icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

angela1
12. mar 2012

ooo baby toľko fotiek s peknučkými tortičkami sem pridávate že na piatok (chystám sa piecť) budem mať inšpiráciu 😀 😀

ozaj a prečo vlastne chcete všetky strihať drobcom vlásky?

ladytt
12. mar 2012

@dadka1010 Aj ja som veľmi nechcela, ale presvedčili ma a aspoň mu už nezavadzajú, lebo dosť mu už išli do očí a ušiek.
@angela1 My iba kvôli tomu, že to už mal veľmi dlhé a stále si škrabal ušká a čelo.

asma
12. mar 2012

babulky nestiham sledovať takže všetkým marcovým babatkám želám takto naraz vela zdravia...

Prikladam aj foto torticky a malej mala neskutočnú radost ked ju mohla celú rozbrýlať..

mianc
12. mar 2012

tak už aj my máme narodeninovú oslavu za nami.. 😉 ako to všetko rýchlo letí, že mi je až ľúto, čo sa mi slzy do očí tisnú.. ani sa nenazdáme a už budú veľkí a "papuľnatí"! 🙂 Keby sme tak mohli ten čas spomaliť, hneď by som to urobila! Prikladám foto našej tortičky!

adelaida33
12. mar 2012

@ladytt Timko je ale krásny taký ostrihaný 😉 😉 😉 , no fešááák 😎 😎 😎 . Aj my sa chystáme po narodeninách strihať.

ladytt
12. mar 2012

@adelaida33 No ešte si zvykám, no keď mu padali tie vlásky dolu z hlavičky, keď ho strihali, tak mi až smutno bolo, také páperie, teraz to už má také iné, ostré.

siss_sz
12. mar 2012

@angela1 vdaka!

mailinka
12. mar 2012

@dadka1010 @lisjanka @amiiia @angela1 dakujemeeee 😵 😵 😵

dendy1
12. mar 2012

Baby viete, že v japonsku - alebo v číne? robia deťom z prvých odstrihnutých vlasov štetec ? Je to vraj dosť drahý špás, lebo je to veľmi prácne vyrobiť ho, a jedine prvé vlasy sú na končekoch špicaté - všetky ostatné už sú navždy zastrihnuté 🙂

sirinka
12. mar 2012

@dendy1 😀 tak ja este mozem dat urobit vsetkym...aj klarka ma zatial vlasky nestrihane, iba ofinku sme jej jeden cas zastrihavali...
ale zase mam pocit, ze ich vlasy su aj o dost kvalitnejsie, hrubsie ako nase...

dadka1010
13. mar 2012

Dievčatá asi sa dám na to strihanie nahovoriť. Síce mu to nepadá ešte do očí, ale za uškami a na krčiku ho to asi trošku šteklí. Presne ako píše @ladytt , tak je to také páperíčko 😀 . Len ja sa s ním hrám a malému sa to páči, čo budeme robiť potom? A neviem ako vydrží sedieť, keď ho budeme strihať 😅 . Ako to zvládli? A to ste strihali strojčekmi?
@asma
@dendy1

ladytt
13. mar 2012

@dadka1010 U nás to bola hotová operácia, pomáhal a zabával ho kto vedel :D :D

dadka1010
13. mar 2012

@ladytt Takže strojček, no asi to nechám na návštevu k naším, tak ich je doma predsa len viac a nesmiem zabudnúť foťák, je to riadna pamiatka. Aj si si nechala pramienok? 😀 Ja rozmýšľam aj keď pochybujem, že sa to bude dať

ladytt
13. mar 2012

@dadka1010 Nechala a nalepila do takého albumu spomienok 🙂 najradšej som si chcela nechať všetky, no nedovolili mi :D tak mám iba pramienok 🙂

deninka14
13. mar 2012

... aj u nás už 1.sviečka sfúknutá... 🙂 zrazu si uvedomujem, ako ten čas letí.... Treba si ho vychtnávať plnými dúškami... VŠETKO NAJLEPŠIE aj vám ostatným "marcovčatkám"...

asma
13. mar 2012

@dadka1010 ahoj naša malá zbožnuje kupanie, tak sme ju posadili do vanicky, nahadzali tam hracky a pekne sedela a hrala ani si nevsimla co s nou robime..
😀

fugu77
13. mar 2012

@mis_ka mala ked sa narodila mala upchaty slzny kanalik,takze po kazdom prestreku sme kvapkali ATB a teraz ma zapalene obe ocka :(

fugu77
13. mar 2012

Marcovciatka, zelam vam vsetko najlepsie🙂))))) 🙂 Moja Ninuska mala vcera rocik. Joj ale to ubehlo. Oslava bude v nedelu. 😉

mis_ka
13. mar 2012

@fugu77 my sme mali rovnaky problem, ja som tie prestreky a prepichovanie nedovolila, po prvych antibiotikach som zacala cistit ocka kvapkami ocuflash a neskor ked to bolo lepsie aj ophtalom a ocuflash sme potom uz len kvapkali, a este som mu masirovala vnutorny kutik ocka smerom k nosu, za pol roka sa ocka krasne uzdravili. tie upchate slzne kanaliky sa totiz casto spriechodnia aj same, tym ako babatko rastie. asi vam tam zaviedli nejaku infekciu... na tvojom mieste by som uz prestreky nedovolila :-/

fugu77
13. mar 2012

My sme tiez masirovali, kvapkali ocuflash, umyvali oftalom ale prestrek boli nevyhnutne. Malatam aj hnisik a neslo to inak. Teraz u neprestrekujeme. Posledny - treti mala 6,5mesacna.

fugu77
13. mar 2012

@mis_ka tiez si myslim ze infekciu jej tam zaviedli pri tych prestrekoch. Teraz ma tie ocka dost citlive.

mis_ka
13. mar 2012

@fugu77 my sme mali tiez hnis a vela. snad vam to prejde, drzim velmi palce nech sa malicka netrapi.. ja som velmi proti tymto prestrekom, nastudovala som si aj nejake zahranicne zdroje a takmer nikde sa toto u deticiek do roka nerobi.

fugu77
13. mar 2012

Dakujeme, verim, ze prejde a nebude z toho utrapena. Tiez som studovala. No prestreky boli prave to, co je do roka povolene v nevyhnutnych pripadoch.Neskor sa dava drenaz a robia sa ine narocnejsie zakroky. No nastastie my ten kanalik mame priechodny
@mis_ka

nicky655
13. mar 2012

@deninka14 gratulujem k prvemu rocku🙂ako pozeram,vy ste tusim este mensi ako my🙂ale to riadne ibehlo

asma
14. mar 2012

tak babulky idem vam povedat čo sa mi vcera stalo.... vecer po kupani som zistila ze nemam obrucku tak sme cely dom prehladali , kazdy kut prehladali a trosku sa s mm povadili lebo ved urcite som to urobila naschval... Rano ked som rozbalovala malu tak som ju nasla u nej v plienocke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to mi ale odlahlo...

adelaida33
14. mar 2012

@asma ešteže sa nakoniec našla. ktovie ako sa malej spalo 😀 .

asma
14. mar 2012

@adelaida33 ani nehovor uz som mala stresy a bola som cela nestastna...
mno ja neviem ako u vas ale moja mala je ako pocasie, ci je to tými zubami či čím uz neviem naozaj... niekedy pekne spinka a niekedy celu noc mrnci, ani dudus nechce ukludni sa ked si daa glg čaju a za 15 min zas a potom je potopa v postielke..

mianc
14. mar 2012

@asma no moja malá začína byť tiež taká nesvoja.. asi to tými zúbkami, lebo my ešte nemáme ani jeden, tak už je asi najvyšší čas, aby nám už nejaký vyšiel.. 🙂
inak kočky neviem máte niektorá skúsenosť s tým, že mimčo nechcelo mliečko? My sme sa doposiaľ kojili večer pred spaním nadránom kolo 4-5h, a potom kolo 7-8h. A teraz malá rezignuje už asi týždeň čo večer pred spaním ani na cicík nechce pozrieť, inak už je krik! Nadránom si dá pekne, neprotestuje, ráno tiež, ale dnes ani ráno už nechcela.. :-/ myslíte si, že by sa už mohla odstavovať???? Čo potom? Treba jej aby som dopĺňala UM?

lisjanka
14. mar 2012

sme po očkovaní,trošku teplotujeme tak som zvedavá čo zajtra.....sme tu asi najmenší a najľahší,ale máme už 4násobok pôrodnej váhy 😉 vážime 8500gr a meriame asi 70cm,nemerajú mi ju v poradni, to som ju merala ja ....pre nás je to úspech z takého drobčeka už taká žienka.. 😵 a a ide nám už 11zúbok...tak tiež je akási nesvoja....

lisjanka
14. mar 2012

@mianc ja si myslím,že sa jej to upraví..možno to odmieta kvôli zúbkom....počkaj ešte a keď to bude pokračovať tak budeš musieť začať s UM ☹