Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@gm S tym nocnikom mate cas. Tak bol aj syn. Zhruba do 13 mesiacov bol ochotny si sadnut na nocnik a podal potreby sa vycikat alebo vykakat (ak som sa trafila) ale potom sa zasekol a ani za nic. A ak som ho aj nechala bez plienky tak sa pocikal ako isiel a neriesil (ako keby si ani nevsimol), kedze bolo vtedy zrovna leto tak sme to skusili. Kedze nemal zaujem tak dostal naspat plienku. Sam sa zacal pytat v 15tich mesiacoch ale to nam zas pokazila choroba s horuckou, bo vtedy si na to fakt nestihal davat pozor, tak dostal plienku a uz sa mu aj po dolieceni nechcelo zas pytat... Celkovo sme sa ich zbavili ked mal 21 mesiacov.
Mala sa sama pyta od 14 mesiacov, od 15 mesiacov sme cisto bez plienky. A ma menej nehod nez mal maly v tych dvoch rokoch. Je to velmi individualne a treba sa prisposobit dietatu.
Co sa jedenia tyka... Ako hovori moja Dr. jest ju nedonutim a kym nechudne.... Tiez uz asi tyzden neje. Na ranajky mlieko, obed 2 kusky masa a mlieko, desiata a olovrant najlepsie nic max lyzicka jogurtu ci jahoda, na veceru tak platok sunky a mlieko. Obcas sa na nieco chyti a zje toho viac. Pit dostava len vodu, takze sa nezasyti cajom ci dzusmi. Je ziva, stastna a spokojna. Asi proste teraz nepotrebuje, bo sa nedavno vytiahla do vysky, tak asi teraz chvilku nebude rast skokom (aspon 2 tyzdne 😀 😀 😀 😀 😀 )
🙂 tak kočky ktoré ste na facebooku a máte chuť môžete zahlasovať aj za nás! Budeme vám s Timkou vďačné, aj keď moc neveríme na tieto súťaže 😉 http://apps.facebook.com/moje-male-srdiecko/?ph...
baby neviete o nejakej vyroze... mala ma taku sracku ze uz ma porazi v noci som ju 4x porebalovala.. inak je cula a beha a papa a nalieva sa vodou len ta hnacka? nikdy to pri zuboch nemala tak neviem...
este jedna otazka.. musim ist pracovat a kedze mensia ma len 3,2 mesiaca je to sice na poobedie len na 4 hodiny ale jedno jedenie nestiham.. neviem preco odsat mi neide....davat umele mlieko alebo to jedno kojenie uhrat nejakou kasickou? alebo mrkvickou?
Tak sme sa rozhodli, že neočkujeme, bude to ešte veľa študovania, nervov a naťahovania s lekárkou a úradmi, ale som ochotná prípadnú pokutu zaplatiť. MM s tým tiež súhlasí, takže ideme do toho 🙂
@asma hej, je v senci asi nejaka, aj moje baby maju taku hnackovitu stolicu, ale tak nic tragicke...
a co sa tyka prikrmu, od ukonceneho 4. mesiaca uz v pohode mozes zacat s kasickami, urcite je lepsia zeleninka ako umele mlieko, takze ja by som na tvojom mieste sla touto cestou...
baby neviete náhodou od ktorého roku sa očkuje mmr od 1989?

Ahojte, tak ja som posledné dni maľovala, deťom do izby, aspoň som sa odreagovala 🙂