icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

lisjanka
10. máj 2012

@careamell tak to je dobre háro... 😵

mianc
10. máj 2012

@adelaida33 a ďakujeme za pusinku, odovzdám, keď sa Timka prebudí.. ešte spinkáme.. 😉 to už je 2 hodky.. 🙂

mianc
10. máj 2012

@careamell zlatučký je.. aj my máme také po ránu, keď sme ešte učesané není.. 🙂 😀 😅

lisjanka
10. máj 2012

dnes sme boli zas plávať a krásne sa už ponárame pod vodičku taká je zlatá naša malá plavkyňa..... 😉

careamell
10. máj 2012

Ozaj kočky, idete s deťmi niekam na dovolenku? K moru? Alebo niekam na SK?
Nám to tento rok asi nevydá, ale chceme ísť aspoň do Terchovej, Vrátna dolina, trocha turistiky 🙂

sirinka
10. máj 2012

@careamell my ideme na sk na vikendy, najprv stretko majoviek 09 pri terchovej, potom folkovy festival na morave a v auguste sa trepeme do turecka...

dadka1010
10. máj 2012

Kočky my nikam, možno nejaký ten aquapark, opekačka a na poriadnu dovolenku musíme ešte počkať a hlavne zarobiť ☹ . Ale tak čo už, nám stačí aj keď je tato cez víkend doma a sedíme na záhrade-síce neupravenej, ale ani to nevadí 😉 😀

angela1
10. máj 2012

@careamell vymakaný 😀 😀 😕

adelaida33
10. máj 2012

@careamell no, rada by som..., ale ak manžel nechystá prekvapko, tak my tento rok budeme letovať podobne ako @dadka1010 🙂 .

adelaida33
10. máj 2012

@careamell malý je zlatý 🙂 , fotila si ho pri ventilátore 😀 ?

careamell
10. máj 2012

@adelaida33 No... 🙂 🙂 🙂 to som mu tak našišorila a takto mu to ostalo 🙂 V Mama a ja je súťaž, Ach, tie účesy, tak som tam poslala takúto fotku. Najlepšie je, že sa súťaží o Pampersky za 100,- EUR. Len my používame látkové, tak neviem, načo nám budú 🙂 🙂 🙂 🙂 Tak ak vyhrám, ktorá z vás sa hlási, tej nejaké pošlem 🙂

dadka1010
10. máj 2012

@careamell Len taká maličkosť, že fotky sú vyberané počítačom, ja som tam už asi 5x poslala foto a ešte ani raz nebolo uverejnené ☹ , ale nevadí, dúfam, že ti malého aspon uverejnie, budem hľadať. Inak je podarený 😉

careamell
10. máj 2012

@dadka1010 Jaj..... tak hádam nás počítač vyberie 🙂

sirinka
10. máj 2012

@dadka1010
@careamell to vazne? ja som tam kedysi poslala kopec fotiek a ani jednu nedali do casaku...

dadka1010
10. máj 2012

@sirinka Vážne, neviem či som to čítala na ich stránke alebo malými písmenkami v časáku, ale niekde som to čítala

siss_sz
10. máj 2012

no, my na dovolenku tiez nikam😀 jednak si manzel setri, abybol s nami po porode a jednak - kam tehu s babom? mozno do Prahy sa nam podari alebo tak...
@mianc krasna torta, co si chodila dakam na kurzä? 😕

inak, pred casom som tu spominala, ze matake suche miesta maly na ritke, pod rukami a nohami...dali nam asi 4 kremy a tak natierame ostosest, ale nejak moc nezabera, akurat to nema suche... a pridruzili sa nam aj pupaciky po celom tele, nervinen... som bola aj za detskym alergologom - a som si pospominala, co vsetko som mu varila... a tak mi napadli celozrne zemle (kde moze byt napr soja - co je velky alergen)a potom, mama vo svungu, jak sme mali svieckovu, som pekne odobrala a zarobila mu s mliekom... a zabudla som, mudra, ze tam je zeler... takze nam zakazal jest vsetko, mame jest ako do roka... zbohom rajciny, jahodky a malinky..tak som sa tesila na sezonu, ze domace budeme papat... :-/ (aspon ze kym to nezmizne, to nemozme) nuz, gtak sme skoncili takto... :-/

siss_sz
10. máj 2012

jaj a do Mama a ja ani ja neposielam uz (aj ked aj my latkujeme, ale plienky sa daju aj predat na bazare, ze? 😀) ...to skôr Maminka a Dieťa uverejnia...

mianc
10. máj 2012

@siss_sz ďakujem.. som samouk... 🙂 teda snažím sa to učiť sama.. keď som skúšala prvú tak som zistila, že pri tom úplne vypínam a mám to taký relax.. 😀 takže niekto chodí do fitka a ja si robím tortičku..xixi.. ale efekt je žial opačný..xixi..

adelaida33
10. máj 2012

@siss_sz asi odveci, ale nezmenila si mu náhodou "kozmetiku" na kúpanie, prípadne prací prášok alebo niečo také... ?

siss_sz
10. máj 2012

@adelaida33 nic som nezmenila praveze, jedine, ze som ho prestala po roku natierat, lebo som si myslela, ze uz netreba, ze uz neni babo...
no a ma to dost mojich kamosiek (resp.ich deti - tie lisaje, nie tie pupaky..tie su asi fakt od zeleru) len v roznom rozsahu..tak som si myslela, ze ajod slnka..lenze alergolog, ze praveze teraz mam maleho nechat aj holeho behat po dvore, nech sa mu to zahoji poriadne... ci co 😅

adelaida33
10. máj 2012

@siss_sz aha, hmmm 😒 .

angela1
10. máj 2012

@siss_sz skús modrú indulónu, sáške tiež dali mastičky ale zabrala modrá ind. - poradila mi to kamoška že ona to dáva deckám a ozaj nám to veľmi pomohlo.....

angela1
10. máj 2012

@careamell mm teraz od mája zmenil prácu takže dovolenku hneď nedostane tak asi len cez víkendy občas akýsi výlet....

careamell
10. máj 2012

@siss_sz Maminku mám predplatenú, tam som asi 3 krát už dačo vyhrala, Mama a ja som teraz kúpila prvý krát, tak uvidím, asi teda moc čakať nemám... 😒
Dnes sme sa s malým o deviatej ráno vybrali do Trenčianskych Teplíc. Poprechádzali sme sa, je tam krásny park, ráno nikoho nikde, malý zaspal. Kúpila som si teda ten časopis, sadla na kávu a čítala. Bola som sama, no ako mne bolo dobre.... 🙂 Malý spal asi dve hodiny a ja som si len tak vegetila, asi pôjdeme aj zajtra 🙂

mianc
11. máj 2012

kočky, potrebujem radu
ešte nikdy som neposielala balík cez kuriera, ale potrebujem poslať kočík, lebo kupujúca je z opačného kúta a myslím si, že cez poštu sa to nehodí, neviete mi poradiť ako to prebieha cez konkrétneho kuriera a aké majú ceny? poprípade ktorý je lacnejší? ďakujem, viem, že sa to tu nehodí.. ale potrebujem súrne info, vďaka 🙂

ladytt
11. máj 2012

@mianc Ja som posielala cez poštového kuriéra kočík, oni majú vlastnú kuriérsku službu, lebo ostatné sa mi zdali drahé.

mianc
11. máj 2012

@ladytt a tiež si posielala kombinovaný? či športiak?

ladytt
11. máj 2012

@mianc Ja som posielala všetko niekam inam- teda konštrukciu kúpila iná, vaničku iná aj športovú časť iná baba. Ale všetko poštovým kuriérom bez problémov. Ty potrebuješ všetko spolu, že?

mianc
11. máj 2012

@ladytt hej potrebujem celý komplet, asi tam zajtra zavolám, alebo zbehnem doobeda by mali robiť, tak skúsim vyzistiť čo mi poradia a poprípade začiatkom týždňa by som to aj poslala.. 🙂

amiiia
11. máj 2012

@mianc Ja som kočík tiež posielala cez poštového kuriéra - služba Expres kuriér. Deň vopred objednáš, na druhý deň príde pre kočík. Úplne bez problémov - na druhý deň pani kočík mala. Stálo to nejakých 8 - 10 Eur. Kočík som mala trojkombináciu (konštrukciu, na to som dala vaničku a do vaničky tú športovú časť) a pekne som ho celý obalila do potravinovej fólie (poradili mi to na pošte, lebo som nemala od neho pôvodnú krabicu) a pekne krásne to bolo zabalené 😉 fakt odporúčam - je to rýchle a spolahlivé a navyše cenovo najdostupnejšie 😉 Na t.č.: 0800 122 413 - bezplatná linka sa kuriér objednáva a ak tak tu je link, tam je o tom ešte bližšie 😉 http://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier