Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@dadka1010 Môjmu sa ústa nezavrú, pár slov vie aj pekne, ale ostatné, teda rozumie asi on len sám. Tiež u nás fičia zvuky zvieratiek a dopravných prostriedkov, ale normálne slová asi len mama, tata, staka (starka), dedo, auto, tatol (traktor), bag (bager), papa (papagaj)... a začína také jednoduché vety že Kde je..., Tam je... To je... Tiež máme rovesníkov, ktorým to ide oveľa lepšie, ale vôbec to neriešim. Veď je to presne ako s chodením, skôr, či neskôr sa to naučia a potom ich už nezastavíme :D
Baby ja som totálne v riti...zistila som, že náš malý je zaočkovaný tou kontaminovanou vakcínou Infarixu Hexa. Volala som ráno lekárke a tá mi nadiktovala šarže vakcín a posledná je tá zlá. Ja neviem, čo robiť, len plačem a plačem, mm som volala do práce, ten je tiež hotový....
@careamell je mi to strašne ľúto, ale neboj, veď to ešte nemusím nič znamenať. Nikde som sa nedočítala, ako to zistili a či to niečo spôsobuje. Našla som len jedno číslo šarže, takže je ich viac? Myslím, že po takejto afére sa ešte viac mamičiek rozhodne neočkovať, aj ja to ľutujem, že sme dali :/
no, ak mate, tak hodte prosim link, ze ake je to cislo sarze a co to teda moze sposobovat... diky...
moja jana mala druhu davku tiez pred cca polrokom...vobec sa mi to nepaci, musim aj ja zistit.... ☹
@dadka1010 ja som sa pred chvilou rozplakala, ked si uvedomime, ze ta vakcina ako dlho je na sk, kolko stoviek deti, neiktore aj dvakrat ju dostali a vsetko, co sa stane je ze ju stiahnu a firma si odpocita usli zisk z dani.... ja uz ockovat nedam ani jedno dieta, ako mozem este verit, ze dalsia a dalsia vakcina su v poriadku??? toto je naozaj zly sen...
@sirinka Mne to nedá normálne žiť teraz. Nikdy som nebola proti očkovaniu, ale už som asi skončila. Nie že asi, ale určite. Keď som sa dnes o tom rozprávala s jednou kámoškou, tak tá mi povedala, že proste riešim hlúposti, že aj tak to neovplyvním, že keby ona mala všetko riešiť, tak reve každý deň. Mne to prišlo z jej strany strašne sebecké, však ja neriešm rozbité koleno, ale následky ktoré sa môžu objaviť bohvie kedy a ja mám teraz ako dlho čakať? Jedna koza mi na jednu odpoveď pod statusom odpovedala, že aj my sme boli zaočkovaný a či sa mi prejavilo niečo po rokoch, kokos, som jej nič neodpísala, nerada sa púšťam do takýchto hádok.
Neviem čo budem robiť, toto tak skoro nepredýcham, je mi hrozne, ešte aj manžela som vyľakala, nie je doma, je v práci
@dadka1010 obvolala som kamosky vo farmafirmach, ani v GSK priamo v sk pobocke nevedia nic viac (alebo nesmu o tom hovorit)...
najviac ma serie, ze z minulosti su zname kauzy farmafiriem, ked umyselne zamlcovali skutocnosti a malo to tragicke nasledky... proste take vseobecne vyjadrenie mi nestaci...ved oni vo farmafirmach experimentuju, skusaju, bohvie co im tam uniklo....
tato vakcina bola pouzivana od oktobra 2011...minimalne po celej europe a je velmi zahadne, ze oni po roku jej pouzivania zrazu zistia nejaku kontaminaciu priestoru??? ako asi tak na to mohli prist? a stahuju vakcinu teraz, ked ma tri ci styri mesiace do expiracie....
ostava nam len dufat... ja zajtra kontaktujem este homeopatku, ci sa da ta vakcina nejako neutralizovat a ci teda by to malo ucinky aj na jej pripadnu kontaminaciu
Ja mám toľko otázok, no určite mi nik neodpovie pravdivo, aj keby som sa obrátila na ministra, tak mi pravdu nepovie. Môžem len dúfať a modliť sa k Bohu, že môjmu malému sa nikdy nič z tej posratej vakcíny nestane. Mne sa dnes zboril celý svet. Ja, ktorá sa o očkovanie zaujímam, čítam, no dnes som prišla na to, že som sa spamätala neskoro. Videla som statusy a mamičky, ktoré sa o tom bavili, no ja som to prehliadala, jednoducho som radšej zavrela oči. Bola som hlúpa a mnohé mamičky bohužiaľ sú rovnaké ako som bola ja. S mm sme zajedno, že už NIKDY v živote naše deti zaočkovať nedáme, aj keby sme mali za obe každý rok platiť maximálnu pokutu. Som šťastná aspoň, že sme MMR odmietli a som zvedavá, čo mi tá pani tam povie, keď sa jej spýtam, čo mám robiť, keď môj syn bol zaočkovaný tou kontaminovanou vakcínou a čo ak v budúcnosti sa u neho objavia nežiadúce účinky. Mne kážu, aby som očkovala, dajú mi pokutu, ale ak sa môjmu dieťaťu niečo stane, tak dajú od toho ruky preč, kto mi potom podá pomocnú ruku???? NIKDO....
pane bože,kedže môj syn je rovesník s vašimi detičkami z tejto témy,tak o to väčší strach mám zajtra volať doktorke ☹ ☹ ☹ bože ja asi umrem ☹ ☹ ☹
@careamell
@dadka1010 ja som sa zase nechala ovplyvnit strachoma mojou slabostou, rozhdola som sa bcg a mmr odmietnut a hexu s prevenarom dat a takto som dopadla baby....
a presne, ked maju deticky nasledky, vsetci sa tvaria, ze neexistuje suvislost s vakcinou, je to takmer nedokazatelne a keby aj, tak zdravie dietatu to uz nikdy nevrati...nech si pichaju tie vakciny sami sebe do ritiiii

@lisjanka
@dadka1010 tak som sa ukľudnila 😎