Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@zipsy @amiiia @careamell
Veru aj my to máme doma, za všetko, čo nedovolíme reve, zlostí sa búcha si hlavu, ak som po ruke, tak aj vyfasujem pár buchnutí.... no ako z divých vajec... strašne blbé obdobie a už trvá u nás dlhšie :/ uvidíme ako to prejde. Ak niektorá prídete na to ako to najlepšie zvládnuť dajte tip, lebo naozaj už neviem. Zle je keď ho nechám tak, zle keď ho chcem upokojiť a to si neviem predstaviť, čo by ešte robil, keby som mu nacápala na zadok.
no s tym obdobim vzdoru mame bohate skusenosti pri staršom 😝 ale mam pocit že ako tak sa začal pomaly ukludnovat,niekedy ani za svet by neupratal alebo nespravil čo poviem,normalne robil naschvaly 😠 ani ruku vonku nechcel dat....teraz klop,klop už aj občas uprace, aj ruku da stale častejšie vonku aj viac posluchne....ale urevany je za hocičo stale 😝 ja som to riešila tak že som to ignorovala,tie revy ale bit som sa veru nenechala 🙄 niektore ma možno odsudia ale ja som mu tiež capla...niekedy som mu davala trest že som ho dala do ohradky ale už znej vylezie 😒 pri malej to robim podobne,semn tam ma uštipne to dostane poručičach a revy tiež jednoducho ignorujem,nech si nemyslia že stym niečo dosiahnu...manžel je iny typ,aj ho za to hrešim,on skor povoli,hlavne maly už vie ako na neho,on ked plače a ešte prida na intenzite a hlasitosti plaču tak to môj mž neznesie a dostane to čo chce 😠 potom som samozrejme ja ta zla a on ten dobry 😒
aj u nás to už prepukuje, juhuhúúúú 😀 (zatial mi je do smiechu este, sak ma to prejde...)
@miska22200 no veru aj ja mu capnem po ručičkách..lebo ako neviem ako inak sa naučí že sa to fakt nesmie... zatiaľ síce ani táto metóda nie je moc účinná, ale snáď pochopí že to nehovorím len tak zo žartu 😎
Aj u nás robí niekedy naschvál. Tiež dostane po ručičke a potom mi to vráti po papuli 😠 . Niekedy si aj hračky uprace a niekedy mi robí natruc, že mi tú krabicu vysype, keď to ja pozbieram. A mňa od nervov aj uhryzne, ale iba mňa nikoho iného 🙄
Inak aj náš sa už popálil na jednom palčeku, len doteraz nevieme na čom to bolo, či na peci v kotolni, alebo na radiátore, len už tam mal pľuzgierik, potom praskol a pekne sa to zahojilo.
Baby neviete mi poradiť, kam do životopisu napísať, že som na materskej?
baby baby baby... teším sa ako malé decko.. ale perfektnú knihu som objavila. Niečo ako Bukovsky ale na tému výchovy.. hlavne ako riešiť tieto lahôdky: "Uspávání a spánek, záchvaty zlosti, kojení, jídlo, sourozenci, bití a kousání, chování, emoce, spolupráce bez trestů a odměn, pláč, agrese, učení, volba vzdělávání, potřeby rodičů"
no ja potrebujem teraz hlavne naštudovať o plieskaní sa o zem lebo mi selhá pištole.
Tu je link na knihu.. za 10 sekún ju stiahne. Alebo pošlem mailom.
http://www.uloz.to/xoJAXKA/naomi-aldortova-vych... 😵 😵 😵
@ladytt zatiaľ som vyštudovala, že deti by sme nemali biť.. lebo ich tým učíme, že keď niečo nie je tak ako chcú... tak sa na to reaguje násilím. Čiže ak ich napr. capneme... tak na to budú reagovať rovnako nasilím a capnú nám naspäť. Kamoška ešte pozerala túto besedu čo bola v ČR http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/100000000... a bola z nej nadšená.
@gabika783 Áno o tom bití som už aj ja niečo podobné čítala aj keď neviem kde, teda, presnejšie, že deťom sa nemá ukazovať, že keď sa niekto nespráva podľa predstáv, treba do riešiť hneď bitkou. Asi niečo na tom bude. Pozriem aj to, keď bude čas.... teraz sa trápim s tým životopisom. A s tým kde takú informáciu o materskej napísať 🙂
@ladytt no veď toto.. účto som pochopila až v praxi. To je niečo ako keby sa kuchár na škole učil len pasívne. 😀 😀 😀 😀 Tak nejak sa vyučuje u nás účto. Si z toho jeleň a do obrazu sa dostaneš až v praxi.. a potom to už bola malina. Milujem papierovú robotu.. lebo som puntičkárka v papieroch. 🙂
@gabika783 Hej v Mochovciach som skúšala aj svokra mi tam robí, takže dáva pozor, či sa niečo nevyskytne. Aj som tam robila po škole na dohodu chvíľu, kým som nenašla stálu prácu. Ale je to tam ťažké sa zamestnať... vlastne ako všade.... ako mne teraz ani nejde o prácu ako takú, ale o prax v odbore. Nechcem sa veľmi vrátiť do tej práce, čo som robila pred materskou. Tak ako keď sa neozvú nič sa nedeje, budem pekne domka s drobcom 🙂
Všetko sa učí najlepšie v praxi to je pravda.

@amiiia Ja som od mm zažila presne rovnakú reakciu. Bola som tá najhoršia, že kde to dávam. Ale vážne, pri takom malom sa na pol sekundy otočíš a už je zle. 😒