icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

dadka1010
30. dec 2012

Ahojte... Aj my sme boli sami na Vianoce, ja som varila, u nás papáme len oblátky s medíkom, kapustnicu a šalát s kaprom. Malému kapustnica riadne chutila, bola poriadne kyslá, ale sám si ju pýtal s popučenými zemiačikmi 😀 . Aj kapor mu chutil. Inak dostal ten hovoriaci vysávač, drevené puzzle a knižku, oblečko. Od svokry čo dostal sa nejdem ani vyjadrovať, lebo ešte teraz mi je smutno. No a od mojich rodičov kopec oblečka, varhany a knižku. Maminka dostala keramický nôž, čo som si aj priala 😉 a knižky Imámova dcéra - krásny ale smutný príbeh a Židovka, to ešte čítam, tiež zaujímavé. Inak sa už mesiac trápime s chorobou, po týždni keď prejde, tak sa zase o dva dni vráti, mali sme aj ušká chytené, teraz sa mu zase vrátil kašeľ a soplík 😢 , už som z toho hotová. Doteraz sme boli zdraví a tento december stále čosi. Normálne sa to ťahá od tej urologie, aj si nahováram, že či tam niečo nechytil, ale tak to by mu asi z moči alebo krvičky niečo zistili.
Tak kočky už len vykročiť tou správnou nohou do Nového roku 😵 😵 😵

asma
30. dec 2012

@siss_sz ahoooj krasny ste aj drobec aky velky vízeraaaaaaaaaaaa... ja som brala hracky tiez som vytriedila nieco malo a zobrala ich u nas do skôlky.. tu je vela deti ktore ani doma riadne nemaju tak im porobili vianocne balicky a ked maju nahodou nejaku "žúrku" tak im z toho robia tombolu...

asma
30. dec 2012

Inak baby sviatky som vám nestihla priat lebo sme skoro mesiac nemali net tak oneskorene vsetko dobre a prajem aj pekný Nový rok 🙂 🙂 🙂 🙂
dostali sme kopec hraciek aj nejake oblecko tak parada.. malu nebavia kocky ani ine hracky.. inak mame tri kuchynky keby nieco xixiixixixi ale najviac sa jej pacia hracky malej samozrejme vseky robia nenormalny ramuuuus fuuj...
chvalabohu su zdravucke obe a nenormalne rychlo rastu...
Fotky mojich princezien... na prvej je Asmitka moje velke slniecko...

siss_sz
30. dec 2012

@asma dakujeme...
jooooj, ale to rychlo rastie, co? na tvojich vidno... 😉 za chvílu uz bude mat tvoja malá rok, chi chi...

mianc
1. jan 2013

Aj ja Vám kočky prajem šťastlivý nový rok!!! Nech sa vydarí a hlavne nech je všetko tak ako má, hlavne to zdravíčko nech nás neobchádza!!! :-* 😉 🙂

siss_sz
1. jan 2013

@mianc ty si este tu? uz to cakas hadam aj kazdym dnom, co? 🙂 tesime sa na vás 🙂

mianc
1. jan 2013

@siss_sz xixi..ešte stále 🙂 ale to máš pravdu už sme v očakávaní.. 😉 tak uvidíme ako to bude prebiehať.. 😀

amiiia
1. jan 2013

@mianc to snáď ani pravda nie je ... ja sa naposledy na Teba tu, tak častejšie pamätám z obdobia, ked si len riešila či si, či nie si tehu 😕 a Ty už rodiť ideš ... nenormááálne to letí 😉 Prajem rýchly pôrod a kráásne zdravé bábätko .. a daj vedieť potom 😉 😵

mianc
2. jan 2013

@amiiia xixi.. to teda letí.. ani mi to nehovor.. 😀 a zachvíľku tu máme ďalšieho drobčeka..

magre
2. jan 2013

Ahojte, tak aj my sme uz styria 🙂 Robko sa narodil dnes o 14.40 s mierami 3450 g a 50 cm 😎

asma
2. jan 2013

@magre Velkááááááááááááá gratulacia... nech ste zdravučký a nech ťa drobci velmi nehnevaju xixiix

mianc
2. jan 2013

@magre tak to sa pripájam ku gratulácií!!! :-* Hlavne veľa zdravíčka!!!!

tinav
2. jan 2013

@magre blahoželám 🙂 prajem veľa zdravíčka

ladytt
2. jan 2013

Krásne sa to rozrastá 🙂
Inak prajem všetkým všetko dobré do nového roku, nech tento rok prinesie šťastie, radosť a lásku 😵

angela1
3. jan 2013

@magre gratulujem 😉

siss_sz
4. jan 2013

baby, my skusame odplienkovanie podla tohoo...uz som to pisala aj tam naboku v teme MARCOVKY 2011
ale tak prepisem to sem aj:

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/macocha/clan...

teda poslusne hlasim, ze to zacina nejak fungovat emoticon teda doezite je asi fakt pockat na tych 7 podmienok (no, my napriklad nesplname tiez podmienku stiahnutia si nohavic..ale tak sak pomozeme, nie? emoticon ) ...ale prvy den, co som bola unavena jak pes, co som ho stale sledovala ci sa mi nepocika... skore 3 (uspech):6 (neuspechy)...
2.den
samy uspech 12:3 ... co som sa ho spytala, to cikal... emoticon
3.den
(najprv som bola frustrovana rano - lebo som si neprecitala navod na treti den, iba prve dva..hehe..) a tam ze ak s aho budem pytat a on povie nie, nemam ho nutit na nocnik, lebo on chce prevzat iniciativu, aj za cenu neuspechu... presne tak to funguje... tak uz ked som si to precitala uz som bola kludna a necikal tolko, jak vcera, ale len vtedy asi, ked mu bolo ozaj treba... takze skore 6:3 (tie tri boli dvakrat s pokakanim..ale to je ine kafe este) ...
a co je NAJLEPSIE, POSLEDNE TRI RAZY UZ UKAZAL, ZE MU TREBA!!! albo proste mi to nejak naznacil... tak som zvedava zajtra..
dnes aj vcera sme uz boli aj na kociku bez plienok.. zajtra ideme 40km autom na navstevu ku kamoske..vseto bez plienky musime ist... tak som zvedava, jak to pojde..hehe..

tak ked budu na to vase deticky zrele, ASPON ZATIAL odporucam 🙂

siss_sz
4. jan 2013

A spia niektore vase deticky uz na "velkej posteli"? nevrtia sa? mate zabranu? a hlavne - ak zaspavaju same, neutekaju vam z postielky pri uspavani a nechodia za vami? 🙂
nas spi sam, aj zaspava (momentalne u nas fici CD s rozpravkou..hehe..)...a chceli by sme m kupit k 2.narodeninam "velkacsku postel"... tak ked mate tipy alebo co vy na to, sem s tym 😉

PS: co kupujete vy k 2.narodeninam... (kedze sa nam to blizi? 😉 )

careamell
5. jan 2013

@siss_sz Ahoj, tak to ste na tom veľmi dobre s nočníkom. Ja som si tiež čítala Ako odplienkovať za týždeň a teda sme ešte len v prvej fáze. Malý mi na nočníku obsedí veľmi krátko alebo vôbec. Musím mu voľačo čítat, jednoducho sa mu venovať, aby zabudol, že je na šerblíku. Myslím, že keď sa mu prvý krát podarí sa do neho vycikať, tak pochopí, o čo mi ide a bude z toho vytešený. Berieme ho aj na záchod s nami, ale tam sa len hrá s toaleťákom. No ale pokračujeme a nevzdávame sa, tak Šerblikovaniu zdar 🙂 🙂 🙂

careamell
5. jan 2013

@siss_sz K tej posteli, u nás to zatiaľ nehrozí, lebo sa v noci kojíme, veľkáčsku posteľ má v detskej izbe ale zatiaľ ho tam neplánujem dať.
Juj a čo na narodeniny? Neviem, ale určite nie hračky, lebo teraz dostal pod strom toho veľmi veľa, takže asi len oblečenie, aj v rodine poviem, nech mu dajú radšej peniažky. Ale premýšľala som, že by som mu z krabíc spravila tú kuchynku. Neviem, či by som zvládla, ale možno sa na to s mm dáme 🙂

ladytt
5. jan 2013

@siss_sz Náš drobec spí ešte s nami, teda máme postieľku prisunutú k manželskej posteli a bok postieľky je dolu. Stále sa ešte kojíme a takto je to najjednoduchšie, no niekedy ma už tak vytláča z postele, že uvažujem či nekúpime už veľkú, ale tak, že by sme ju prisunuli k našej. Samostatnú izbu ešte neriešime, až v novom dome, aspoň tak sme sa dohodli zatiaľ. Manžel nie je nadšený žiadnym novým nábytkom, ktorý by potom musel sťahovať do nového :D takže asi to necháme zatiaľ tak.
A k narodeninám? No manžel začal rozprávať o nejakom elektrickom autíčku, to bude asi splnení sen aj pre neho aj pre drobca, ale uvidíme, ešte skôr nás čakajú meniny 🙂
@careamell Ako čítam s nočníkom sme na tom podobne, držím päste. Dúfam, že sa to naučia čím skôr 🙂

siss_sz
5. jan 2013

@careamell super nápad...
tie hracky sa veru aj u nás hromadia...

@ladytt no, veru..my sme na tom inak, ked som uz predtym musela prestahovat danka do izby... tak uvidime co s tou posteou..mozno kupime a ked nebude fungovat, tak dame zatial na povalu..haha... ale mozno nas prekvapi ako s vela vecami, co sme sa bali urobit a zvladol to bravurne... 🙂

tinav
5. jan 2013

@siss_sz ja ešte malého kojím takže spí s nami postieľku máme pri posteli a tá je dostatočne veľká aj pre 4 😀 keďže starší sa rád k nám niekedy nasáčkuje ráno cez víkend :D no čo sa týka nočníka u nás nula bodov malý neobsedi ani minútu stále je v pohybe aj keď je takže iba skúšame berieme ho aj na záchod ale tam ho zaujíma iba toaletný papier 🙂

ladytt
5. jan 2013

@tinav Aj u nás boduje papier :D

tinav
5. jan 2013

@ladytt no neviem čo je na ňom také chutné ☹ niekedy ho natlačí aj do nosa to je naša najnovšia záľuba počas sviatkov sme boli na pohotovosti natlačil si do nosnej dierky koliesko z auta ☹ ešte že sme to zistili kým šiel spať asi nám začína veselé obdobie je veľmi živí a prejavuje sa to naplno

weja
5. jan 2013

baby, čo dávate deťom namiesto vigantolu? alebo dávate ten?

careamell
5. jan 2013

@weja ja ho nedávam už strašne dlho, ako ho stiahli z obehu, dávame rybí olej 🙂

sirinka
5. jan 2013

@weja rybi olej, vitamin d od swanson....

weja
5. jan 2013

@careamell
@sirinka a môžte mi, prosím, hodiť aj nejaké linky, nech si to preštudujem? ďakujem....

careamell
5. jan 2013

@weja Ja dávam tento http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/omega_3_.... Je písané od 3 rokov, dávam každý druhý deň pár kvapiek na lyžičke. A ešte dávame aj toto, buď zarobím do vody, alebo na lyžičke, to je C-čko http://www.svetbylin.sk/product/sirup-echinacea...

ladytt
5. jan 2013

@tinav No tak to máte teda "veselé", hádam ho tlačenie vecí do nosa rýchlo prejde 😒