Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@tanalienka ja som nedala......
@tanalienka my sme odmietli
ahojte, tak ja som dnes bola konečne na tej prehliadke u Dr. a vystrašil ma, lebo som mu povedala, že moja menštruácia trvá až 10 dní. Tak ma vyšetril, odobral stery, ešte mám raz prísť, na ďalšie výtery, dal mi lieky...Povedal, že to môže byť aj tým, že som chudokrvná, takže začínam aj ja s liečbou, už som si kúpila Rooibos čaj 🙂 Vysvetlil mi všelijaké veci, kvôl ktorým to môže byť, názvy si nepamätám, ale neznelo to dobre 😒 A vraj mám polipy na maternici, neviete, čo to môže znamenať? Bola som trocha mimo z toho všetkého a zabudla som sa ho spýtať...
@careamell Teraz by sa hodilo aj "Nepači sa mi to".... ale určite bude všetko O.K. Polypy sú také výrastky na maternici tuším, ako väčšinou o nič nejde, nemusia sa ani odstraňovať kým nie sú veľké, ale pre istotu, sa to vyšetrí a bude sa sledovať, či nerastú. Veď uvidíš, určite ti povie Dr. viac, na nete je toho určite tiež veľa.
@tanalienka Aj my sme dali zaočkovať
Juuj kočky, tak my sme sa teda odučili od toho nočného dojčenia, veď som aj písala krátku správu, viaceré ste sa tešili so mnou 🙂 Ako som sa toho bála, a ono to šlo úplne v pohode, to sme mohli aj skôr sa na to dať. Teraz, keď to takto máme, môžme s mm skočiť do Trenč. Teplíc do vírivky, masáž a sauničky a konečne večer a naviac nemusím byť nervózna a nikam sa ponáhľať!!! 🙂
ahoj babulky.. chcem sa vas opitat.. sice moja mladsia co nepatri k marcovkam ale tak aj tak... mala mi od narodenia spava skoro celu noc.. budila sa tak o stvrtej rano na kojenie ale teraz uz treti den sa budi dva tri krat, mrnci, hadze sa je nervozna a utisi ju iba cicik... neviem mate niketkora skusenosti s niecim takym? uz by jej mohli ist zuby? bude mat 5 mesiacov.. neviem Salmita taka nebola..
@asma Aj my sme tak mali, že v 3 mesiacoch prespal skoro celú noc a potom v 4 mesiacoch sa zas začal budiť viac krát. Nám vraveli, že je to rastový špurt, teda, že dieťatko rýchlejšie rastie a potrebuje viac mliečka a častejšie.... vraj to prejde... u nás dodnes neprešlo a v 5 mesiaci nám vyšli aj prvé zúbky, takže môže byť obidvoje. A pozerala si jej ďasienka ako to vyzerá?
Ozaj a tie problémy už prestali? Bola to len ovulácia?
http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_...
http://www.rybi-tuk.sk/rybi_tuk
Tak po komunikácií s jednou mamičkou priamo z Nórska, sú tieto rybie oleje najlepšie. Tam deti papajú rybí olej od 4 týždňov 🙂 🙂 My kúpime ten druhý 🙂
@asma Nám vyšli prvé zúbky v 3,5 mesiaci, takže kľudne to už môžu byť zúbky a každé dieťatko je iné a pre teba je to teraz ťažšie, lebo Asma ako píšeš bola ukážková a Salma je asi úplne iná. My ešte stále neprespíme celú noc a to už je malý aký veľký a nekojíme od 11 mesiaca 😉 . Určite si unavená, ale možno má len jedno zo svojich období, alebo ako píše @ladytt , tak je to ten špurt. Držkajte sa
Kočky mi sme nejako nachladli. Malý už druhý deň teplotuje okolo 38°C a pokašlieva, dnes už vykašlieva, ale pridali sa mu také vodnaté soplíky. Dr. odkladám, lebo aj tak by nám dal zatiaľ len sirup a nurofen, lebo on dáva ATB nerád. Len neviem ako dlho by som ho mala liečiť sama a kedy ísť už radšej k dr. Od kašľa dávam stodal, do nošteka physiomer a odsávame a nurofen dávam len keď vidím, že je v noci nepokojný a ako túto noc bol hore 4 hodiny, to som už dala nurofen, aby sa ukľudnil a trošku vyspal. Predtým som dávala čipky, ale tie mu vôbec nezaberajú a nechce si dať nič robiť s rituľou, lebo má zase problém so zapekaním, kvôli tomu železu, čo berie. Joj nech sa vylieči už
Dnes som volala gynekológovi, ako mi dopadli výsledky z výteru a vraj úplne zle, nechcel mi do telefónu vravieť viac, mám prísť v stredu si pre recept. Dúfam, že nič hrozné, len môj starý známy streptokok 🙂 Môj lekár vie strašne napínať 🙂 Dúfam.................. 😒
@careamell Ďakujeme, ešte čakáme, teplota už nie je, len mu poriadne tečie z nosa, ani sa to nedá poriadne odsať, lebo je to také vodové a drží sa mu to aj dnu a vykašlieva, tak myslím, že už by to mohlo byť OK. Dúfam teda, že aj ty budeš OK, že to nie je až také vážne ako ťa vystrašil dr. 😉
babulky viem ze sa to tu uz raz pislao ale co je dobre ak je mala zapecena a nevie kakat?
Ahojte, tak ja som sa dnes plná napätia strachu vybrala k môjmu Mudr. na výsledky z výteru. No nakoľko nám v meste prerábajú polikliniku, v ambulancii nebol. Volala som mu a on, že mi nechal recepty na lieky v lekárni, mám si po ne zbehnúť. 🙂 Vraj ani nemusím chodiť, až keď lieky doberiem. Takže, asi mi nič vážne nie je. Mm bol naštvaný, čo je to za lekára, keď mi ani nič nepovie.
Jaj a zabudla som, predpísal mi lieky a čípky, pri ktorých nemôžem kojiť. Malý je už na noc úplne odstavený, no ráno ako ma vidí, sa po mne hneď hodí a pýta si mliečko. Cez deň papá tak 3 krát. Ale to si len sosne. Budem to musieť úplne zatrhnúť, len to bude asi drsné 😒
Neviem, čím mu mám tú rannú dávku mlieka nahradiť, premýšľala som, že by som aj UM kúpila na to ráno, ale asi je to zbytočné, je už veľký na to, aby som ho učila na UM. Alebo mu mám dať čaju, vodičky? Neviem, či by mi to chcel. KM mu nechcem dávať. Tak mám teraz dilemu.
@sirinka Môj Mudr. Pudr, ako ho volám je stará škola, má 66 rokov 🙂 Jednanie podľa toho, či mal alebo nemal službu v nemocnici, podľa toho, aký je unavený. Ja som s ním v podstate spokojná, len komunikácia s ním je ťažká. Aj by som ho vymenila, ale keď tam chodím raz za rok,...Vždy mi spraví všetky vyšetrenia, onko stery atď.
Malého už chcem odstaviť úplne, takže mi tie lieky ani nevadia.
@careamell AHOJ JA AKO SOM OSTALA TEHOTNA S MENSOU A MUSELA SOM PRESTAT KOJIT TAK SME S MALOU PRESLI NA KRAVSKE MLIEKO .. BOLO TO TAK NARYCHLO LEBO MNA V NOCI ODVIEZLA ZACHRANKA A KEDZE SOMS TAKYM NIECIM NERATALA TAK SOM DOMA ZIADNE UM NEMALA.. NAJPRV SOM SA BALA ALE KED SOM POTOM HOVORILA O TOM S DOKYM TAK MA UKLUDNIL ZE MI SME NA TAKOM MLIEKU VYRASTALI A TO OVELA SKôR AKO JE 8 MESIACOV A KEDZE MALEJ NEROBILO NIC ANI OMACKY A JOGURTY ZE TAK NEVIDI DôVOD PRECO NIE.. JA SICE KUPUJEM U SENCI TO Z AUTOMATU.. DOMA HO PREVARIM A HOTOVO.. A MALEJ Z NEHO ROBIM AJ JOGURTY..
VCERA MI DOSLA INSPIRACIA TAK SOM SI POVEDALA ZE ZHRESIME A UROBILA SOM NAM TAKU VESELU PIZZU SALMITA POMAHALA.. DALA SOM SICE IBA KURACIU SUNKU A SYR.. ALE TAK DOZDOBILI SME SI JU RAJCINAMI A HRASKOM A CHUTILO ...
tak babulky mala aj dnes nic len jedna bobulka skoro cierna ako hrasok velka to uz bol treti den.. tak ssom sla do lekarne a tam mi dala teta taky sirupcek ze to môze od 1 mesiaca babatko.. tak rano uvidime..
slivky zje kazdy den aj desat mame dva stromy,,, cokynu nemusi tak neviem z coho ju tak zapieklo ale asi z mrkvy..

@ladytt ha obe moje tehu prisli tak ze doky mi oznamil ze ste v tretom mesiaci hahahaha... ale tak menzel som mala normalny 15,, 07