Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 My máme jedno odrážadlo, takého hrocha, ale ten je veľmi široký, nedá sa na tom. No vonku od kamošov sme mali požičanú motorku, no drobcovi to ešte vôbec nešlo, nevedel čo s tým tak ju iba tlačil 🙂
@mianc super, že máte takú veľkú rovnú záhradu 🙂 🙂 🙂 , aj my by sme raz takú chceli 😅 . Timka má teda riadny výbeh 😀 . jasné, ved zúbky vylezú, skôr či neskôr..., aspoň ich ešte nemusíte umývať 😉 .
@siss_sz @tinav @angela1 @ladytt super, baby, veľká vďaka za reakcie a rady, ste zlaté 😉 😉 😉 . rozmýšľali sme, že by sme malému kúpili nejaké odrážadlo, ale ako vás čítam, bola by to pre nás zatiaľ absolútne zbytočná unáhlenosť, keďže ešte vždy sa nás pri chôdzi vonku drží za rúčku...
a už sme tu jediní, čo nechodíme samostatne...?
@adelaida33 nie ste 🙂
@mis_ka vďaka za info 🙂
Sa trochu votriem medzi vás. 😀 My sme dostali autíčko a ešte aj kúpili motorku, ale ako písali ostatné, ani naša nevie, čo s tým. Len na tom sedí, hovorí brm brm a hotovo. 😀 A ešte k tomu sa na tom autíčku aj viackrát už prehodila dozadu hlavou o zem, lebo si myslela, že sa môže oprieť. 😖 Ale rada sa s tým "hrá", napr. večne pod sedadlo autíčka schováva hračky (a moje kľúče 😀 )
@siss_sz ahoj, ako sa vam dari? uz viete co to bude? 🙂 ja idem na sono 6.6. tak som zvedava, ale je mi to v podstate aj jedno 😀 chcela som sa ta spytat, ako to ides riesit s kocikom, ci zvazujes nejaky surodenecky..lebo ja stale rozmyslam, ci ano ci nie, rozdiel medzi drobcami bude nejakych 19 mesiacov, lenze bude to na zimu, tak predpokladam, ze aj samko sa este rad povozi..pozdava sa mi napr. baby jogger city select, resp taky ktory neskor bude funkcny aj ako kocik pre jedno dieta...mame este dost casu,ale neviem sa rozhodnut...
@loobka chi, caves...este nename, ja idem n sono 4.6.
a baby jogger city select mame uz doma😀
som kupovala prenasedeti.sk a hned som predala ten nas stary, lebo som ho neznasala... takze daniel sav nom uz vozi... a presne pre to isto - ze bude zima ... a ja ked saniekam budem ponahlat, nebudem cakat, kym on chudak dojde na koniec ulice a uz bude unaveny😀
@siss_sz 😀 parada, ze ho uz mas doma..predpokladam, ze spokojnost 🙂 jaaj manzel ma kopne do zadku, musim predat aspon tu trojkombinaciu, to je taky tank...teraz sa vozime v peg perego si a to je perfektne, to by som nerada predavala, ale co zase budeme mat doma 300 kocikov 😀 a aku farebnu kombinaciu? kupila si uz aj vanicku? ci to potom?...musim skocit do toho mocenku
@loobka no j som hladala najprv dlho na bazare, ale nic... to musis mat vazne stastie..nasla som jeden a do 20min.bol predany😀 teda skor☹ nasla som potom uz len vanicku a ta bola cervena, ale bez striesky, takze som musela kupit jednu cervenu sportovu... no a potom hnedu, lebo sme brali akoze skladovy - vtedy mas 5%zlavu a este osobny odber...gtakze mali len fijalovu a hendu, tak ta mi viac pasovala
aj mna muz skoro kopol do zadku, ale dostali sme dane - teda on - tak mu vravim, ze to ma za manzelku a za dieta ulavy, ze musi popustit tym, komu patria😀
no ale nelutujeme 😉uz len musim kupit doplnky, lebo to stalo tak 600€ ..a nemam tam nic... ani malo, ani nanoznik, tasku, protidazdovu onu...teda zhola nic...ale to uz podokupujem na tajňáša😀
baby, ja neznášam žehlenie 🙄 , predtým mi nevadilo 😅 , ale odkedy máme drobčeka, nejako sa to vo mne zmenilo... 😝 joooj, no idem na to. držte palce, nech dnes zvládnem aspoň polovicu kopy 😒 .
@adelaida33 Tiež to nie je moja obľúbená činnosť 😖 držím päste 😉
@adelaida33 prídem ti pomôcť ? ja milujem žehlenie 🙂 to myslím vážne
@ladytt dobre si držala 😵 😵 😵 , zmákla som včera polovicu 😉 , tak sa teším, lebo to boli štyri prania 😝 , nejako som to zanedbala 😔 , tak sa mi to nakopilo 😖 .
@tinav to myslíš vážne? 😅 pri dvoch deťoch? no tak potom klobúk dole a je tu ešte malá šanca, že aj mne žehlenie časom opäť prestane "vadiť" 😅 . nechala som ti polovicu, hybaj pomáhať 😀 , už ti varím kávu 😉 😉 😉 .
@adelaida33 paráda a ja práve dopekám koláč ku káve spojíme príjemné s užitočným a aj deti sa zahrajú 😀, ja som niekedy neznášala žehliť ☹ ale v robote som sa naučila ako sa má ľahko a rýchlo všetko ožehliť tak to praktizujem aj doma, síce ja málo žehlím ja sa radšej pohrám pri vešaní prádla a potom už iba skladám 🙂
@tinav 🙂 🙂 🙂 mňááám 😵 😵 😵 a aký si upiekla? aj ja dávam pozor pri vešaní, ale niektoré typy šiat - tričká, košele, nohavice... jednoducho ožehliť musím 😒 . ja tiež žehlím "zľahčeným spôsobom" 😀 , lebo ked to moje porovnám v spomienkach s maminým precíznym a puntičkárskym, tak veru súťaž by som nevyhrala 😀 .
@adelaida33 robím strúhaný tvarohový je to môj obľúbený z detstva, no ja som taká začínajúca pekárka ešte sa len učím, keď som išla na materskú tak som sľúbila manželovi a staršiemu synovi že to skúsim a zatiaľ mi to celkom ide aj ma to začína baviť no neviem dokedy 🙂 no pri malom je to ťažké stále chodí okolo a niečo ťahá no ľúbi olizovať misku a potom aj tak vyzerá nielen on ale aj celá kuchyňa 😀
@adelaida33 Vidíš držanie pästí mi ide lepšie ako žehlenie 😀 😀 😀 😀 😀 som na teba hrdá, že si to zvládla, ja mám tento týždeň aspoň od žehlenia pokoj, sme u babky 😉
@tinav mňam, tak ten mám aj ja veľmi rada 🙂 , jasné, mne malý chodí zapínať plyn, dokonca aj ked nevarím a nepečiem 😅 , takže uzáver plynu to istí 😉 ,
@ladytt veľmi dobre ti to ide 😀 a dnes večer si dám repete, tak aj dnes si na mňa pomysli 😵 , lebo zajtra už musím opäť prať a nechcem, aby sa mi to znova nakopilo 🙄 ,
no a už máme prvé pády aj my za sebou ☹ , dnes sa strepal tak nešťastne, že sa nezadržal ani zadkom, ani rúčkami či nôžkami, tak si buchol zozadu hlávku o pláv.podlahu 😢 , trochu poplakal, nič tam nemá, tak azda sa len zľakol... budem ho nadalej pozorovať... no a modrinky máme aj na brade, aj po nôžkach... 😖 . jooj ☹ .
@adelaida33 Ja tiež žehlím len to čo je fakt pokrčené a obliečky. Inak nič, ani malému už veci od pol roka nežehlím. Ako @tinav sa snažím pri vešaní poriadne sa s tým pohrať. Inak žehlenie z duše nenávidím 🙄
@adelaida33 Božinku aj náš malý je taký dobitý, nikdy však neviem od čoho má tie modriny po nohách, je doškriabaný 😠 😀 . V pondelok na plávaní som si všimla modrinku na chrbte, ešte si dakto pomyslí, že ho týrame 😅 , no on je taký kaskadér a nikdy sa nepozerá pred seba a uteká a potom prepaduje na všetom 😀
@adelaida33 my sme sa včera skolili ☹ z postele vie z nej zísť dole no včera to nejak nevyšlo asi si to zle vypočítal 😉 no bola to poriadna rana najprv bol ticho a potom plač, no potom mi vyliezol na sedačku a zapínal lampu stále niečo vymýšľa momentálne je pod stolom v kuchyni a posúva mi stoličku po podlahe aby ho počula aj suseda 😠
@adelaida33 Ahoj, tak ja ani nestíham na net v poslednej dobe, stále dačo upratujem, teraz poličky a skrinky v kuchyni 😒 Ja žehlím len manželove košele do roboty a to z duše nenáááávidím, lebo to musí byť tip top, ale bohužiaľ mi to nejde. Keď žehlím nohavice, tak sa smeje, že kolegovia majú jedny puky a on ich má viac 🙂 🙂
Mám pocit, že ja periem každý deň, malý toho pošpiní dosť a o staršej ani nevravím 😒
@dadka1010 Mne to cez zimu brávala svokra žehliť, lebo vraj sa doma nudí, tak že mi to ožehlí 🙂 Niekedy si pobrala aj tašky plné špinavého prádla, že mi to aj operie. Vyhovoriť som sa jej to ani potom nesnažila, lebo aj tak by som neuspela. Potom boli všetci nadšení, ako to prádlo od babky pekne vonia, lebo použila aviváž, čo ja nepoužívam. Tak babka vyhrala na plnej čiare 🙂 Hold ale teraz má babka záhradku, tak musím žehliť ja.
Ahojte kočky... asi som vo sne alebo čo.. lebo som si akurát robila test a boli II (dve) 😨 😅 akosi to neviem predýchať.. som sama doma, mm je v práci v zahraničí a príde až kolo 25. Najradšej by som mu hneď volala ale zasa ho nechcem nejako šokovať, skúsim to vydržať kým príde... pánenku.. ale v podstate sa teším... 😵 aj keď sme sa nebránili, nejako sme to neplánovali, nakoľko o Timku sme sa snažili dlho.. uff.. náááádych výýýýýdych.. 🙂
na tento pocit som skoro zabudla.. 🙂 ale je príjemný...

@adelaida33 hej hej.. záhradú máme rovnú a trasu na vozenie tam veru má riadnu.. aj s tatrou by to zvládla veselo..xixi.. 🙂 a čo sa týka našich zúbkov mali sme 10.5. 14 mesiacov a zúbok nemáme ešte ani jeden.. 😅 😅 😅 😅 ale už to nejako neriešim, keď bude mať prísť tak príde, však skovaté nebudú na stálo.. 😀 ale užívame si to naše babatkovské škerenie a ešte aj jazýčok medzi ďasienka a nenenene... xixi.. budú zúbky, už si rozmyslí, či to urobí.. 😀