Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
caveste...
no ja teda jak som si pochvalovala, ze dve deti su super, tak posledne dni ci tyzdne - uz ani neviem jak dlho to trva - sa u filika rozhojnili "koliky" ale teraz BEZ UVODZOVIEK... to nie ze ho boli brusko.. to on nechc byt nikde polozeny, na rukach neni dobre, v kresielku neni dobre, doonca ani v satke neni dobre... des!!! do polnoci hore, ja mrtvola... on chudacik, jak reve... Danko v soku, ze preco ten Filipko stale place, boji sa o neho...
a pritom vsetko som stihla mat za 2tt 3xupchaty mliekovod, stihli sme krstiny, Spievnkovo, aj toho mikulasa...
sak hodim niekedy fotky...
spievankovo - des - akoze my to moc nekukame, videl to niekedy davnejsie, aj to ked neslo na Digi TV signal, ze sme nemohi pozerat DUCK TV 😀...ale jak vysli tí dvaja na pódium, tak on hned spustilze "domooov"... a plac... no, nakoniec sme ho uplatili dru tycinkami, ale ked s aminul balicek (polovicu sme len mali), to sme stihli asi 5 pesniciek a museli sme domov😀
mikulas - oavala som s apodobneho scenara - alebolo to u nas v MCcku, aj ekd bolo strasne vela ludi (teda na nase pomery - 27 mamiciek s detmi 😀) tak po prvotnych vzdychoch "domooov", ked prisiel Mikulas, sa k nemu stale tahal... 🙂
atak...
a chcela som, aby mikulasa dostal len u nas... tak tí, co nosili predcasne, som stihla vziat bez dankvho povsimnutia..ale odvtedy chodia vsetky susedy a babky ze "aha, aj u nas bol mikulas a nechal pre teba"... sak chlapec musi mat chaos...ja mu vravim, ze nosi do cizmiciek dobrym detom bla bla... a medzitym mu vsetci nosia z ich domu:D si musi mysliet o tom Mikulasovi, ze sak "vcera som dostal, co zas blázni, starý..."
@bezaz nám infacol pomohl chvíľku a potom nie.. a ako som ho vysadila, tak zrazu dobre.. a či sme sa kojili zle to neviem.. malá bola strašne rýchly jedák, tá bola nacucaná snáď za 5 min. ani sa od cicíka neodtrhla.. ale kojili sme sa výlučne v sede, v ľahu sa jej nedalo dobre pricucnúť..
krásny odkaz k 12.12 a samozrejme na každý deň v roku to platí tiež 🙂)) http://www.cestyksobe.cz/dulezita-informace-ab1...
je to od Jaroslava Dušeka
baby podpíšte ak to tak cítite, aby sa veci konečne pohli a my ženy sme ukázali, že rodiť vieme len MY!!! tak nech to konečne nechajú na nás a NERIADIA nás.
http://www.change.org/petitions/peticia-za-ochr...
Ď
baby viac krát som to skúšala, nejde mi vložiť ten odkaz... skúste kliknúť sem http://www.zenskekruhy.sk/ a tam je hneď veľkým v žltom poli link na podpis petície.. keď kliknete, tak Vás to hneď presmeruje.
Ď
😀
Šťastné a pohodičkové Vianoce 😉
aj od nás krásne vianoce 😉
Ahojte, ahojte.....!!! Tak ako ste prežili vianočné sviatky? Dúfam, žiadne choroby, popadané stromčeky... 🙂
Čo sa týka nás....My sme prežili v zdraví a všetko dopadlo ok. Ja som celý štedrý deň varila, mala som už toho dosť, deti pozerali rozprávky, mm už hrabalo zo Shreka, lebo veď išiel skoro na každom programe a aj včera sme ešte nejakého pozerali 🙂 Tak ale nás náramne bavil. Dokonca mu jeden kolega napísal sms: Kokos, dávajú vás celú rodinu teraz na Nove, pozri si to...." No a bol to ten Shrek, drahého tak totiž volajú v robote 🙂 🙂 🙂 .
Malému strašne chutila hríbová polievka z dubákov, ktorú varievame na Vianoce, na večeru mal pstruha so šalátikom bez majonézy a teda veru sa riadne napráskal.
Ježiško bol tento rok štedrý na darčeky, nakoľko som piatok celý deň čakala na poštárku s balíčkami a keď nechodila, radšej som sa šla poistiť nejakými do hračkárstva no a nakoniec, keď došla s ospravedlnením, že toho mala veľa,, preto prišla neskoro, sme mali dva krát toľko darčekov pre malého ako sme chceli. Ale kupovali sme len drobnosti, žiadne drahé a veľké hlúposti.
Na druhý deň došla moja teta z Rakúska a teda naši dostali toľko hračiek, že už ich už vážne nemám kam dať a plánujem kúpiť alebo spraviť nejaké nové poličky do izby. Malý dostal vŕtačku, pílu, a dajakú brúsku alebo čo s príslušenstvom Bosch. Takže máme doma opravára. Zatiaľ nás to baví, ale čakám, kedy to zas bude zapadať prachom...
A čo som dostala ja?? Mama je spokojná so svojou šťastnou rodinkou a pod strom som si dala, čo som potrebovala si kúpiť ale tato mi dal knihu Sirotinec pani Peregrinové pre podivné deti, čítali ste ju niekto???
Takže to boli naše Vianoce. 🙂 🙂
@careamell ahojky..no super..mali ste to pestré..tak aj my podobne..Štedrý večer som tiež varila a tiež máme hríbovú polievku (čo si málokedy všimnem, že by ju niekto varil, v našich končinách majú všetci kapustnicu)..ja to mám ešte od našich a zostali sme pri tom, lebo mm veeľmi chutí 😉 Shrek fičal aj u nás .. a tak dokola samé rozprávky....malý sa strašne tešil, sme mu kupili taku malú motorku, lebo koľkokrát sme boli v Dráčiku sa od nej nevedel odtrhnúť, vozil by sa po celom obchode, tak sme mu ju kupili a tak sa vozí teraz o dušu, ho to baví - zatiaľ 😕 a tiež dostal vrtačku, knižky a vela som ani nechcela...lebo harabúrd máme plný dom 😎 na druhý deň sme absolvovali svokru, moju maminu a tak hore dole..samé návštevy...tak už dnes sme boli voľný a aj ked to bolo pekné všetko teším sa že je už klídek 😉
@careamell Ahojky no u nás také nezvyčajné vianoce, ale tak celkom v pohode. Variť som tento krát nemusela, večerali sme u svokrovcov, teda som robila iba šalát a piekla a to som stihla už dni pred. Upratané tiež už bolo. Takže 24-tého sme mali celý deň pre seba. Hrali sme sa, boli sme pozrieť Timkovu krstnú, ktorá prišla na Slovensko, potom prastarých rodičov .... a konečne sme mali tatka skoro celý deň doma... takže taká pohodička.
No večera u Timka bieda, skončil s jedením už pri oblátkach, takže ani k polievke ani rybe sa ani nedostal... ale darčeky to už bolo iné, to sa mu páčilo. Dostal drevenú dráhu pre vláčiky, také detské bosh náradie s vŕtačkou, takú drevenú dráhu na spúšťanie autíčiek, ale najhračka autobus s otvárajúcimi sa dverami a kufrom 😀 😀
A ja som dostala samé praktické darčeky do kuchyne 😀 a knižku som dostala V tvojom rúži je olovo, tak som zvedavá, čo sa zas dočítam, moja sestra trafila až som sa začudovala, ako ma pozná 🙂
ahojte... no s nasim dvojmesacnym balickom sme teraz zavolali mojich rodicov k nam, oni si priniesli svoje menu (salat, kapor, halászlé/mnam, jak by som si dala/) a my sme si spravili tuniaka s listovym salatm, aj pre danka.. kedze ja skoro nic nemozem, kedze malemu vsetko vadi... a poslievku z predchadzajuceho dna, rajcinovu..haha-.to nema asi nikto, ze? 😀
a darceky - nasim chalanom (aj ked jeden je este maly) sme kupili kuchynku...vahali sme, najprv sme chceli tu dielnicku, ale zacali ho bavit riadiky a vrenie, tak sme teraz toto kupili) a knizky, oblecko..
no ale potom dostal este vselijake drevene hracky danko..lenze co je horise, teraz jak vsetci chodia pozerat filipka, nosia aj dankovi vselijake hracky a my ich teda OZAJ MAME STRASNE moc..az rozmyslam, ci ich niekomu nedarujem:-/
aj ekd mame dom a mame to kam dat...
jaa som dostala knih 50odtienov sedej... cital uz niekto? 😉
tak uvidime, cim ma obohati..haha.. vraj eroticky ladeny roman 😉

@careamell
@angela1 Tak my sme mali len doma, kedže sme obidvaja ochoreli :/ ale tak tešil sa najviac z autíčok, sladkosti veľmi nepapá, tak ani v balíčku ich veľa nebolo.
Inak ani my nie sme kamarati s nočníkom, bohužiaľ nechce ani posedieť. Sadne zatlieska si a je hore :D včera tu bola aj kamoška, tak jej dcérka ukazovala ako sa ciká, no asi veľa neodkukal 🙂 Jazyk máme už veľmi rozviazaný. Niekedy sa až čudujem, po kom on je taký ukecaný? Včera: "šašo, kde má uši? nemá?" začína si už aj spájať súvislosti, len niekedy neviem, čo mu na to povedať. U nás z hračiek najviac autíčka, ale na vianoce dostane už aj dáke lego, tak možno, že ho to začne baviť.