Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Kočky, tak ako som minule spomínala, že som malého fotku poslala do Mama a ja, tak nám ju aj vybrali 🙂 Po prípadnej výhre rozdávame Pampersky 🙂 🙂 🙂
baby, ja sa tak teším... aj vaše deťúrence začínajú džavotať riadne? ja si teraz práve sedím pri ňom na počítači, papá žemličku a keď dojedol, hovorí: "neni ham" 😀 to je také super!!!
Baby čo látkujete, čo sa stane s plienočkami, keď sa použije aviváž? Podarilo sa mi totiž omylom. Budú menej savé alebo čo? Díky
@dadka1010 no ja idem toto májové číslo skúsiť zohnať zajtra, tak som zvedavá či sa mi ešte podarí... 😅
@dadka1010 Čo sa týka toho (ne)jedenia, ja môžem odporučiť len trpezlivosť. Keď bol pred chorobou jedák, ja myslím, že sa k tomu po čase aj vráti. Jogurtíky aj môj miluje aj keď by nič iné nejedol, tak to môže alebo kaše. Ostatné skúšaj, ale nenúť. On sa do toho zas dostane, príde tomu na chuť aj keď len po malých dávkach. Ja som to ešte robievala, tak, že keď nechel vôbec zeleninu, tak som mu odšťavila mrkvičku s jabĺčkom a aspoň to si dal. Alebo aj keď to znie blbo som pridala do kaše aj niečo zdravšie. No prajem pevné nervy a nech sa čím skôr znovu rozje 😉
@ladytt ahoj nic sa im nestane ja davam stale ale len trosku taku tu neskodnu eko.🙂...ale musim sa priznat, ze s latkovkami koncim, nie zeby som bola pohodlna ale ide to riadne do penazi prat to na 60tke stale. skusila som par x na 50 oprat a po pouziti mi neskutocne smrdeli, a to mame znackove same:( vysolila som za ne majland ale odkladam mozno sa k nim este vratim teraz ked je vela slnka rychlo schnu... ale ta robota okolo toho:(
obdobie vzdoru zacalo u nas po roku ale zatial sa to drzi v unosnych hraniciach- plac, zurenie a neschopnost cimkolvek zabavit na dlhsiu dobu. riesim to navstevou detskeho centra, prechadzkami- kocik neznasa-ale ma smolu. ked potrebujem porobit si veci- skakadlo, pripadne posledna moznost telka-jim jam a duck tv. tesim sa na obdobie ked sa budeme hrat a pit caj a krmit babiky a pod🙂)))
@wilsonka Ahoj, ja som sa tiež bála, aké nám príde vyúčtovanie a dokonca nám vracajú 🙂 Periem na 60, každý druhý-tretí deň. Ja som dala za celú moju výbavu plienok okolo 280,-EUR. Samozrejme postupne som nakupovala. 🙂
@ladytt juj, to neviem, či je to niekde na stránke, ale je to nové číslo, takže sa dá kúpiť
O aviváži sa vraví, že znižuje savosť plienky, ale tak ak sa ti to stalo len raz, tak by to malo byť v pohode 🙂
@adelaida33 to uz je junove cislo, este len teraz by malo byt v predaji 😉
@siss_sz aha 😝 . no a vraj v májovom je nejaký dobrý článok o odplienkovaní... hm? máš? kukni či sa mi oplatí zajtra trapošiť po starom čísle...
@wilsonka
@careamell
teda mne smrdia tie plienky riadneskoro stale😀 lebo som ich minule leto zle skladovala a eviem s toho vzdat, okrem toho, ked ich operiem v normalnom prasku a to ja nemienim... mne lezu na nervy iba vtedy, ked z nich treba vypierat kako😀 napr. minule ml Daniel take redsie stolice...fuj, nestacili nam dokonca ani vrchne nohavicky... na druhy den som dala jednorazovky, ze kaslem na to ämama ked mi ho strazi, tk si nosi so sebou,haha...
ANI RAZ sa nevykakal do nich az ked som mu vecer dala po kupani latkovku, sups! 😀 skoro ma porazilo... 😀
@ladytt ja si myslim, ze avivaz sa hlavne kv. PULu nema pouzivt, nie? co sa tyka napr. bavlny, tym by nemala uskodit (obyckam) a bambus...jeden raz podla mna nevdi ani im... mne sa to tiez stalo, ze automaticky som tam slahla avivaz..ale som sa spamatala a som to vyliala este predtym, nez sa to tam vlialo😀
@adelaida33 ano, dobry... a aj v tomto je (akoze rada maminke,a le vyjadril sa psychologicka nakoniec) o obdobi vzdoru a hlavne o tom, kedy sa deti biju same seba... napr. nam sa to deje, aj kamosko maly o robi.. tak to som nevedela doteraz ze od koho to maju...
@siss_sz no dobre, tak si ma presvedčila, zajtra budem zháňať obe čísla. a nenapínaj, prečo teda napr. sami seba bijú? no daj aspon jednou vetou 😀 😉
@adelaida33 áno, v starom čísle je o učení na nočník, celkom dobré čítanie. Ja mám predplatený tento mesačník, už mi končí predplatné a idem si ho zase predplatiť. Mne sa páči, je to dobré čítanie, aj oddych aj poučenie 😉
@dadka1010 My sme stále ako na hojdačke... jogurty a kaše môže stále, ale zeleninu a mäso nezje úplne vždy. Je pre mňa sviatkom, keď zje všetko. Síce má len 9,5 kg tiež vyzerá, že mu nič nechýba 🙂 Tak ale keď už dávaš mliečko v pohode, tak možno by zjedol niečo také ako prívarok alebo niečo so syrovou omáčkou, kde proste bude niečo mliečne. Strukoviny sú veľmi dobrou alternatívou mäsa, kým ho nechce.

@amiiia toto sa aj nam stalo, s tym rozdielom ze krpec mal este za hrst sudocremu v puse...