Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@ladytt ale určite prekvapí 😉 , každým dňom nás niečím prekvapujú 😅 . veď vie toľko, koľko aj iné naše deti, a to či a čo sa im chce, to by bola iná debata 😀 , takže pokoj 😉 .
@siss_sz
@adelaida33
@careamell
@ladytt Je to na 6 hodín denne. Manžel maká, stále na týždňovkách, malého vidí 3 dni z dvoch týždňov, aj tak nezarobí toľko, aby som nemusela ísť. Máme z čoho žiť, len potrebujeme aj viac ušetriť, dom nie je dokončený a fakt sa tie peniaze rýchlo míňajú. Práca je to v pohode, vlastne predavačka v nábytku, takže nič ťažké. Och tá doba blbá.
babulky a sme na svete.... pršteky pomohli od prichodu po porod jedna hodina... malá Asmaa má 3750gr a 52cm a už sme šťastne doma...
@asma jéj 🙂 🙂 🙂 gratulujem 🙂 🙂 🙂 som rada, že šlo všetko rýchlo a ľahko 🙂 🙂 🙂 . bambulka má krásne miery 😉 , prajem vám hlavne veľa zdravia, držkaj sa, maminka, nech sa doma všetci čo najskôr zosúladite 😉 😉 😉 .
@dadka1010 ja by som do práce ešte nešla,ak to nie je po finančnej stránke také zlé....deti rýchlo vyrastú a ani sa nenazdáš a budeš musieť ísť do práce,lebo materská ubehne rýchlo. Ten čas,ktorý by si strávila s malým Ti nik nevráti a materiálne veci sa vždy dajú kúpiť aj neskôr,alebo sa bez nich na chvíľku zaobídete....ale je to Tvoje rozhodnutie,tak dobre popremýšľaj čo je Tvoja priorita. 😉 .
@lisjanka Materiálna vec je v tomto prípade zateplenie domu a schody so zábradlím, dosť podstatná, prvá aby sme nevyhdzovali peniaze hore komínom, lebo pri týchto mrazoch čo boli to bolo fakt o držku vykúriť ten dom a schody pre bezpečnosť.
Stále váham, súhlasím so všetkým čo si napísala, ale dosť nás tlačia peniaze. Ako som písala manžel je stále po týždňovkach, je to prakticky dvojitá domácnosť, máme z čoho žiť, len ušetriť už je ťažšie. Ďalšiu pôžičku nechceme, stačí jedna.
@ladytt No veď neviem, čo je nové, hlavne by som chcela také užšie medzi nožičkami, ale jednu takú mám a málo nasaje, tak som z toho jeleň 🙂 Chcela by som aspoň tri, ale teraz sme kupovali Manducu, golfáč idem zajtra objednať, momentálne sme bez kočára, lebo som starý predala tu na bazári. Normálne som bola prekvapená, že sa mi ho podarilo predať 🙂 Tak neviem, či mm dovolí 🙂
@careamell uzke medzi nozickami? a wonderoo kaposvky mas? tie sa mi zdaju uzke
@ladytt
inak kamoska chvalila bamby roxy - to su nohavickove...
ja na noc pouzivam (teda moj syn) bamboozle a este dam mu tam sty dry vkladku z bum genius... niekedy, ked sme a kojili hlavne v noci, ani to nestacilo...normalne mal tri plienky..teraz uz by stacilo aj bamboozle, ale davam pre istotu sty dry...vy co na noc?a ktore mate oblubene?
j sa tiez chystam aspon dve objednat..hehe.. nieco na den "dlhsie vychadzky" - bud anavy styl alebo kapsovky... vy co mate radsej?
@siss_sz Ja mám jednu bum genius kapsovku ak myslíš túto http://www.peluskovo.sk/latkove-plienky/bumgeni.... A aj jednu WONDEROO no tá je nám dáka malá alebo mám iba taký pocit, že ju má na pol zadočku 🙂
Nad tými nočnými vážne uvažujem 🙂 hádam sa už odhodlám 🙂 keď budú dáke zľavy dobré, tak manžela presvedčím 🙂

@dadka1010 mám rovnaký názor ako @siss_sz