icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
28. feb 2012

@amiiia 😀 jasné, niekedy to snáď pochopia tie naše trdielka 😉 😀

ladytt
28. feb 2012

@amiiia
@dadka1010 Určite naučia 🙂

siss_sz
28. feb 2012

@amiiia
@dadka1010
len trpezlivost, ono im to dojde... my sme ho tiez stale otacali, po schodoch ze ma ist zadockom dole a sa stale jedoval a plakal... a potom raz pozeram...a sam sa otocil a isiel tak ako sa ma...jasne, ze sa este pozabudne obcas..ale uz vie, ze sa to tak ma... a z postele potom som mu ukazala iba dva razy a uz to robil sam...

mailinka
28. feb 2012

@amiiia @ladytt @dadka1010 tak nasa nastastie zistila asi pred mesiacom,ze zliezat nozkami dole je menej bolestive ako opacne 😀 ,takze aspon toto je pre mna +,lebo ustrazit tieto 2 male drobce je niekedy umenie pre mna 😉 ale nastastie na gauc ako @amiiia Adamko este nevie vyliezt,lebo sice zliezt nozkami dolu vie,ale velakrat si sadne uplne na kraj a to je potom pad dozadu ako hrom 😢

amiiia
28. feb 2012

@mailinka 😒 veru tie sadania na okraj sedačky sú zaujímavé 😖 Adamko takto vylieza len asi tri dni ... tak je to pre mňa "nové" .. 😕 ďalšia situácia striehnutia do plusu..lebo keď sa hral na zemi...som aspoň čo - to spravila, ale takto musím byť stále pri ňom ... vyškriabanie sa na sedačku + dnes pripojil aktivitu o "level" vyššie - zo sedačky na parapetnú dosku (lebo okno máme tesne za sedačkou) a doska je tak široká, že sa tam akurát zmestí... o lezení na schody ani nehovorím... 😕 Takže momentálne nacvičujeme do Cirque du Soleil 😎

dadka1010
28. feb 2012

@amiiia Náš už vie na sedačku vyliezť dosť dlho, ale najnovšia zábava je robiť to o preteky so mnou. Ja ho zložím, položím ho ku hračkám, on počká a vyštartuje a neuveriteľne sa pri tom rehoce ako ja za ním utekám. Presne viem o čom píšeš, že nemôžeš nič urobť, len striehnúť. Lebo pre nášho je to zábava, on stihne po štvornožky utiecť a vyliezť na sedačku, kým ho chytím 😠 už je hore a rehoce sa. Nová zábavka.

mailinka
28. feb 2012

@amiiia pretrpiet,pretrpiet, a zachvilu nam bude luto ako rychlo drobce vyrastli 😀
my byvame v byte,takze asi mensie riziko ako v dome,ale ked ideme k nasim alebo k svokrovcom,to je tiez hotova katastrofa 😠

vladimira32
28. feb 2012

@mailinka menšie riziko v byte? My tiež bývame v byte a dnes náš malý krpec ako chodil / chodí už 3 týždne sám, ale ešte nemá dobrú stabilitu/, tak narazil do zárubní, odrazil sa ako loptička, poplakal si, ,,zanadával,, , postavil sa a chodil zase. Prišiel k oknu chytil sa parapety a začal sa dvíhať, samozrejme hlavičkou narazil do parapety. Zopakoval si rituál. A prišiel na to, že na kuchynskú linku sa dá vyšplhať po šuflíkoch. 😀 No hrôza ... ale o tom to všetko je, aby sa pomaly učili.

vladimira32
28. feb 2012

Baby, malý je od včera zachrípnutý, nemá kašel, ani soplíky, iba ked ,,rozpráva,, tak chripí. Mám sa znepokojovať a ísť k lekárke? Alebo stačí zabaliť krk do plienky a dávať teplý čaj?

mailinka
28. feb 2012

@vladimira32 no tak som sa asi zle vyjadrila,mensie riziko v nasom byte 😀 .ale tak odhliadnuc od toho ,ze v byte nie su schody si myslim,ze v tom je mensie riziko napriklad,jedine ak dieta ujde z bytu.a my mame parapety dost vysoko,takze tam este nedotiahne.a sufliky zatial neobjavila.
zato u nasich v dome su presklenene vitriny,kvetiny,ktore by si mohla stiahnut na hlavu,vyssie prahy a co aj viem co este.No a u svokrovcov furt riesim lieky,ktore su v dosahu 😠

mailinka
28. feb 2012

@vladimira32 teple olejove zabaly su dobre a eukalyptovy olej dat odparovat,ak to neprejde do zajtra ,radsej chod.

dadka1010
1. mar 2012

Tak nám začal marec a po jednom budú tí naši drobci oslavovať svoje prvé rôčky 😉

adelaida33
1. mar 2012

@dadka1010 veru 😵 , nechcem byť teda nostalgická 😅 , ale mne to nejako fakt akosi rýchlo beží...

dadka1010
1. mar 2012

@adelaida33 Aj mne moja, aj mne 😅 😢 . Naša najnovšia záľuba popri sedení na nočníčku pri rannej toalete, je pozeranie fotiek od narodenia. Dávam si vyvolávať každý mesiac aspoň zopár, predsa len sa to lepšie pozerá ako v PC. A prepadá má smútok, že tak rýchlo rastú. Ale čo už tak to uteká 😉 a za chvíľu nám budú papuľovať a po hlavách skákať 😀

mandragora22
1. mar 2012

ahojte zienky, vase ratolesti budu mat cochvila rok, nehnevajte sa, ze tu takto obsmrdam, ale mam tu nejake hracky, ktore su uplne nove, dietatko sa mi s nimi nehralo, skoncili v presklenej vitrine a uz nemam kam davat dalsie hracky. su obrovske a rozkosne, ak by ste chceli urobit vasmu oslavencovi radost, pozrite si ich:

https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/w9ho/kra...

v obchodiku mam aj dalsie za menej penazi, ale s nimi sa uz babo co-to hralo, ale tieto, co su po 5,- tie su uplne nove, az na lienku, ta je "pouzivana" 😉 trosku ma mrzi, ze su to novucicke hracky, ale kvoli 10000 inzeratov ihned po obnoveni skoncili asi na 10 strane, takze skusam aspon takto ponuknut, kedze potrebujem tu skrinku vyprazdnit 😉 tak sa este raz nehnevajte 🙂

amiiia
1. mar 2012

@mandragora22 ja som mala tiež takéto hračky po synovi, ktoré mi zavadzali (to som nevedela, že budeme mať druhé 😉 ) prerábali sme izbu a tak ... ale to sa dosť ťažko predáva, lebo za 5 eur sa už dá čo - to malinké plyšové kúpiť ... a netreba riešiť poštu a tak ... tak ja som takéto plyšáky zobrala u nás do dojčenského ústavu pre malinké detičky a strašne sa potešili 😉 zarobiť som síce nezarobila - ale o to väčšiu som mala radosť z toho, že niekomu som ju aj ja spravila ....

dadka1010
1. mar 2012

@mandragora22 Aj my ich máme plnú posteľ-perinák. Mama mi ich pri sťahovaní chcela dať, ale ja som odmietla. Tak sme ich zabalili do vreca, aby sa neprášilo a ležia v posteli. Malý tiež už čo to dostal, ale toto nie sú hračky na hranie 😉 , teda aspoň toho môjho nezaujímajú

slniecko103
1. mar 2012

tak dnes ma davidko 1rocik .oslava bude v sobotu kolace a torta pre maleho upecena :D,ukazala som mu tortu tak to ste mlai vidiet ako pozeral co to je.spravila som mu taku lentilkovu ,a ked som ju zobrala prec ,lebo sa po nu uz natahoval,ten plac ste mali pocut.som musela s nim utekat k vypinacom ,nech zapne a vypne svetlo. jeho oblubena cinnost 🙂 tak mu prajeme s tatinkom len to najlepsie a nech robi pokroky ako doteraz.mimochodom dnes sa naucil aky bude velky .

ladytt
1. mar 2012

@slniecko103 Všetko najlepšie Dávidkovi, nech krásne rastie a robí vám iba radosť 🙂

slniecko103
1. mar 2012

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=40188508... moja praca .zla kvalita fotky som to musela len tak na rychlo odfotit ,lebo sa maly uz po nej zacal natahovat

mailinka
1. mar 2012

@slniecko103 Vsetko naj,naj,naj malinkemu drobcekovi,aby vam rastol do krasy a robil len samu radost 😉 😵

vladimira32
1. mar 2012

@mailinka takže, boli sme u lekárky a malý má laryngitídu, máme antibiotika a calciový sirup. Ešte dobre, že nemá teploty a nemá ani kašeľ. 😒

dadka1010
1. mar 2012

@slniecko103 Tak aj my prajeme všetko naj, sa nám to tu rozbieha, samé žúrky budú 😀 😀 😀

mailinka
1. mar 2012

@vladimira32 uff ☹ ,no tak vam prajem skore uzdravenie.toto mala aj nasa najstarsia,ale uz bola vacsia a pamatam si ako sme jej davali tie obklady na hrdlo a ona sa na to hnevala.no ale aspon ze nema tu teplotu a taktiez kasel. 😉

lisjanka
1. mar 2012

@vladimira32 a prečo Vám dala aj ATB???veď laryngitída je vírusového pôvodu a väčšinou prejde bez ATB.....alebo Vám robili CRP??? 😉 😉 ale prajem skoré uzdravenie....

vladimira32
1. mar 2012

@lisjanka CRP nám nerobila, niekde som čítala, že netreba brať ant...., ale ked mu ich už predpísala...

lisjanka
1. mar 2012

@vladimira32 tak skús ešte počkať s ATB....keď uvidíš že sa zhoršuje tak daj potom....stačí Calciovy sirup ak moc kašle tak na noc Fenistil kv.a hlavne hrdielko zabaliť a zvlhčovať vzduch....škoda by ho bolo zaťažovať ATB.... 😉

vladimira32
1. mar 2012

práveže on vôbec nekašle, nemá ani teplotu. Iba je už od soboty zachrípnutý a pri dýchaní je trošku počuť taký ,,chrapot,,.

angela1
1. mar 2012

@slniecko103 aj my sa pripájame a prajeme Davidkovy všetko najlepšie aby vám robil veľkú radosť 😀 😉

sirinka
1. mar 2012

@slniecko103 jeeej uz mame aj prvych oslavencov, vsetko najlepsieeeee 😵