Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mianc obalila som ho len do tej fólie - do vreca nie, tak ako to bolo to kuriér zobral..a ano na dobierku - ja som si k cene pripočítala aj poštovné (ktoré som mu zaplatila ja, pani potom platila sumu aj s tým poštovným) a jej ked kuriér kočík priviezol zaplatila jemu...a oni (pošta) mi potom peniaze previedla na účet t.j. taký týždeň asi..ale fakt v pohode, bez problémov 😉
baby vidim, ze sa zbavujete svojich trojkombinacii, nebudete uz v zime pouzivat velky kocik? ja mam teraz tiez taky maly sportacik, ale velky sportak si nechavam na zimu. bojim sa, ze do tohto maleho by som krpca nenarvala aj s fusakom a navyse ma male koliecka. byvam sice v meste, ale chodniky su casto neodhrnute. ci myslite ze buducu zimu nam uz nebude velmi treba kocik?
@mis_ka Ahoj, ja sa ho nezbavím, bývame v štvrti, kde máme cestu štrkovú, takže s golfáčom by som sem nezašla a používam ho aj v meste, keď som u našich. Ty máš tiež X-lander, že? Je síce trošku veľký, ale nemám s ním žiaden problém, dostanem sa všade, v pohode mi vojde do auta a myslím, že si ho aj nechám pre druhé bábo. Nemám v pláne ho meniť, bola a som s ním veľmi spokojná 😉
@amiiia Tak čo si písala o tom vzdore, to ako keby si písala o mojej Linde. Tiež sa obávam, čo bude neskôr. Hrozne vymýšla. Čertovina jej až z očí srší. Niekedy je to smiešne aký je to šinter, ale veru ja mám z toho obavy čo bude neskôr. ..vylezie na gauč, postaví sa na nohy a kráča! Minule som nestihla a spadla na hlavu. Našťastie na vankúš a ona sa zasmiala že aká sranda a išla znovu. Ale môže si aj väzi zlomiť. Ju ustriehnuť je hrozné. Ona nevie ani krokom chodiť. Všade len uteká.....a ja za nou. ☹ Aked jej poviem že to je No no, hodze sa o zem, začne si búchať hlavu o stenu -no katastrofa. Takže amilia nie si sama, neboj. 😒
dievčatá, prajem nám všetkým mamám veľa zdravia, lásky, sily a šikovnosti, a nech sme z našich detičiek a s našimi detičkami len šťastné 🙂 .
@gm presne akoby si o mojom Adamovi písala 😀 ale to asi teraz je proste všade tak..len niekde viac - niekde menej..niekedy je to hrozné... 😉 fakt že treba pevné nervy ... teraz už ale pri tom No no no nepovolím..nechám ho nech sa vyzúri ... lebo pri prvom synovi som mu radšej niekedy dala čo chcel, len aby bol pokoj..a sa mi to vypomsťuje teraz..tak teraz mením štýl výchovy 😵 uvidíme čo s toho bude 😉
@mis_ka Ja som predala 3-kombináciu hneď ako sme skončili s vaničkou, lebo som nebola spokojná so šporťákom a vyhliadla som si iný šporťák. Nad golfíkom zatiaľ neuvažujeme pri našom teréne veľmi nevyužijeme. Ale šporťák nechám na zimu a keď bude treba dokúpim vaničku a bude aj pre druhé 🙂
@mis_ka Ja som našu troj-kombináciu predala, lebo sa mi tá športová časť ťažko skladala do auta. Tam ho totiž skladujem 🙂 🙂 Inak bol aj dosť ťažký, zle manipulovateľný a ťažko sa skladal, čo je pre mňa teda dosť dôležité. Kúpili sme inak športový kočík, nie golfáč. Som veľmi s ním spokojná, v zime by myslím nemal byť problém. 🙂
ahoj babulky čítam vás poctivo stale ale malokedy stiham pisat mam chvilku pre seba tak idem aj ja nieco pridat... svoju trokombinaciu sme predali hned este mala nebola ani v sportovej, teraz predavam aj sportiak co sme malej kupili lebo dva kocikovat neviem... malej som kupila skejtik za kocik a sem tam tam vydrzi 5 minut, a kupila som taku malu buginku tusim z demy je to su tam iba dve polohy a ked nahodou ide aj mamina alebo tak tak si predstavte tam sedi potvora mala, inak len tisko zavidim maminkám ktore sa cely den korzuju po dedine a deticky im pekne sedia moja mala v kociku ani za svet, po novom mi vylieza uz aj zo stolicky na krmenie tak som skoro na nervy niekedy..
jej hladina vzdoru je v norme ale zacala sa mi urazat ked jej dam akoze na zadok alebo ju vyhresim taak si sadne a aj pol hodku ma ignoruje ked na nu prehovorim tak sa otoci to uz co je...
stale pije tak na tajnasa materske mliecko z flase nadranom, lebo z prsa nechce xixixi
babulky ako som sa bala tak nam to ide celkom fajn, tym ze mame rodinny barak tak sme stale vonku na dvore, asmitka buva v kociku a mala maruje vsetko.. inak zacala byt lakoma,,, malej som zavesila na sedacku jej hrkalku a to ste mali vidiet ten cirkus, nechapem tak si pozna co je jej...
zacala som malu balit na siroko teda mensiu som z toho zufala lebo tieto tepla a doky vlastne ani nepovedal ze ma zle klbiky ale ze pre istotu a to nas poslali skoro mala mala len dva tyzdne...
INak babulky Asmaa ma nenormalne cervenu ritku už neviem co na to ,, davala som bepanten ale nic, teraz uz dva tyzdne rybvaciu masť ale tiez to nie je bohvie co... davali ste este nieco ine???
a seste sa chcem spitat sice tu citam ze niektore rozyslaju nad druhym ale aj tak sa spitam mate niektora nejaku antikoncepciu? ja o bobulach nechcem uz ani pocut kedze v mojom pripade uplne zlihali ale nemate niekto danu? vraj sa môze aj ked sa koji? len sa bojim aby bola spolahliva..
@asma ahoj 🙂 , som rada, že ti to s dvoma malými kočkami tak dobre ide, máš môj obdiv, že to zvládaš 😉 . a čo sa týka zadočkov, niekedy máme aj my začervenanie, hlavne, ked má častejšiu stolicu pri prerezávaní zúbkov. tiež ho prebaľujem často a často ho nechávam aj naholo, ako ti písala aj @tinav . ale môj má na zadočku veľmi citlivú, až precitlivelú pokožku, takže my od narodenia nemôžeme používať ani vlhčené utierky, dokonca ani v núdzovej situácii 😒 , my používame len vodu a mydlo. a neuveríte, ale jemu nerobila dobre ani rybacia masť (typ rybilka a pod.) ☹ . najčastejšie, po každej stolici, teda raz (prípadne až 3x) denne, používame natenučko calciovú masť. a už sa mi párkrát osvedčilo, v prípade častejších stolíc, ked mu riťulka už jemne začervená, mu večer po kupkaní spravím svetlunkoružový hypermanganový vlažný "kúpeľ" riťulky, nechám ho pobehať naholo, aby mu to preschlo, a natenučko natriem sudocream, zatiaľ nám toto vždy zabralo a ráno bolo už všetko ok.
dievčatá, prosím vás, majú vaše detičky odrážadlá? myslím napr. tie také motorkové (3 či 4-kolesové) alebo pod.? využívate ich? teda oni 😀 . ďakujem za rady.
@adelaida33 ahoj, zatiaľ odrážadlo nemáme.. ale tiež nad ním uvažujem, hlavne do záhrady.. tak by som tiež rada počula názor, poprípade, či už niektoré ho využíva naplno.. 🙂 😅 😉
@adelaida33 my mame - aj autickove aj motorkove, ale moj je dost maly, este nedociahne..haha.. a hlavne to este nevie... ale kamoskin maly to tiez nevedel, je starsi tak o 3 mesiace ale vyssi ovela a ten z toho nechce zosadnut...co je ostatne pripad asi vacsiny deticiek...tak snad do leta sa to nauci, v zime uz na tom hadam nebudeme fujazdit, nie? 😀 ak nemate, urcite kup..ale staci nejake obycajne hz Tesco napr. ,si myslim... ved to tie deti aj tak ponicia😀
@adelaida33 my máme 2 odrážadlá no malý ich zatiaľ tlačí iba po byte, nohami dočiahne na zem no nevie čo ďalej najprv sa učí cúvať potom možno pôjdeme aj dopredu no vyhrá sa hlavne s kolesami stále si ich točí a hlavne s nimi debatuje 😀 keď nejdú podľa jeho predstáv 🙂 máme úplne obyčajné žiadna značka hlavne nech splnia svoj účel 🙂
@tinav aj moja janula ma ekzem na rucickach a obcas mava taketo problemy s ritkou...vzdy ide o nejaku dietnu chybu, proste stolica je prilis agresivna a aj ked ju prebalim okamzite, uz je pokozka zacervenana...treba da naozaj pozor na stravu, aj niektore druhy ovocia mozu robit sarapatu, takisto zelenina, napr. paprika... a vacsinou teda este pomoze vymenit jednorazovky za latkove...
@adelaida33 my máme autičkove ale sú dosť nepraktické (podľa mňa) lebo sú dosť široké takže sa tam malej zle odráža a švagor jej kúpil v tescu také tenké čo má len konštrukciu a kolieska ale to zas nemá sedadlo v celku až po volant takže sa pochvílke z neho zošmykne 😒 ......
@mianc ahoj, a záhradu máte rovnú? a už máte zúbky 🙂 ?

@amiiia ďakujem a dávala si ešte aj do toho vreca, či iba v tej potravinovej fólií? 🙂 a to bolo na dobierku, alebo ti platila popredu?