icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mis_ka
30. máj 2012

@amiiia toto sa aj nam stalo, s tym rozdielom ze krpec mal este za hrst sudocremu v puse...

tinav
30. máj 2012

@dadka1010 skús počkať náš malý odmietal jesť po črevnej viróze pil iba mlieko nič iné no prešlo ho to z jedného dňa na druhý a to sa nevedel dojesť treba asi len núkať a vyčkať 🙂

tinav
30. máj 2012

@amiiia to hej mne sa tak malý natrel rybilkou na zadok a včera akurát šampónom ale ten aj zjedol z úst mu išli bublinky to bolo radosti no ja som čakala nejakú reakciu ale nič 🙂

amiiia
30. máj 2012

@mis_ka mal aj v ústach...podľa mna to bolo prvé čo spravil, ked sa v tom začal babrať... 😀

siss_sz
30. máj 2012

@amiiia to sa aj me stalo, ked bol maly, ale rozhodne v mensej miere...tvoj chcel ist tusim na karneval za mumiu alebo za indiana 😉 zlatus... ale tiez by ma asi porazilo, chi...

careamell
30. máj 2012

Kočky, tak ako som minule spomínala, že som malého fotku poslala do Mama a ja, tak nám ju aj vybrali 🙂 Po prípadnej výhre rozdávame Pampersky 🙂 🙂 🙂

siss_sz
30. máj 2012

baby, ja sa tak teším... aj vaše deťúrence začínajú džavotať riadne? ja si teraz práve sedím pri ňom na počítači, papá žemličku a keď dojedol, hovorí: "neni ham" 😀 to je také super!!!

careamell
30. máj 2012

@siss_sz Kvákoce o sto šesť, ale keď sa mu podarí povedať niečo normálne, ako De je, tak sa vytešujeme jak malý🙂

dadka1010
30. máj 2012

@careamell Akurát mi dnes prišlo, tak som hneď kukala, tak je tam, super, teším sa, už len sms-kujte nech vyhrá 😀

careamell
30. máj 2012

@dadka1010 Chodí mi aj Maminka, ale táto Mama a ja sa mi páči asi viac.

ladytt
30. máj 2012

Baby čo látkujete, čo sa stane s plienočkami, keď sa použije aviváž? Podarilo sa mi totiž omylom. Budú menej savé alebo čo? Díky

adelaida33
30. máj 2012

@siss_sz u nás presne to isté ako u @careamell 🙂

adelaida33
30. máj 2012

@dadka1010 no ja idem toto májové číslo skúsiť zohnať zajtra, tak som zvedavá či sa mi ešte podarí... 😅

ladytt
30. máj 2012

@dadka1010 Čo sa týka toho (ne)jedenia, ja môžem odporučiť len trpezlivosť. Keď bol pred chorobou jedák, ja myslím, že sa k tomu po čase aj vráti. Jogurtíky aj môj miluje aj keď by nič iné nejedol, tak to môže alebo kaše. Ostatné skúšaj, ale nenúť. On sa do toho zas dostane, príde tomu na chuť aj keď len po malých dávkach. Ja som to ešte robievala, tak, že keď nechel vôbec zeleninu, tak som mu odšťavila mrkvičku s jabĺčkom a aspoň to si dal. Alebo aj keď to znie blbo som pridala do kaše aj niečo zdravšie. No prajem pevné nervy a nech sa čím skôr znovu rozje 😉

ladytt
30. máj 2012

@careamell Je to aj niekde na nete uverejnene? na ich stranke?

dadka1010
30. máj 2012

@ladytt Ďakujem, inak problém nemal predtým s ničím, dokonca mu viac chutila zelenina ako ovocie. Tak budeme skúšať, je to riadne o držku, som si to nemyslela, že sa nám to stane 😠

wilsonka
30. máj 2012

@ladytt ahoj nic sa im nestane ja davam stale ale len trosku taku tu neskodnu eko.🙂...ale musim sa priznat, ze s latkovkami koncim, nie zeby som bola pohodlna ale ide to riadne do penazi prat to na 60tke stale. skusila som par x na 50 oprat a po pouziti mi neskutocne smrdeli, a to mame znackove same:( vysolila som za ne majland ale odkladam mozno sa k nim este vratim teraz ked je vela slnka rychlo schnu... ale ta robota okolo toho:(

obdobie vzdoru zacalo u nas po roku ale zatial sa to drzi v unosnych hraniciach- plac, zurenie a neschopnost cimkolvek zabavit na dlhsiu dobu. riesim to navstevou detskeho centra, prechadzkami- kocik neznasa-ale ma smolu. ked potrebujem porobit si veci- skakadlo, pripadne posledna moznost telka-jim jam a duck tv. tesim sa na obdobie ked sa budeme hrat a pit caj a krmit babiky a pod🙂)))

careamell
30. máj 2012

@wilsonka Ahoj, ja som sa tiež bála, aké nám príde vyúčtovanie a dokonca nám vracajú 🙂 Periem na 60, každý druhý-tretí deň. Ja som dala za celú moju výbavu plienok okolo 280,-EUR. Samozrejme postupne som nakupovala. 🙂

@ladytt juj, to neviem, či je to niekde na stránke, ale je to nové číslo, takže sa dá kúpiť
O aviváži sa vraví, že znižuje savosť plienky, ale tak ak sa ti to stalo len raz, tak by to malo byť v pohode 🙂

siss_sz
30. máj 2012

@adelaida33 to uz je junove cislo, este len teraz by malo byt v predaji 😉

adelaida33
30. máj 2012

@siss_sz aha 😝 . no a vraj v májovom je nejaký dobrý článok o odplienkovaní... hm? máš? kukni či sa mi oplatí zajtra trapošiť po starom čísle...

wilsonka
30. máj 2012

@careamell ja neviem presne kolko som za nu dala ani radsej🙂 inak s tou avivazou to som nevedela🙂 ale nemam pocit zeby zle sali ani mi nepretiekli nikdy. ale vyskusam teda bez.

siss_sz
30. máj 2012

@wilsonka
@careamell
teda mne smrdia tie plienky riadneskoro stale😀 lebo som ich minule leto zle skladovala a eviem s toho vzdat, okrem toho, ked ich operiem v normalnom prasku a to ja nemienim... mne lezu na nervy iba vtedy, ked z nich treba vypierat kako😀 napr. minule ml Daniel take redsie stolice...fuj, nestacili nam dokonca ani vrchne nohavicky... na druhy den som dala jednorazovky, ze kaslem na to ämama ked mi ho strazi, tk si nosi so sebou,haha...
ANI RAZ sa nevykakal do nich az ked som mu vecer dala po kupani latkovku, sups! 😀 skoro ma porazilo... 😀
@ladytt ja si myslim, ze avivaz sa hlavne kv. PULu nema pouzivt, nie? co sa tyka napr. bavlny, tym by nemala uskodit (obyckam) a bambus...jeden raz podla mna nevdi ani im... mne sa to tiez stalo, ze automaticky som tam slahla avivaz..ale som sa spamatala a som to vyliala este predtym, nez sa to tam vlialo😀

siss_sz
30. máj 2012

@adelaida33 ano, dobry... a aj v tomto je (akoze rada maminke,a le vyjadril sa psychologicka nakoniec) o obdobi vzdoru a hlavne o tom, kedy sa deti biju same seba... napr. nam sa to deje, aj kamosko maly o robi.. tak to som nevedela doteraz ze od koho to maju...

adelaida33
30. máj 2012

@siss_sz no dobre, tak si ma presvedčila, zajtra budem zháňať obe čísla. a nenapínaj, prečo teda napr. sami seba bijú? no daj aspon jednou vetou 😀 😉

ladytt
30. máj 2012

@dadka1010 My to tak máme od začiatku problémy s jedením, takže viem ako je to o držku.

dadka1010
30. máj 2012

@ladytt Hej viem, spomínam si, že ste to tu riešili, preto hľadám rady. Nechýba mu nič, má 13kg, ale všetko mi začal vypľúvať a nemôže byť len o mlieku. A ja mu dávam len jeden jogurt denne a niekedy nemá aj 3 dni. Dúfam, že to rýchlo prejde. Ako ste na tom teraz vy?

dadka1010
30. máj 2012

@adelaida33 áno, v starom čísle je o učení na nočník, celkom dobré čítanie. Ja mám predplatený tento mesačník, už mi končí predplatné a idem si ho zase predplatiť. Mne sa páči, je to dobré čítanie, aj oddych aj poučenie 😉

careamell
30. máj 2012

@siss_sz na ten zápach ja dávam ocot do prania, alebo spomínali ten MIO Fresh myslím, na fľaky mám z DM to žlčové mydlo, s tým mi to super zíde, alebo som mala prekarbonát sodný. A samozrejme slniečko 🙂

ladytt
30. máj 2012

@dadka1010 My sme stále ako na hojdačke... jogurty a kaše môže stále, ale zeleninu a mäso nezje úplne vždy. Je pre mňa sviatkom, keď zje všetko. Síce má len 9,5 kg tiež vyzerá, že mu nič nechýba 🙂 Tak ale keď už dávaš mliečko v pohode, tak možno by zjedol niečo také ako prívarok alebo niečo so syrovou omáčkou, kde proste bude niečo mliečne. Strukoviny sú veľmi dobrou alternatívou mäsa, kým ho nechce.

dadka1010
30. máj 2012

@ladytt Skúšam všetko, už ma nenapadá, že čo skúsiť, strukoviny mu moc nedávam, lebo jeho bolí z toho bruško, to len sem tam. Ale dík, budeme bojovať 😉