Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@angela1 Prepáč ešte raz http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12825636&tab=1.
@amiiia
@ladytt nám to dnes došlo a bola som trocha sklamaná aj som písala predávajúcej že keď rušia obchod tak som čakala nový tovar, ona odpísala že je nový ale bol to vraj výstavný kus a ponúkla vrátenie peňazí, nohy to malo úplne špinavé a tie kvetinky rozmazané ako keby to umývali riedidlom či čo.. 😒 , tak som to poumývala savo krémom nech je to čisté a dala som to malej, veľmi sa jej to hopsanie páči ale nemôžem ju nechať ani na chvíľku samú bez dozoru lebo tak sa rozšantila že preletela cez tú hlavu ešte že som bola pri nej no mala z toho super zábavu....
@ladytt ahoj , my sme to mali s tým nočným dojčením úplne rovnako, malý papal aj 4 krát za noc, ja som bola už vyflusnutá, ako som ho stále ťahala z postieľky do veľkej a tam som mu dávala jesť. My už sme momentálne hádam odučený 🙂 dúfam, že nám to ostane. Jednoducho s ním šiel spať mm, prvá noc, plakal asi 2 krát ale zaspal. Mm bol nadšený, ako to zvládol, keby vieme, ako mu to pôjde, dali by sme sa na to aj skôr. Druhá noc, zobudil sa len raz, zamrkotal a spal. Tretia noc to isté a potom sa to už len zlepšovalo, spal s mm vo veľkej posteli a teraz už konečne spíme všetci spolu. Malý vo svojej postieľke a keď náhodou mrkoce, ide k nemu mm, nie ja, vezme ho do postele a spia spolu na jeho strane. Ja sa moc nepribližujem, inak by sa začal po mne váľať a dožadoval by sa mliečka. Ak má mm náladu a čas, tak sa dohodnite a určite vyskúšajte. Ja som si myslela, že to iste nevydrží, lebo aj cez deň bol na mne stále nacucnutý, ale dopadlo to v pohode a cez deň papá už asi len raz 🙂
@careamell Tak to fakt rýchlo išlo, klobúk dolu aj pred manželom , že to tak zvládol. My sme to skúsili len jednu noc, ale to bola hrôza, taký hysák chytil, že sme ho potom nevedeli upokojiť inak ako zas mliekom. No asi to budeme musieť ešte nechať, teraz to od manžela nemôžem chcieť, lebo maká na dvoch frontoch... v práci aj na stavbe, tak musí sa dobre vyspať a väčšinou ani s nami už nespáva, ale v inej izbe. Sama ho to asi neodnaučím.
A už papá cez deň všetko? Už nemáte žiadne problémy s papaním?
@ladytt Jasné, ak bude nato vhodné obdobie, vyskúšate.. 🙂
Ráno chce ešte mliečko, ale nemám ho už toľko. Papá celkom fajn, len idú nám tie očáky a stále ma hryzie, je nervozny, takže teraz je to také striedmejšie. Inak nemá problém zjesť čokoľvek. 🙂 KOnečne. A čo vy, ako papáte? Už lepšie?
Kupovali ste niektorá tú nepremokavú bundičku v Lidli? Ja som ráno začala pozerať malému veci a prišla som na to, že nemáme žiadnu prechodnú bundu, alebo máme a je nám už maličká. Pobehali sme obchody, no nič, tak som si spomenula, že v Lidli majú tieto bundičky a kúpila som mu ju. Je veľmi pekná, podšitá, neprefúkne a nepremokne, môže ju aj zašpiniť a len sa to otrie. Takže dobrá kúpa dnes. 🙂
@careamell A tie nohavice k tomu si tiež kúpila? Mňa sa svokra pýtala, či to nemá kúpiť, ale z obrázku neviem aké sú. A veľkosť sedí?
A s tým papaním, stále bieda... niečo zje ale veľmi vyberá. Nemôžem vôbec experimentovať, stále len to isté dokola.... keď mu ponúknem niečo nové nechce to. Skúšam aj také čo my jeme, no málokedy zje niečo z toho. No uvidíme kedy sa to zlepší.
@ladytt nohavice som nekupovala, tie nie sú podšité, je to len tá vrchná látka, taká gumová ako na tej bunde. Ale nie je to zlé, myslím, že keby sa pod to normálne obliekol, nejaké nohavičky, tak do dažďa, alebo do bačoriny je to dobré. Aj s gumákmi. My gumáky máme ale malý mi ich ani za svet nechce dať na nohy 😒 Sa mu v tom asi zle chodí. Veľkosť nám sedí, kupovala som 86/92, je dlhšia tá bunda a má veľkú kapucku, takže zakryje dobre chrbát a kapucka celú hlavu aj s čapicou.
Ja už dávam malému skoro všetko, čo aj my jeme, dnes som mu ale varila kašu zemiakovú s mäskom. Pojedol to, nie je krajší pohľad, keď tak pekne otvára pusu. On zase keď papá, musí mať aj on lyžicu a babre sa v tom, skúša si aj on dávať sám do pusy. Včera jedol cestoviny, nechala som ho samého, nech sa hrá, nakladal si na lyžicu a potom si ju dával do úst. 🙂 Alebo rád je aj s mm, keď vidí, že ide jesť, hneď kričí mňam mňam a uteká za ním. Spolu sedia a malý si berie z jeho taniera.
Možno aj tým, že veľa pije tvoje mliečko, nechce jesť normálnu stravu, u nás sa to po,,vysadení" kojenia zlepšilo s papaním.
Uvidíš, raz bude veľký chlap a zje všetko, čo mu navaríš 🙂
@angela1 😒 no mne odpísala, že teraz nemá, ale že doobjedná .. 😒 ale tak asi teda objednám z inej stránky... ked aj ako píšeš ti to poslala také aké poslala ... mohla Ti to aspoň dopredu povedať...divné ozaj 😕 @dadka1010 no a fuha čo píšete baby že to je také nebezpečné dosť ... no neviem ... ja že si aspoň v kľude riad umyjem, ked to budeme mať 😎 ale tak asi nie teda ... 😒
@careamell Ani nehovor nič viac si neprajem len aby už všetko papal s chuťou... No v puberte /dúfam, že aj skôr/ sa asi budem len usmievať nad tým ako nechcel papať :D zatiaľ nejako vydržíme, všetci hovoria, že ani nevyzerá, že by tak málo papal. Inak cez deň mliečko už tiež obmedzujem, skúsim mu vždy ponúknuť niečo iné, čo ľúbi, ale niekedy nechce ani to.
@ladytt unas to iste 😒 aj ked mi nekojime vôbec a flašku dostane len raz pred nočnym spanim....ranajky,obed a celkovo všetko bieda 😒 ale už sa na tym nerozčulujem a ani už nenutim...proste len stale skušam,to čo mame my dostane aj ona a nevarim už pre nu extra..ked zle zje,ked nie tak smola 😒 ja len proste len čakam kym to obdobie pominie....čakam a čakam 😝
@amiiia 🙂 skús toto čo pridala @ladytt http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12825636&tab=1., je to to isté len asi nové 🙂 🙂
@sirinka jéééééééj supeeer si mi pomohla našla som tam toto a to potrebujem : http://www.zdraveflase.sk/products/sportovy-uza... lebo máme túto flašu: http://www.vasekuchyne.sk/sk/napojova-flasa-sig... a Maťko mi z nej pravdepodobne zahodil vrchnák do koša. Nový stojí jak polka flaše.. takže tento by tam aj relatívne mohol sedieť.
Ď
Halo halo, čo je s @adelaida33? Kde si sa nám podela? 🙂
baby nechystáte sa niekto na nákupy do Maďarska?... oplatí sa. My sme boli v sobotu v BA v ZOO a potom v IKEI a Avione, trocha poschopovať.. ale katastrofa. Žiadne akcie, žľavy ništa -ništ a drahooooooooooo. Chodíte niekto do Auchanu v HU?
čaute baby, viem že to sem nepatrí ale nedá mi to nenapísať, chcela som akúsi prácu popri materskej ale v tejto lokalite je takmer nemožné cez deň by sa aj dalo ale ja to potrebujem ked už tak po 17 -stej na cca 3-4 h. denne keď sa mm vráti z roboty, na nete som našla inz. na brigádu pri balení cestovín tak som tam zavolala a dohodla si stretko a nestačím sa diviť ponúkaný plat za 1 sáčok zabalených cestovín s tým že si to musia ženy priniesť zo sušičky, narezať, zlepiť kartóny aj sáčky je neuveriteľných 1 cent no skoro som odpadla a pani majiteľka nasratá že jej tam nikto nechce robiť a že všetci nadávajú že sú bez práce a ona prácu ponúka a nikto nechce 😕 , nikdy som v žiadnej výrobni nebola tak som ju požiadala nech mi ukáže ten proces čo obnáša balenie a prvé čo mi zdôraznila bolo že čo popadá na zem treba pozbierať a nasačkovať lebo by bola v strate ......
@careamell halo, tu som 😅
@angela1 tak toto je skúsenosť za všetky drobné... otrassssssssssssssss... 🙄

@angela1 Baby a toto som ja náhodou dnes našla, ako neviem, či je to presne také, ale cena dobrá, či?