Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@siss_sz Tá BG kapsovka je super, máme jednu a asi prikúpim. Wonderoo sa mi veru zdá, že je nejaká malá, alebo sa mu to chodením tak sťahuje, že má tú vkladačku nižšie ako plienku 😒 AIO nemám ani jednu, tiež len kapsovky a vyskúšala som Bitti D Lish Snap in One, ale je úzka medzi nožkami a nevydrží dlho. Na noc mám tiež najradšej Bamboozle Strech, niečo do nej napchám a vydrží do rána. Niekedy, ak sa mi nechce, dám do Flipiek bambusový štvorec so Stay Dry vkladačkou z BG a to nám tiež vydrží. Teraz je kopec nových značiek, čo som pozerala na stránkach, tak by som chcela niečo vyskúšať 🙂
kamoska ma tu bambi roxy a teraz tu otravujem aj v tej druhej teme a chvalia to tam...
zatial maju vyhodene akcie len "www.bionos.sk" tak asi zoberiem od nich http://www.bionos.sk/tyzden-latkovych-plienok/b... a http://www.bionos.sk/tyzden-latkovych-plienok/b...
vyborna cena a vraj su vynikos (ako anavy...len mne sa anavy zbehli)
@ladytt este pockam, ake vyhodia ostatne stranky, asi az zajtra to vsetky stranky nahodia... iba tato jedna ma zatial :-/ takze neviem...tu som si vybrala toto (este ti daju aj poukazku a oblecko bio ..haha.. ) ale ked bude inde lepsia akcia, zoberiem odtial...zavisi o cien a hlavne od toho, co potrebujes 😉
@siss_sz Tá Bambi Roxy je nohavičková? Vyzerá, že je...
Ja som z tejto stránky ešte neobjednávala, BG kapsovky vyjde normálne na 20,- EUR a tam sú dve za 40,-? Akurát, že je tam tá poukážka na 8,- EUR. No uvidím, tiež zajtra plánujem pokukať všetky stránky.
@ladytt Najviac asi z ekoplienky.sk alebo peluskovo.sk. Ešte aj latkovky.sk, latkoveplienky.sk. zdraveplienocky.sk, nilli.sk, malyrebel.sk 🙂
baby, malý ma na zadočku, ale aj inde po tele tke fliačiky a vyrážkymalé, nemokvavé...
z čoho by to podla vas mohlo byt? akoze ja som si to vsimla len na zadocku, ale manzel, ze aj na rukach napr. ...
myslite, ze to moze byt zo stravy? napada ma kravske mlieko a domace zavarane rajciny... lebo z nich mal aj velmi riedku stolicu... 😖
a mlieko ale nepije, iba do stravy varenej mu ho davam... 😨
@siss_sz Ak by to mal zo stravy, tak by sa najskôr vysypal na brušku myslím. Neboli ste teraz niekedy u lekárky? Nám takto začali kiahne, to ťa nechcem strašiť 🙂 Nikam sme nechodili, nebol v kontakte s nikým, ale boli sme na poradni. Veď uvidíš, ako sa to vyvinie v najbližšie hodiny. Možno je to len práškom, avivážou, inou kozmetikou, alebo aj tou stravou 🙂
@careamell vidis... chodime do detskeho centra... a ma to aj kamoska, akurat dnes sme sa o tom bavili...
no este to moze mat z plienok, lebo moja mama mu silou-ocou tlaci jendorazovky, tak ked mi ho raz/tyzdenne strazia, tak uz jej do toho nekecam... no a teda neni su to ziadne znacky, tie jej plienky... tak este rano skontrolujem, ci to ma ozaj aj inde, ci len na tom zadocku...
skoda ze neni leto, hned by som z neho "holotrta" spravila😀
@careamell caves... tak nakoniec to bude asi exem, aj ked neviem z coho a aky, ale ma to aj na laktoch kolienkach a clenkoch... take suche..tak musim ist s nim k dr. asi, ze co na to...snad teraz nebdueme behat po koznej a alergologoch podobne... :-/
mali ste to niekto? a ako viem, ze to neni atopicky exem? to by ma rachlo... no sak hadam v Pia a sa dostaneme k dr., dam potom vediet viac...
@siss_sz ahoj naša sáška mala problémy - pod bradou sa jej robil fliačik a nie a nie sa ho zbaviť, tiež som sa obávala aby to nebol atopic. exem a na kožnom to dr. skúšala že jej jemne po tom prešla takou tyčinkou - ako pero bez tuhy a povedala že keby to bol atop.ex. tak by sa jej spravil taky biely pásik a keďže jej to sčerveňalo tak povedala že atop. to určite nieje a že má len citlivú pokožku, neskutočne ma to potešilo... 😉
uvidíš čo vám povedia na kožnom, držím palce 🙂
@ladytt co ja viem, asi ako plienka na dlhsie prechadzky bude fajn, dobra cena, nie?
ale pozri si tuto, na spodku su aj otazky a odpovede:
http://www.ekoplienky.sk/objects/product/commen...
@siss_sz aj nasa janulka ma ekzem, mava suche miesta po tele, v ryhach na zapasti to mava najhorsie, zrejme ma atopicky ekzem, ved ma mat aj po kom...
ja jej natieram lipakar baume od la roche posay, infadolan, pripadne calciovka na premastenie, lipkar olej davam do kupela, mydielkom umyvam co najmenej, najcastejsie s iba teplou vodou oplachuje a samozrejme ritku, to najlepsie tuhym mydlom, tie tekute su skoro vsetky na prd...
koznej ambulancii sa budem vyhybat tak dlho, ako to len bude mozne, pokial to nie je atopicky, tak ani netreba a pokial je, tak zatial ho udrzujeme v dobrom stave a cim neskor pridu narad nejake specialne masticky a lieky tym lepsie...
inak neviem, preco mnohe z vas povazuju AE za nieco strasne, su ovela horsie ochorenia...ja s tym zijem cely zivot, mavala som aj velmi zle obdobia, ked som musela akutne do nemocnice, ale stale to nie je nic tragicke.... 😉
@angela1 Aj náš má takýto fliačik pod bradou na hrudi, také suché šupinkaté. Tiež sa mi s tým nechce ísť ku kožnej kvôli tým radom a čakaniu, zatiaľ mastím, len on sa tam zvykne dosť škrabať, tak si to niekedy rozdráždi, že mu to poriadne očervenie, musím mu to schladiť studeným obkladom. Nie je to nič strašné, preto sm ešte k dr. neutekala. Vyzerá to blbo, akoby mu tam niekto zahasil cigaretu 😠 , rovno to vidno, keď má oblečené niečo čo nemá ku krku 😅
@siss_sz ahoj my sme mali nieco podobne a kozna nato dala robene masticky ale staci ti mozno excipial mlieko z lekarne aj ked dake parfumy tam su nie je uplne ako robena mast ale ma dobre vysledky, potom do kupela balneum olej to je sojovy olej to je tiez fajn na kozu. z lekarne bol namiesany imazol krem z niecim ale myslim ze najviac nam pomohol krem na premastenie - to by sa malo dat aj bez predpisu kupit nieco ako vazelina alebo glycerinova mast. my sme to mali len raz a je to fuc. teraz davam uz len to do kupela a kremujem s biodermou atoderm.
neboj atopicky exzem musis mat viac ako 4 loziska na tele a ani potom to nie je iste ci je to ono. skus a ak nezaberie tak potom z lekarne na predpis.
tak babulky dnes sa obsypala Salmitka nejakymi vyrazkami pre istotu... nech sa nenudim... na brusku a chrbatiku cervene bodky a v nutry biela bodka mam taký citák že to bude z ovocných čočiek čo ju babka krmila... alebo nieco ine by to mohlo byt??
Inak Asmaa je uplný anjelik chvalabohu,,, papa kazde 3-4 hodky, skoro neplacka...
Salmitka okolo nej chodi ako niekedy v pohode a niekedy na nu tak skríkne ze mala mi skace z perinky... tak len sliedim... Mlieka mam chvalabohu vela a tak co odsajeme mala Salma v noci vypije xiixi s prsa nechce ani za svet na mna pozera ze to co mi davas... xixixi
a foto malej Asmy.. sestricku v sebe nezapre xixixii
@asma no to aj mne sa stalo, ked som odstavila a tolko sa po mne valal, ze po par dnoch - "dobre, dam ti" - a on tiez kukal na prso, ze "to co je?!" rychlo zabudnu tie deticky...
a veru, posestrila sa, ta tvoja asma 😉
@wilsonka a ty si sa uz jak dlho neozvala, co je s tebou? 😉 inak diky za rady... aj @sirinka a @angela1
@asma krasna je🙂 vela stastia🙂
my sa este stale kojime ani si neviem predstavit momentalne zeby sme sa prestali...a to som myslela ze pokojim tak do polroka a dost ale mame to uz len od smadu- mala nechce velmi ani vodu ani dzus ani caj...a hlavne na uspavanie, ale stale mam mliecka dost a aj si dobre potiahne...neviem dokedy ale zatial mi to neprekaza.
@siss_sz jej si si spomenula🙂 dako som stratila nit a nebol cas a este ma tu jedna vtedy nova maminka napalila trosicka, (ale nic vazne). potom som sem nechodila velmi iba na bazar a blogy. obcas som vas pocitala co mate nove ale v zasade som nemala cim prispiet🙂
inak nove mame 6 zubov mala chodi od 11 a pol mesiaca sama, odmietla som 3 hexu resp. nakoniec ma prehovorilo okolie a teda sa len posunulo o par mesiacov.( bola to drama hlavne s nasou dr.)
blahozelam k bublinke🙂. ja prave som v stadiu ze uz by som aj chcela druhe ale este pockam a mozno koncom leta zacneme. tak pekny den. inak my sme chori cela rodina (nadcha) tak odsavame a vylihujeme. 🙂

@siss_sz Mne sa viac páči ten systém, a nepretiekla nám zatiaľ ani raz. A vyzerá, že aj životnosť bude lepšia, lebo wonderoo sa nám už pára naboku.