icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
19. sep 2012

@gabika783 😀 nemusis preplachnut...ved sa varia, takze su "vydezinfikovane".... 😝

angela1
19. sep 2012

@ladytt asi to je so všetkým......., lepšie nad tým nepremýšlať 😉

asma
20. sep 2012

to je des čo už tu čitam.. xixixi este že nám cestovinky robí doma babina... mnaaam..
Inak baby ja už tretí deň trpím takou migrenou že neviem čo zo sebou...
chcela som sa opitať ako je to s padanim vlasov po porode... ja mam pocit že užani na hlave nemam vlasy aj česať sa bojim... mate niektora typ čo vam zabralo? beriem dake vitaminy ale nepomaha..

A este otazocka.. mala teda mensia už papa vsetku zeleninku a chuti jej co je super.. teraz ovocie.. a od kedy je ryža, žltko a take veci... ja si to od Salmitky ani nepamatamm.. ta inak je ako kontajner.. kam sa pohneme všade sockuje jedlo.. inak som sa potesila že neni sama,,, cez víkend sme boli u kamosky a jej 2,5 ročná dcerka mi hovori ze môzes mi dat kusok jest ja som uz dva dni nič nedostala doma... kamoška skoro vyletela z kože že čo to rozprava xixixixiix

siss_sz
20. sep 2012

@asma 😀 na vypadavanie vlasov mi zabralo dalsie tehu..ale to asi neni dobra rada, co? 😉 😀

adelaida33
21. sep 2012

@siss_sz 😀 výborná rada. a zvlášť pre @asmu 😅 😉

angela1
21. sep 2012

malá už 2,5 hod. spí a ja neviem čo mám robiť (nechcem ju zobudiť tak nič nerobím aby som nešramotila) to sa už dlho nestalo 😀 😀

asma
21. sep 2012

@siss_sz a ako ti ide tehulkovanie?... už to mas za par xixixi taška zbalena?

siss_sz
21. sep 2012

@asma no ano, tehu ide dobre, nastastie... aj taska zbalena - ci lepsie povedane nahadzana, lbo ju mam na skrini a vzdy tam len dohadzujem, co tam este patri... takze uz si ju budem musiet dat dole a upratat😀

asma
21. sep 2012

@siss_sz a uz viete co to bude??

siss_sz
21. sep 2012

@asma zas chalan...

asma
21. sep 2012

@siss_sz xixiixi ja mam dve baby xixixi... tak do tretice.... 😀 😀 😀 😀 😀

siss_sz
21. sep 2012

@asma asi tak 😀

asma
24. sep 2012

tak babulky a Salmite začali soplíky ja som z toho a prasky lebo ked tahame sople tak aj druha je hore a tiez reve a asi zacnu aj jej... horooooor... inak už fukaju vase deti nos?? taka blba otazka ale na mna mamina pozerala ze dokedy chceme použivať vysavač..
A konecne idem na gyndu po šestonedený ha ma zas pochvali pan doktor..

miska22200
24. sep 2012

@asma čooo mne ešte ani môj skoro trojročny nevie poriadne vyfukat 😝 😕

ladytt
24. sep 2012

@asma Ani môj nevie ešte sám fúkať soplíky.

careamell
24. sep 2012

@asma u nás tiež nehrozí fúkanie, len vysávač. Ja som teraz kúpila koloidné striebro a dávala som si ho do nosa, lebo som ani dýchať nemohla, pod nosom mám červené suché fľaky, no otras, tak som si ho kvapkala aj 10 krát denne a nádcha po 2 dňoch prešla. Tak neviem, či to bolo tým striebrom alebo slivovicou, čo som do seba kopla 🙂
Inak sme si aj v DM kúpili Vitamín C, taký prášok, tak povinne dopujem celú rodinu, malému dávam Cebion. Dúfam, že sa vyhneme nachladnutiam, zatiaľ som to schytala len ja, minulý týždeň som mala zapálené hrdlo, ani jesť som nemohla 😒

adelaida33
25. sep 2012

@careamell slivovicou 😀 😉

mianc
25. sep 2012

@asma moja malá mala posledné 3 dni soplíky a snažila sa pekne fúkať, ale to som jej ukázala ako to robím ja a robili sme si z toho opičky.. tak sa snažila aj ona.. 😀 podarená bola.. ale našťastie nám dnes akosi včera ustúpili, tak dúfam, že to už odíde.. ale inak ešte som aj vysávač používala, lebo som sa bála aby na hrdielko to nešlo..

ladytt
25. sep 2012

Baby tie čo ste chodievali na plávanie s detičkami, pokračujete v tom? Chcú vám ešte robiť tie cviky a tak? Lebo mi sme dlho neboli a neviem, či znovu začať chodiť... či to nebudú vyhodené peniaze...

careamell
25. sep 2012

@adelaida33 Sa nesmej 🙂 🙂 🙂 U nás sa slivovicou rieši naozaj všetko. Minulý týždeň som ani prehltnúť nemohla ako ma boleli mandle, tak babka ,,naordinovala" kloktanie slivovicou, dala som asi dva krát, samozrejme som musela aj prehltnúť, škoda vypľuť 🙂 Si nachladnutá? daj si slivovicu, bolí ťa hlava?daj si slivovicu, bolí ťa žalúdok?daj si slivovicu...atď, atď. Najlepší je ale repák, ten neviem, presne z čoho a ako sa robí, ani som ho nepila, ale ten je všeliek. Hovorí otec 🙂 Keď sme šli na dovolenku do Tuniska, povinne mi babka nabalila liter slivovice, ráno a večer po kalíšku 🙂 🙂 🙂
U nás sa páli odjakživa, už dávno chlapi zberajú ovocie do sudov aby mohli ísť páliť.
Nie sme alkoholici 🙂 , ja tvrdé nemám rada, keď ho už pijem, tvárim sa strašne ale musím povedať, že v mnohým prípadoch aj mne osobne slivovica pomohla 🙂 Jaj aj na zuby je super 🙂

adelaida33
26. sep 2012

@careamell krásne 😀 . som z východu, takže táto ozdravovacia ideológia mi je známa 😅 . tu, okrem zdravia, sa "dôvod" vždy nájde: ťažký deň, dlhý deň, narodeniny, meniny, piatok, len tak a pod. 😀 . teoreticky to ovládam, aj keď teda ja som takmer abstinent, začo si na rodinných oslavách zaslúžim pár veeeľmi divných pohľadov 😝 .

careamell
26. sep 2012

@adelaida33 tak nás čaká cez víkend veľká oslava, zajtra mám narodeniny a mm má v nedeľu 30. Takže niečo sa isto popije, chlapi si dávajú tvrdé ale nám ženám ho nijak nenútia, my skôr s babkami si vínko otvoríme. 🙂

adelaida33
26. sep 2012

@careamell no neviem, neviem, či si tie vaše babky neopýtajú radšej všeliek slivovicu 😀 😅 . v každom prípade však gratulujem, veľa zdravia obom a užite si pekný narodeninový víkend 🙂 .

siss_sz
26. sep 2012

@ladytt my nepokracujeme, kvoli mojmu tehu.,..ale som si ista, ze ked to miloval predtym, bude aj teraz 😉

lisjanka
26. sep 2012

@ladytt my sme začali chodiť zas na plávanie,už tak nespolupracuje ako predtým,lebo ju zaujíma všetko ostatné len nie to čo hovorí a robí naša lektorka..... 😀 😀 ale ona si to vo vode užíva tak chodiť budeme.... 😉 kým som doma a dá sa mi chodiť,lebo keď budem chodiť už do práce tak nebude kedy ☹

careamell
27. sep 2012

Ahojte, tak nám dnes prišlo predvolanie na RÚVZ do PB. Máme prísť 9. októbra, no mm je vtedy v práci, takže tam musím zavolať a dohodnúť iný termín. No...mám obavy ako to celé bude prebiehať ale už to chcem mať za sebou 😉

careamell
27. sep 2012

Inak sme dnes boli u Baťu, kúpili sme malému veľmi pekné prechodné ale môžu byť aj na zimu topánočky, sú dosť široké, na suchý zips, takže vhodné aj pre vysoký nart, tak ak máte problémy s výberom topánočiek, majú tam veľmi pekný a široký výber rôznych botošiek 🙂

sirinka
27. sep 2012

@careamell a co ste odmietli? ja som riadne nasrata, nasa jana uz ma zase atb, imunita ziadna, kazdu chvilu ma premnozenu moraxelu s pneumokokom. takze teraz poviem dr. ze mmr nech si zapise, ze kym nebude mat mala imunitu v poriadku tak pichnut nedovolim....a basta, som zvedava, ako zareaguje...doteraz ma janula dve davky hexy a prevenaru...

careamell
27. sep 2012

@sirinka Odmietli sme MMR. Inak máme všetky povinné 😒 Jasné, pokiaľ je stále chorľavá, tak ani za svet nedaj.