icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

adelaida33
13. apr 2012

@dadka1010 mám rovnaký názor ako @siss_sz

adelaida33
13. apr 2012

@ladytt ale určite prekvapí 😉 , každým dňom nás niečím prekvapujú 😅 . veď vie toľko, koľko aj iné naše deti, a to či a čo sa im chce, to by bola iná debata 😀 , takže pokoj 😉 .

careamell
13. apr 2012

@dadka1010 Ja by som šla, 6 hodín denne nie je veľa a pokiaľ bude o neho dobre postarané, tak prečo nie? 🙂

ladytt
13. apr 2012

@dadka1010 Ak ti to pomôže a maličký má s kým zostať, tak prečo to nevyužiť 🙂 jedine, že by ťa tá práca nejako veľmi unavovala, že by si chodila unavená a drobec by z teba nemal nič ani po práci, v tom prípade by som zostala doma.

dadka1010
13. apr 2012

@siss_sz
@adelaida33
@careamell
@ladytt Je to na 6 hodín denne. Manžel maká, stále na týždňovkách, malého vidí 3 dni z dvoch týždňov, aj tak nezarobí toľko, aby som nemusela ísť. Máme z čoho žiť, len potrebujeme aj viac ušetriť, dom nie je dokončený a fakt sa tie peniaze rýchlo míňajú. Práca je to v pohode, vlastne predavačka v nábytku, takže nič ťažké. Och tá doba blbá.

ladytt
13. apr 2012

@dadka1010 Chápem, to, viem o čom hovoríš, my chceme začať stavať, a kedže moja zmluva vyprší cez materskú teda teraz v októbri, už teraz rozmýšľam, čo ja budem robiť? Možno aj teraz by som už čosi brala, ale bohužiaľ u nás všetci makajú, takže s drobcom by nemal kto byť :/

asma
14. apr 2012

babulky a sme na svete.... pršteky pomohli od prichodu po porod jedna hodina... malá Asmaa má 3750gr a 52cm a už sme šťastne doma...

adelaida33
14. apr 2012

@asma jéj 🙂 🙂 🙂 gratulujem 🙂 🙂 🙂 som rada, že šlo všetko rýchlo a ľahko 🙂 🙂 🙂 . bambulka má krásne miery 😉 , prajem vám hlavne veľa zdravia, držkaj sa, maminka, nech sa doma všetci čo najskôr zosúladite 😉 😉 😉 .

careamell
14. apr 2012

@asma Gratulujem, hlavne nech ste zdravé 🙂 🙂 🙂

siss_sz
14. apr 2012

@asma jej to je skvele...gratulujeme, nech ste zdrave a mama - nech mas aspon chvilu cas na oddych 😉

mis_ka
14. apr 2012

@asma gratulujem maminke aj bambulke 🙂 a nech velka sestricka neziarli ;)

mianc
14. apr 2012

@asma jeeee... super!!! Tak gratuľujeme Asme aj mamine! Nech ste vlastne všetky kočky zdravučké, čo je najdôležitejšie.. 😉 a kedy sa vlastne Asma narodila? 🙂

tinav
14. apr 2012

@asma prajeme veľa zdravíčka a všetko dobré 🙂 🙂 🙂

tinav
14. apr 2012

@dadka1010 ja chodím do práce na 5 hodín keď je manžel doma chodí na smeny, v dnešnej dobe je každé euro dobré a keď ho máš pri kom nechať takto je super 🙂

dadka1010
14. apr 2012

@asma Aj my gratulujeme, nech ste zdravé a nech to zvládaš jedna radosť 😉

lisjanka
14. apr 2012

@asma gratulujeme a prajeme len to naaaaaaaj,veľa zdravia,pohody a trpezlivosti všetkým.... 😉

lisjanka
14. apr 2012

@dadka1010 ja by som do práce ešte nešla,ak to nie je po finančnej stránke také zlé....deti rýchlo vyrastú a ani sa nenazdáš a budeš musieť ísť do práce,lebo materská ubehne rýchlo. Ten čas,ktorý by si strávila s malým Ti nik nevráti a materiálne veci sa vždy dajú kúpiť aj neskôr,alebo sa bez nich na chvíľku zaobídete....ale je to Tvoje rozhodnutie,tak dobre popremýšľaj čo je Tvoja priorita. 😉 .

ladytt
14. apr 2012

@asma Jej super rýchly pôrod 🙂 tak gratulujeme aj my a nech ste zdravučké. Mamičke veľa energie, pohody a radosti z detičiek 🙂

dadka1010
15. apr 2012

@lisjanka Materiálna vec je v tomto prípade zateplenie domu a schody so zábradlím, dosť podstatná, prvá aby sme nevyhdzovali peniaze hore komínom, lebo pri týchto mrazoch čo boli to bolo fakt o držku vykúriť ten dom a schody pre bezpečnosť.
Stále váham, súhlasím so všetkým čo si napísala, ale dosť nás tlačia peniaze. Ako som písala manžel je stále po týždňovkach, je to prakticky dvojitá domácnosť, máme z čoho žiť, len ušetriť už je ťažšie. Ďalšiu pôžičku nechceme, stačí jedna.

careamell
15. apr 2012

@ladytt
@siss_sz Ahojte kočky, od zajtra je týždeň látkových plienok, plánujete nakupovať? 🙂 Ja aj hej, ale mm neplánuje 🙂 🙂 Aké by ste chceli plienočky? Ja už to fórum príliš nesledujem, ale chcela by som vyskúšať nejaké nové.

ladytt
15. apr 2012

@careamell Dobre, že píšeš ani som nevedela, no mala by som doplniť...hlavne na tie nočné sa odhodlávam, ale môj mm nie je nadšený 🙂 ani ja nesledujem to fórum, ale videla som nejaké francúzske kapsovky dnes v nejakej reklame tu.

careamell
15. apr 2012

@ladytt No veď neviem, čo je nové, hlavne by som chcela také užšie medzi nožičkami, ale jednu takú mám a málo nasaje, tak som z toho jeleň 🙂 Chcela by som aspoň tri, ale teraz sme kupovali Manducu, golfáč idem zajtra objednať, momentálne sme bez kočára, lebo som starý predala tu na bazári. Normálne som bola prekvapená, že sa mi ho podarilo predať 🙂 Tak neviem, či mm dovolí 🙂

siss_sz
15. apr 2012

@careamell uzke medzi nozickami? a wonderoo kaposvky mas? tie sa mi zdaju uzke
@ladytt
inak kamoska chvalila bamby roxy - to su nohavickove...
ja na noc pouzivam (teda moj syn) bamboozle a este dam mu tam sty dry vkladku z bum genius... niekedy, ked sme a kojili hlavne v noci, ani to nestacilo...normalne mal tri plienky..teraz uz by stacilo aj bamboozle, ale davam pre istotu sty dry...vy co na noc?a ktore mate oblubene?

j sa tiez chystam aspon dve objednat..hehe.. nieco na den "dlhsie vychadzky" - bud anavy styl alebo kapsovky... vy co mate radsej?

sirinka
15. apr 2012

@careamell
@siss_sz moje najoblubenejsie su tots bots...tie su take uzsie...

siss_sz
15. apr 2012

@sirinka akoze kapsovky? hod link... neviem nic najst
a bm Genius kapsovky mate niekto? akoze tie typicke kapsovky, nie nohavickovky? 😀

lisjanka
15. apr 2012

@dadka1010 chápem všetko....a s tým schodisko máš pravdu to by som asi neriskovala pri dieťati...tak určite sa rozhodneš správne... 😉

sirinka
15. apr 2012

@siss_sz no ja uz som ich kupovala pre troma rokmi skoro, mam AIO, tie mam najradsej, potom klasicke bambusky, tie som mala iba malinke, uz su predane a vrchne nohavicky....

siss_sz
15. apr 2012

@sirinka takze ty dporucas AIO? (no tie ja nemam asi ani jedny, haha... ktore naj? ci tie BG AIO?)

ladytt
15. apr 2012

@siss_sz Ja mám jednu bum genius kapsovku ak myslíš túto http://www.peluskovo.sk/latkove-plienky/bumgeni.... A aj jednu WONDEROO no tá je nám dáka malá alebo mám iba taký pocit, že ju má na pol zadočku 🙂
Nad tými nočnými vážne uvažujem 🙂 hádam sa už odhodlám 🙂 keď budú dáke zľavy dobré, tak manžela presvedčím 🙂

siss_sz
15. apr 2012

@ladytt ano tu BG ... a je dobra? teda lepsia ako wondero? lebo nam je tiez dost uzka (uz teraz, ked bol maly, tak i aj na noc stacila..haha) a co pri nozickach trcia tie "vnutorne vrstvy" tak zvykne pretiect? u BG nie? 😉 diky