icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
27. aug 2012

@vladimira32 Náš dnes od jedu chcel odhryznúť z umývadla 😀 , normálne som sa bála aby si zuby nevylomil. Inak robí to čo mu zakážem, môžem sa aj na hlavu postaviť, aj tak si urobí po svojom. Rozprávať sa mu vôbec nechce, povie len zopár základných slov, zato keď je v kolektíve každému všetko berie, lebo to chce práve on. Toto je tiež náš veľký problém 😠

careamell
27. aug 2012

Ahojte, stretávajú sa vaše detičky s rovesníkmi, alebo podobne starými deťmi? My vôbec, ale od septembra alebo tak, by som s ním chcela začať chodiť do materského centra. Mám s tým veľmi dobré skúsenosti s Rebekou, potom nemala problémy so škôlkou 🙂

angela1
27. aug 2012

@careamell Ahoj, naša malá je tiež iba medzi dospelákmi čo asi nieje dobré ale žiadne deti v našej blízkosti niesu tak to budeme riešiť podobne od septembra MC ak tu dajaké kde sa komunikuje po slovensky nájdem ☹

ladytt
28. aug 2012

Ahojte, tak aj u nás vzdor pokračuje, ale to napodobňovanie zaberá celkom, teda najviac zo všetkého, čo som skúšala, len nedá sa to robiť všade 🙂 Inak zuby už máme vonku aj stoličky aj očáky a ústa sa nám nezastavia, ale ešte stále väčšinu rozumiem len ja : D ale snaží sa opakovať... je to strašne zlaté obdobie.

siss_sz
28. aug 2012

@careamell my tez vela chodime do MC ... a stale sa stretavame s nejakymi kamoskami a detmi, takze nas je stale s detmi...aj na ihrisku, v parku a podobne...

@ladytt veru, krasne to je... a najsmiesnejsie ked nieco len tak muzovi hovorim a on jednym uchom pocuva a tak mimovolne to zopakuje..dnes ze "hebedo" som povedala a on zopakoval a ked sme sa na tom zasmiali, nevedel skoncit😀

a náš tiež vzdoruje, boli sme tiez na "minidovolenke" a to vam úoviem, nervy..ked nema svoj rezim, svoje hracky, bla bla... plus my sme sa zle citili, lebo "sme v hoteli" a urcite ho vsade pocut... tak to bolo dost obtiazne... nabuduce uz le do babyfriendly hotelov😀 (ked sa niekedy s dvomi detmi odhodlame😀

ladytt
28. aug 2012

@siss_sz A kde ste boli? My sme tiež boli... a ako tiež by som išla nabudúce radšej niekde, inde, lebo ako sa tie staré tetušky pohoršovali ako kričí .... no nemám slov, akoby deti nikdy nemali.... ale tak boli aj milé. Inak bolo fajn, hneď by som ešte išla niekam. Žiadne varenie a boli sme aj s rodinou, tak aj Timkovi sa mal kto venovať 🙂 Škoda, že tak krátko.
Inak do MC vôbec nechodíme, boli sme asi pred pol rokom a nejako sme tam nezapadli, nemám ani odvahu tam ísť. Ale kamošov máme z paneláku, trošku starších, ale dá sa. Pekne ich napodobňuje 😀 a ešte máme "frajerku" jednu rovesníčku, čo mu požičiava kočiarik 😀

siss_sz
28. aug 2012

@ladytt chi, aj as ma "frajerky"- dve... ale byvaju v inch mestach..ale su jedine, ktorym vie povedat meno..ostatne vola "bábo"... 🙂 agátka a Natálka 🙂
my sme boli v Dudinciach... viem presne, co hovoris😀 a vy kde ste boli? viem, ze ste boli...ale som nepostrehla, ze kde... 😅

ladytt
28. aug 2012

@siss_sz Zartujes? My sme sa prave vratili z Dudiniec a ktory hotel?

mirip
28. aug 2012

@siss_sz
@ladytt
tak kde v Dudinciach by zaujímalo aj mna, robí mi tam rodina 🙂
my sme boli tento rok hojne, 2x Tatry na predlženom víkende, kde sme sa naučili komletne všetko jesť a nevymýšľať a tiež v Bulharsku na 12 dní kde sa Barbi naučila trpezlivosti, teda čakať kým sa jedlo naloží na tanier a nie jačať že som hladnááááááááá
ozaj baby už vám rozprávajú deti? My sa vykecávame ostošesť 🙂

ladytt
28. aug 2012

@mirip My v hoteli Hviezda- bola taka ponuka na zlavomate, tak sme isli trochu. No my sme sa za tie 3 dni nenaučili ani trpezlovosti ani nezjedol nic co som doma neurobila, asi by sme mali ist na dlhsie 😉

mirip
28. aug 2012

@ladytt aha tak nič, myslela som či náhodou rubín alebo Smaragd alebo Diamant, my 1x v Tatrách, malá "vycukaná" jak poistka z nového miesta stratila reč a druhýkrát riadny mafián, sme ju po Smokovci naháňali, mám namysli tú mladšiu

ladytt
28. aug 2012

@mirip Jáj to nie, to sme len, tak na rýchlo vybehli, nie do kúpeľov. Teda nášho nič nezaskočí, všade je ako doma 🙂 behal akoby to tam všetko poznal.

mirip
28. aug 2012

@ladytt to poznám my sme v Bulharsku po pešej naháňali s mužom dve 😀

ladytt
28. aug 2012

@mirip 😀 máte teda, čo robiť 🙂 aj ste si na tej dovolenke oddýchli?

mirip
28. aug 2012

@ladytt nie až ked sme prišli domov, ale babám sa páčilo a to je podstatné

siss_sz
29. aug 2012

@ladytt my sme boli v hotei Mineral.. tiez zlavomat... a boli sme od So-Po a vy kedy? neboli ste v So na kupku? 😀

dadka1010
29. aug 2012

Baby aké to máte teraz so zaspávaním a spánkom u drobcov? U nás posledné dni totálna katastrofa. Uspávame aj hodinu, neviem či ho niečo bolí, nevie si nájsť miesto, šúcha nožičkami, pýta si ich fúkať, hladkať. Keď konečne zaspí, po 20 minútach sa prebudí a strašne plače, mrnčí zo sna. Aj v noci sa to opakuje niekoľkokrát, už som zúfalá, pri mm nechce byť v noci, len ku mne sa tlačí. Môže to byť, že rastie a bolia ho nôžky?

dadka1010
29. aug 2012

Inak u nás je to hrozné aj čo sa týka iných detí, každému všetko berie, nič nechce dať. Tiež sa snažíme stretávať aspon raz do týždňa s inými detičkami, ale nič moc. Od septrembra začíname opäť plávať, tak aspon niečo.

ladytt
29. aug 2012

@siss_sz My sme boli iba nedela-utorku. Na kupalisku sme neboli bola zima dosť, ale v hoteli bol bazen.

siss_sz
29. aug 2012

@ladytt tak v Ne sme sa mohli stretnut😀

siss_sz
29. aug 2012

@dadka1010 nas mal to iste pred dovolenkou..akoze on mal záhadne teploty.. ale uz aj ked nemal teplotu, presne t iste.. som sa pytala "kde sa podelo nase idealne spanie"... ale prisli sme z dovolenky a uz je to opat po starom.. urcite sa nieco deje... u nas to bola choroba+zuby+dovolenka a u vas to kludne moze byt ten rast...
drzte sa a vydrzte... to prejde 😉

dadka1010
29. aug 2012

@siss_sz Ďakujem, možno mu idú tie posledné 5-ky zúbky. Ja neviem, fakt je to otras, asi už 5 dní to trvá. Predtým zaspal do 5 minút a teraz aj hodinu a pol pri ňom ležať a len sa prehadzuje, nemá miesto, mrnčí ufff. 🙄

asma
29. aug 2012

TAK AJ NAM IDU ASI ZUBY POSLEDNE.. MALA SICE ZASPI ALE TRHA SA, MRNCI A TAKE HALUZE ...

aLE VIAC MA TRAPI NIECO INE.. BABY AJ VAM POCAS KOJENIA BLBLI HORMONY? TEDA TAKTO PO PORODE SOM NA KRAMY NABEHLA HNED NA 4T.. ODVTEDY PRESNE NA CAS.. ALE TERAZ PO DVOCH TYZDNOCH CO MI SKONCILA MRCHA TAK BOLESTI V PODBRUSKU, STALE NA ZACHOD... POCIT ZE UZ UZ JE TU ZAS TAKE DIVNE. AJ CHRBAT MA STRSNE BOLI..

tanalienka
29. aug 2012

dievcata, dlho som necitala prispevky a tak chcem len v kratkosti, ci ste dali alebo nedali ockovat proti MMR. dakujem

siss_sz
30. aug 2012

@tanalienka ja som dala...

ladytt
30. aug 2012

@asma Mne z kojenia hormóny blbnú, len asi u každej sa to prejavuje inak. Ja nemám také príznaky, takže neviem, či to môže byť tým, alebo skôr, či si neprechladla náhodou, to časté močenie aj pichanie by mohlo byť z toho. Veď uvidíš, či ti príde mrcha, ak nie radšej zbehni na gynčo a budeš na istom.

asma
30. aug 2012

@ladytt ved to ze aj u mna je to stale po porode Salmi som nic taketo nemala.. kamoska ma vystrasila ze asi budem zas tehu a to by bolo moc na mna... ale tak aj chrbat ma bolieva ale zas som unavena ako pes ale kto by nebol ked cele noci zehlim alebo kojim..

ladytt
30. aug 2012

@asma Ten chrbat moze byt aj z toho prechladnutia a samozrejme zehlenie tomu neprida... no tehotenstvo hadam dalsie nie, neboj. Najskor to bude celkovou unavou, ved dve deti daju zabrat a este si spominala, ze robis, je toho dost na teba.

asma
30. aug 2012

@ladytt fuuuu tak som z toho vystresovana.. kamoska mi poblaznila hlavu ze isto si zas tehu!!!! to ma tak soklo... ale nejake prispevky citam a mam vytok ale to môze byt vraj aj ovulacia? doteraz som take veci vôbec nesledovala... 😖

ladytt
30. aug 2012

@asma A mala si také príznaky aj predtým pri tehu? Áno ovulácia to môže byť tiež.