icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

tinav
27. mar 2012

@adelaida33 aspoň niečo lacné tu na východe 😉 ale inak som ich našla tu v predajni a cena 25eur tak som sa aj potešila ako som dobre nakúpila 🙂

sirinka
27. mar 2012

@tinav
@adelaida33 ja topanky kupujem takmer vylucne v zlavach, minulorocne modely...lebo tie ceny za kvalitne topanky su nehorazne.... 😠

sirinka
27. mar 2012

@adelaida33
@tinav ja dokonca aj oblecenie malokedy kupujem za normalnu cenu, to uz sa mi musi fest pacit...

angela1
27. mar 2012

@gm Jane Nanuq 2011 J50

angela1
27. mar 2012

@adelaida33 aj sášku dnes očkovali, požiadala som dr. aby jej najskôr spravili crp lebo 2 týždne dozadu kašlala tak som chcela mať istotu že má hodnoty v poho, tak dnes jej robili ročnú prehliadku má 78 cm a 9,5 kg, potom ju zaočkovali síce plakala ale nie moc, ale od poobedia je nepokojná a teraz tiež nevie spinkať plače a trhá sa (asi ju bolia nôžky ☹ ) tak snáď už zajtra bude lepšie, a maťko v poho? neplače?

angela1
27. mar 2012

baby MMR dáte očkovať?, ja som dnes povedala dr. že asi sášku nedám

eva76
27. mar 2012

Tak a už máme rok 🙂

angela1
28. mar 2012

@eva76 malý fešák 🙂

adelaida33
28. mar 2012

@angela1 poplakal len priamo v ordinácii, lebo veľmi nemusí sestričku, trošku má z nej strach (asi preto, že má fúzy 😒 , tie sa mu nepáčia ani na chlapoch). ale ked sme vyšli, hned sa upokojil (zato manžel bol ešte hodinu hotový a rozcitlivený 😅 ). ja silno uvažujem, že mmr odmietneme. teraz sme odmietli tretie pneumokoky a som skutočne veľmi rada, že som dala na svoj inštinkt, lebo konečne je malý bez reakcie na očkovanie, okrem mierne začervenaného miesta vpichu (aj to sa mi vidí podráždené pančuchami, takže už je bez nich), zatiaľ nemá žiadne nežiaduce účinky, ako doteraz mával už v takýto čas pri oboch: horúčky, hnačky, ospalosť a čo bolo najhoršie týždeň bez úsmevu a prirodzeného detského záujmu ☹ , no všetko mu bolo jedno...

siss_sz
28. mar 2012

maju mat deti zase nejake divne obdobie?
lebo zas jak keby nam ho vymenili, vkuse len reve,nikam bezo mna, spat zase nechce u otca.. a to uz zaspaval pekne sam, len sme pri nom ostali, kym nezaspal...a teraz rev, no prisamejzemi - jak keby svinu zabijali, taky rev ... 😒 ale teda zaspava s revom, budi sa s revom, ked ho berieme z ihriska -s revom, bla bla...

gm
28. mar 2012

@siss_sz No nie si sama, aj my máme také obdobie. Ale Linda je trochu chorá a idú jej zuby, lebo naraz jej vyšli 2stoličky a 2trojky a zrejme to bude mať pokračovanie. Takže sa jej ani nečudujem. Len ja som z toho už sem-tam na nervy. Ako ty píšeš, reve a reve. Stále si pýta dudel a hoci ten jej cez deň nechcem dávať, pár krát som už ustúpila lebo sa to nedalo vydržať. A ked jej niečo nedovolím, hotovo- hádže sa o zem, hlavu si búcha o zem, no katastrofa. Neviem do kedy to bude trvať, ale dúfam, že nie dlho 😕

dadka1010
28. mar 2012

@siss_sz Ahoj u nás zase problém v noci. Po pol noci sa zobudí, reve, nevie si nájsť miesto, ošíva sa, oškrabuje, hádže, mrnčí, bozkáva ma (to jediné je pozitívne). No hrôza, takto to funguje aj 4 hodiny vkuse, čiže zaspíme až nadránom. 😠 Cez deň inak v pohode, ak nepočítam nervíky, keď mu niečo nedovolím.

mis_ka
28. mar 2012

baby tie co este kojite, kolko razy asi za den? my rano v posteli, pred doobednajsim spankom, pred poobednajsim spankom, pred vecernym spankom, v noci raz dvakrat a nad ranom, takze cca 6-7 krat za 24 hodin, uz sme mali obdobie ze pil tak 3x za 24 hodin a teraz sa to zdvojnasobilo... mala som pocit ze cim vacsie dieta, tym sa menej koji, u nas to nabralo opacny smer, este nechcem odstavit, ale prijala by som keby bolo toho kojenia trosku menej, najma cez den. uz mu neponukam, davam len ak si pyta. podotykam ze prikrmy papa ukazkovo 🙂

mis_ka
28. mar 2012

este som zabudla, tak zo trikrat si este len tak cucne, to neratam medzi kojenia

adelaida33
28. mar 2012

@mis_ka 4-5x/24h (ráno, naobed, večer a v noci obvykle 1-2x.

adelaida33
28. mar 2012

@mis_ka zabudla som uzavrieť zátvorku 😅

tinav
28. mar 2012

@mis_ka my sa kojíme ako vy no bolo obdobie keď som kojila iba 3x no mali sme virózu pred 2týždňami a to sme sa iba kojili a zostalo nám to no moje bradavky to nejak nezvládajú a hrozne bolia ☹ papáme inak všetko zodpovedá tomu aj váha 11kg 🙂 🙂

mis_ka
28. mar 2012

@tinav ano, aj my sme mali malu nadchu a vtedy sa to zhorsilo, bradavky ma tiez bolia :( @adelaida33 dik za info

siss_sz
28. mar 2012

@dadka1010
@gm
no baby, citam, ze aj horise moze byt... takze nezavidim vam...a prajem nam, nech o uz prejdeeeeeeeeeeeeeeeeee 😖 😠 😅 😀

careamell
28. mar 2012

@siss_sz aj my máme divné obdobie, tiež len za mnou, večer som rozbitá ako cigánska hračka 🙂 Ale mm má teraz 2 týždne dovolenku, tak sľúbil, že mi pomôže a bude so staršou aspoň úlohy písať a sem tam navarí. 🙂
@mis_ka My papáme máličko, takže sa kojíme často. Asi 6 krát denne a v noci asi 3 krát.

ladytt
28. mar 2012

@mis_ka My ešte kojíme, a tiež tak často ako píšeš. Už boli obdobia, že aj menej sme sa kojili, hlavne keď jedol aj iné jedlo, ale teraz sme zas mliečkový a stále sa len za mnou ťahá. Možno nie ani hlad ako na upokojenie potrebuje.

lisjanka
28. mar 2012

@eva76 poriadny fešáčisko....a všetko naaaaaaaaaj... 😵

lisjanka
28. mar 2012

@mis_ka u nás je to tiež podobne asi 7krát...a prvej to bolo už menej,ale teraz je tiež akási umrnkaná a hlavne v noci...ale idú nám stoličky tak je to asi preto...a spánok je des zaspávala už sama a posledný týždeň musím byť pri nej a spievať,alebo ju hojdkať,lebo plače ako divá.... ☹ ,teším sa na zlepšenie.... 😉

vladimira32
28. mar 2012

@dadka1010 aj u nás je to presne takto isto. Už týždeň v noci reve 3 hodiny, a to chvílu smeje, rozpráva a z ničoho nič rev. Nerozumiem, ale asi nám idú už konečne zúbky. Už mu chýba milimetrík, aby mal vonku dva spodné a dva vrchné. Som zvedavá dokedy bude takto plakávať. ☹ A to sme už dva mesiace prespali celú noc od 19.-6. 🙂

asma
29. mar 2012

baby aj mi mame hrozne obdobie... mala sa budí a mrnci niekedy aj kazdych 10 min,,, otaca sa v postielke hore dolu nechce ani svoj spinkaci dudel len londže čajik, potom mrnci lebo je pocikana, ked uz naozaj nevladzem tak ju vezmem k nam a tam sa vadsinou ukludni a spinka ale nerobim to casto lebo za chvilocku pride babatko a dve deti s nami spat 😖

mianc
29. mar 2012

@asma fíha.. tebe sa to naozaj kráti!!! Tak držím palčeky!!! Nech všetko dopadne tak ako má a nech nám tu čoskoro s radosťou oznámiš, že je tu máme jedného drobčeka navyše 😉

slniecko103
30. mar 2012

prajem vsetkym oslavencom vsetko najlepsie,dlho som to nebola ,maly je strasne zly ,v noci sa mi budi sice len raz aale s takym placom ze to urcite aj susedia pocuju,a urcite si myslia ze ho bijeme,a to iste aj cez .ked nie je po jeho tak spusti neskutocny rev,k tomu este zacal chodit ,ale sam sa nechce pustit,je straasne lenivy,stale si sadne a stvornozkuje,ale ked si neuvedomi ze ho nikto nedrzi tak prejde chodbu ,ktora ma 4 metre .🙂 a tak som chcela aby chodil a teraz ma neskutocne boli chrbat,esteze nam svagrina poslala take remene aby som ho nemusela stale dvihat zo zeme iba ho dvihnem za tie remen.ja som si to doma vymyslela po svojom.dviham ho za plienku dam mu bavlneneu plienku pod pazuchy a beha ,lieta aj bez dvihania a usetrim si chrbat. 😀 a chcem sa este opyttat ako vyzeraju dasienka ked idu stolicky?tak isto ako prve zubky?lebo ma take biele dasna ale iba v zadu tak neviem ci je to ono.a je strasne zly

vladimira32
30. mar 2012

pekný večer mamaičky, nemáte problémy so strihaním nechtov u vašich detičiek? Ja som doteraz malému strihala nechty /na rukách aj na nohách/ keď spal, ale posledné 2 týždne sa začne prehadzovať, zobudí sa a koniec strihania. Uteká mi pri tom, lozí po postely, hučí ako pavián, tak to vždy vzdám a skúšam neskôr. Výsledok - robí toisté. Už neviem, ako mu ostrihať nehcty. Ďakujem za Vaše rady. ☹

tinav
30. mar 2012

@slniecko103 aj my sme v poslednej dobe veľmi zlý malý je veľmi nervózny stále vyrevuje, počas dňa pospí celkom pekne spíme ešte 2x po 1.5hod no v noci sa zobudí okolo 2 a vyrevuje aj do 4. My už chodíme a najnovšie aj beháme 🙂 stále uteká s tým ťažkým zadkom a pristane na hlave. Mňa už bolí celé telo a to som bola aj na masáž no pomohla iba na 2 dni, teraz nám idú horné zúbky tak aj z toho má nervičky 🙂 no musíme to nejak vydržať .

tinav
30. mar 2012

@vladimira32 my striháme tak že si spievame síce falošne ale zatiaľ to funguje, ešte u nás zaberá reklama najlepšie O2 alebo dvaja pakoši VUB 🙂