Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
tak dnes mi prislo domov striebro, ideme striekat a dufam, ze buduci tyzden sme uz vsetci zase fit 🙂
Baby, ktoré látkujete ešte, neprecikávajú vám detičky denné plienky? Či dávate viac vrstiev? My máme BG Flip Stay-Dry a stále pretečú.... dlho je suchý a zrazu úplne mokrý až tečie :/ Máme aj BG organic ale to si hned vyzlečie, že ho to tlačí.
baby tak dnes som zrela na prasky.. mala papa hrozienka, pekne zrazu dobehne prst v nose a ze mnam moja panika ze si tam narvala hrozienko tak ju zdrapim a ona vytiahne šušník mna skoro o zem hodilo sa rehocem este teraz... inak uz date deckam na rit alebo ruku nech vedia ze sa to nerobi?
@asma 🙂)) to mohlo byť milééé 😉 no a inak hej zvyknem mu capnúť, vravia že na ručičky nie je dobre (neviem prečo), tak ak je tak mu capnem po zadku, ale smeje sa na tom tak rešpekt mám nula bodov 😎 môj má mániu otvárať chladničku a vyberať z nej veci...absolutne nechápe že no no no..pokúša, otvára... tak a ked mi včera rozbil 10 vajec a capla mu po riti, začal sa smiať...fakt neviem 😠
@ladytt Aj my cikáme menej, ale potom väčšie dávky. Zatiaľ mám pocit, že mu to vydrží, ale keď sa pociká, tak cítim, že je to nadoraz. Tiež by som dala bambusový štvorec najlepšie pod stay dry vkladačku.
@siss_sz juj, ani my nenočníkujeme a to mi mama minule vravela, že som ako 14 mesačná bola bez plienky. Ale zato Rebeka sa ledva do nástupu do škôlky naučila úplne bez plienok. Ja to nejak nestresujem, len si vravím, že by som ho už mala pomaly učiť na nočník.
@asma ja malému tiež capnem najviac po ručičke, ale myslím, že je to úplne neúčinný nástroj na odnaučenie niečoho alebo postrašenie, aby to nerobil. Robí si z toho srandu. Skôr mu ukazujem prstom no-no, na to reaguje viac.
peticia za slobodnu volbu v ockovani
http://www.slobodavockovani.sk/peticia/
Kočky, akú veľkosť oblečenia a topánočiek nosíte? teda vaši drobci? 🙂 🙂 🙂 My máme 86 a topánočky 23. Zajtra má byť v Lidli zimné oblečenie, vraj je kvalitné, pôjdem ho okuknúť a tie gate, ak by boli fajn, by som kúpila. Alebo ste niekde už kupovali zimné oblečko?
@careamell
Ahojky, topánočky je individuálne, keďže každá topánka je inak šitá, tak máme tak 20 -21...a oblečenie oblečieme ešte na 12 meačné...naša malá je drobná...jej brat má mesiac a dva týždne a nosí jej veci, čo mala, keď mala 5 mesiacov....pomaly sa vyrovnaj´´u veľkosťou plienok...
@careamell My nosíme 92-98, topánky som teraz objednávala 25, nosíme 24.
Kočky hovoria už všetky vaše detičky? Lebo tomu nášmu sa teda moc nechce, vie napodobniť zvieratká, nejaké zvuky, ale opakovať slová sa mu vôbec nechce, jeho rovesníci už pekne rozprávajú. Mám sa strachovať? Alebo sa mu málo venujem? Snažíme sa veľa rozprávať, čítať knihy, kuká spievankovo, ale je v tomto akýsi lenivý
@dadka1010 nieeee, co si...nestresuuuuj... on prosto nasáva a rozbhne sa - mozno neskor, ale urite 😉 a urcite sa mu nevednujes malo, ved ste stale spolu 😉
a spomen si, jak ti vsetky zavdeli, ze vas uz stoji, sedi,chodi, vas ma kolko zubkov.. proste on bol sikovnejsi v inom... takze kazdy ma ine prednosti...ale rozbehne sa, uvidis 😉
@siss_sz Len mi to tak niekedy príde, že asi málo,keď ešte nič neopakuje. Ale on je napríklad taký, že ani pred nikým nič nenapodobní. Jednoducho si asi v tej svojej hlavičke povie, že nie je cvičená opička a nebude napodobňovať. On musí mať náladu. ON je taký viac uzavretý, viac menej je zvyknutý, že sme skoro stále sami. Jasné, že nemôže byť prvý vo všetkom, asi môžem byť rada, že mi ešte nepapuľuje 😀
@careamell Tak aspon nie sme sami. Bola tu kámoška, jej malý je o 2 týždne mladší od náško a ako krásne mu to išlo, normálne by si sa s ním už aj porozprávala. Ale tak rozprávať sa snád niekedy naučíme, či o pár mesiacov skôr alebo neskôr mi je jedno, len som sa začala trošku báť
@dadka1010 presne aj ja som nad tým niektorí deň rozmýšľala..ani môjmu malému sa nechce..teda okrem mama (čo povie cez deň aj 1000 x), povie tata, baba a nič iné. Zvieratká napodobňuje...ale rozprávať sa mu teda nejak nechce...a čo mi príde zvláštne, jeho brat sa volá Dominik a to už asi pred mesiacom začal hovoriť že Domo, ale teraz už ani to... 😕 je to normálka, že porovnávame, ale tak hádam len začnú 😎 už by som to aj prijala niekedy, lebo ozaj na všetko čo chce, alebo ma chce na niečo upozorniť vykrikuje, mama, mama mama a ukazuje eeee ...a niekedy mám z toho už hlavu ako delo 😉
@dadka1010 neboj aj náš Matej do dvoch rokoch nehovoril nič a potom keď spustil,tak som niekedy aj bola rad,že je chvíľku ticho 😀 a u Vás to bude tak.....a malá tiež si hovorí len mama, tata a baba a čosi si tam brble popod nos ale to jej nerozumie nik iba ja také jej znaky a čo chce aby som pochopila ukáže ručičkou alebo má ťaha tam kde mi chce niečo akože ukázať a dorozumieme sa....ešte sa toľko narozprávajú že až 😉

@ladytt k Novákovej.