icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dendy1
16. aug 2010

@salonka9 ja áno, aspoň zatiaľ som tak rozhodnutá, a dám si tie rýchlejšie výsledky

mirip
16. aug 2010

no baby som zvedavá ako dopadnem zajtra ja na UZV v tehotenskej nemám ešte termín porodu napísaný a tiež či je všetko ok, inak ozaj mm objednal ten test na určenie či chlapec alebo dievča drahý jak fras ale že už sme velakrát za voloviny vyhodili prachy tak že on je zvedavý

martinkaastefanek
16. aug 2010

@mirip ano a kde ste ho objednali a co vysiel??ja som tiez rozmyslala , ale su na to zle recenzie, vraj to nesedi, no som zvedava ako dopadnete ci sa vam ozaj narodi chlapcek alebo dievcatko podla testu

mirip
16. aug 2010

vela 49,50e

martinkaastefanek
16. aug 2010

no to teda, mne navrhol doktor za 80Eur 100%vysledok z krvy.Mojho to laka mna velmi nie 🙂

mirip
16. aug 2010

toto je na 90% a ked výspedok odfotíš a na fotke bude viditelný dátum a narodí sa ti opačné pohlavie aj to vyplníš formulár na tej stránke pošleš fotku výsledu testu a fotku baba a ak to bude naozaj opačné pohlavie ako ukázal test tak vrátia plnú sumu penazí spať

mirinka7
16. aug 2010

som zvedava, co by ten test ukazal, keby sa na neho vycural psik 😉 Ci bude chlapec, alebo dievca 🙂 Alebo keby netehotna zena...Lebo aj keby ten test urobili cisto na zaklade nahodnosti, ze by bola sanca 50:50, tak aj tak na tom zarobia 🙂 Dobry napad na podnikanie. Ja som tiez strasne zvedava, ale pockam na UZV. Zatial som si len skusala rozne metody, co som nasla na nete a na vsetkych mi vysiel chlapec ;) ci uz ta cinska, alebo podla ovulacie, alebo podla krvi. Tak uvidime, ci aj naozaj bude chlapec.

mirip
16. aug 2010

@mirinka7 no coment, taká hovadina by ma nenapadla, sorry za výraz 🤐

mirip
16. aug 2010

a čínsky kalendár je tiež hovadina mne pri malej vyšiel že to bude chlapec a mám Bianku

mirinka7
17. aug 2010

@mirip preco hovadina?...no a tie 3 metody, to su tak na zabavu, ale aspon na tom nikto nezaraba...

fodorka
17. aug 2010

andrea tiez je aj maly tak ze by sa bicykloval od rana do noci 😀 ale tak raz za den staci dneska som povedal aze si dame pauzu....lebo som citala akurat ze v theotenstve pri hociakom sporte co vykonavas nemozes zvysovat fyzicku aktivitu a hlavne tak az sa zadychavas....co ja ked idem s malym je cisto len rekracne bicyklovanie aj ke dmusim s apriznat ze vcera som zadychala trosku do kopca kao osm ho vytlacala ale to som povedala ze nabuduce bude tlacit manzel 😀

andiekens
17. aug 2010

@fodorka ale tak z toho, co hovoris by sa nemalo v tehotenstve vobec sportovat.. a to je hlupost. ja sa chystam opat zacat behat. doteraz som mala zakaz kvoli cyste, ale ta se uz zmensila o polovicu, takze hura do behu 🙂

evinka2
17. aug 2010

@martinex no ja som uz tiez volala zubarke 🙂 vraj v 4 mesiaci je to v poho 🙂 takže koncom septembra som uz objednana 🙂

andrea142
17. aug 2010

@mirip : môj manžel na ten test povedal ,že je to hovadina 😀 . aj ja som strašne zvedavá čo budeme mať . počkáme na ultrazvuk. ani ja ešte nemám v knižke termín pôrodu.

ja som bola pri malej u zubára a dal mi injekciu. opýtal sa v ktorom týždni som. ale to som bola až po 4.mesiaci.

martinex
17. aug 2010

@evinka2 super,dakujem za info...tak to sa aj ja objednam... 😉

zibritka
17. aug 2010

@majloo juuu, vyrážky, na to som úplne zabudla... aj mne sa porobili od ucha po bradu - také fajnové drobné podkožné, z ktorých mám ohromnú radosť 😀 😀 😀 rozmýšľam či nepojdem na kozmetiku, nech sa s tým trápi kozmetička... ja si tam cez zrkadielko ani nedovidim a uz viem, ako by to cistenie pleti skoncilo 😀 😎

zibritka
17. aug 2010

Baby, je NT ultrazvuk tak dôležitý? U doktorky som bola v 8tt. teraz mám ísť až 25.8., teda v 12tt. Odbery mi už robila, aj orvý ultrazvuk... a povedala mi, že ďalší mi teraz robiť nebude... mám sa teda pýtať na NT ultrazvuk???

bay
17. aug 2010

Tak a mame za sebou prvu poradnu a dostali sme aj knizku 😵 😵 aj NT a krv mame ok 😵 Tak sa tesiiiiiiiiim 😉

martinex
17. aug 2010

@bay paraada, gratulujem 😉

bay
17. aug 2010

dik 😀
uz len uspat dieta a dnesok bude skvely 😀 😀 😀

martinex
17. aug 2010

@bay tak bojuj 😉

nellie_
17. aug 2010

@bay - gratulujem ku super vysledkom 😉 🙂 😵 😵

a uspesne uspavanie... 😝 😀

bay
17. aug 2010

Vitazstvo 😀 😀 Teda uz mame po spanku 😉
Na to ze mi odpadaval od unavy v aute tak zaspaval pekne dlho 😠

meusicka
17. aug 2010

@mirip ahoj, tak hlasim, ze zase nie sme mudrejsi. srdiecko nebolo vidiet ani dnes. dalsi pokus buducu stredu a ked ani vtedy nebude, tak v piatok idem na kyret. zial. uz aj sz dr. som sa dohodla. takze asi takto 😒

martinkaastefanek
17. aug 2010

@meusicka

mirip
17. aug 2010

@meusicka to ma mrzí 😒 ja som bola dnes na poradni, všetko ok akurát som dostala lieky ked mi je tak nafigu a dr ma trochu dosť zmiatol, dostala som torecan čípky a ked si človek povie čípky tak asi je hned jasné že kde sa dávajú ale ked mi povedal že ráno hned ked vstanem tak deci dva vody si dať a jeden dva čípky som zneistila že kde ich dať 😕a ani na príbalovom nie je napísané ako a kam dávať 😀 😀 😀 😀

jabadaba
17. aug 2010

@mirip jej to kde ste objednavali ten test na urcenie pohlavia? Mirip, ten torecan je bezpecny v prvom trimestri? Ja som sa dnes pytala v lekarni a magistra mi povedala, ze nie je to na prvy trimester. Ale ked prave ten prvy je zabijak co sa nevolnosti tyka, tiez s nimi bojujem a mam toho uz po krk, skusam uz kadeco od pitia koly, zuzlania kandovaneho zazvoru, zazvorove tabletky ale nic nepomaha. 😖 Ty casto zvracias ci len mavas zaludocne tazoby? Inak, tie cipky patria do...no tam dole, nie do pusky. 😀

mirip
17. aug 2010

@jabadaba dala som link na stránku niekde stranu dve dozadu

mirip
17. aug 2010

torecan sa može mne dr ale povedal že jedna dve maximálne za deň a aj to len ekd mi bude na nevydržanie zle