😠