Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@adelaida33 ďakujem, radujem sa to áno.. ale som akosi v takom šoku.. ach.. kým to nejako predýcham.. však to poznáš.. 😀
@mianc 😀 , bude dobre 🙂 , len dýchaj 🙂 🙂 🙂 , aj mužíček sa bude tešiť, ked mu to povieš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , juj 😵 😵 😵 😵 😵 , veľmi sa s tebou teším 😉
@adelaida33 xixi.. a to som včera kočík poslala preč.. 😀
@mianc ved možno bude chlapček 😉
@adelaida33 xixi.. možno.. 🙂 na to si musíme ešte počkať.. len nech je to v poriadku a zdravučké.. mne je to v podstate jedno.. 🙂 až ma chytá triaška od vzrušenia.. ach.. 😅
@mianc jej, ako sme sa rozdetneli, tesim sa svami... a neboj, bude dobre ... a vidis, o toto sme my, co mame doma muzov ukratene - povieme im to hned, bez pripravy...a yt mozes pripravovat na vecer nejake prekvapko... pekne si ulozite timus a sups, rozbalis to n neho nejak romanticky 😉
gratulujem!!!
@dadka1010 @ladytt @angela1 @siss_sz @mis_ka @lisjanka ďakujem moc kočky! 🙂 tak len aby to všetko v poriadku ubehlo a bude super! 🙂 no veru budem sa snažiť to vydržať a povedať mm až keď príde mám 10 dní na prípravu aby som niečo vymyslela..xixi.. snáď ma niečo origoš napadne.. 😀
xixi.. a to som si minule hovorila, že ako sme skončili s kojením, tak nemám žiadne prsia, že mi nejako sa stratili..xixi..
@sirinka no veď keď som Timku čakala, som volala.. ale nepovedala, a on chudák bol taký že nevedel čo sa so mnou deje, ale to mi prišiel večer v ten deň, tak som sa nemohla dočkať večera, ale to sme sa snažili cez dva roky.. a teraz to prišlo nečakane.. 🙂 asi tým, že sme prestali kojiť a hormony sa popravili.. 🙂
snáď to vydržím.. 😉
@adelaida33 xixi.. no mohli by ste sa čím skôr..xixi.. a budeme mať ďalšiu spoločnú debatu..xixi 🙂 no mala som čo robiť, aby som nepovedala, aj som také otázky narážajúce hádzala, ale isto nepochopil.. xixi.. 🙂a už sa budem snažiť to udržať keď viem, že nabudúci víkend príde, to už musím vydržať.. 🙂 😀
@adelaida33 a? nerozmysleli ste si to? 😉
@siss_sz ty podpichovačka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@adelaida33 ale si neodpovedala..xixi... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@mianc Jéééééééééj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂