icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

ladytt
7. dec 2012

@careamell
@angela1 Tak my sme mali len doma, kedže sme obidvaja ochoreli :/ ale tak tešil sa najviac z autíčok, sladkosti veľmi nepapá, tak ani v balíčku ich veľa nebolo.
Inak ani my nie sme kamarati s nočníkom, bohužiaľ nechce ani posedieť. Sadne zatlieska si a je hore :D včera tu bola aj kamoška, tak jej dcérka ukazovala ako sa ciká, no asi veľa neodkukal 🙂 Jazyk máme už veľmi rozviazaný. Niekedy sa až čudujem, po kom on je taký ukecaný? Včera: "šašo, kde má uši? nemá?" začína si už aj spájať súvislosti, len niekedy neviem, čo mu na to povedať. U nás z hračiek najviac autíčka, ale na vianoce dostane už aj dáke lego, tak možno, že ho to začne baviť.

siss_sz
7. dec 2012

caveste...
no ja teda jak som si pochvalovala, ze dve deti su super, tak posledne dni ci tyzdne - uz ani neviem jak dlho to trva - sa u filika rozhojnili "koliky" ale teraz BEZ UVODZOVIEK... to nie ze ho boli brusko.. to on nechc byt nikde polozeny, na rukach neni dobre, v kresielku neni dobre, doonca ani v satke neni dobre... des!!! do polnoci hore, ja mrtvola... on chudacik, jak reve... Danko v soku, ze preco ten Filipko stale place, boji sa o neho...

a pritom vsetko som stihla mat za 2tt 3xupchaty mliekovod, stihli sme krstiny, Spievnkovo, aj toho mikulasa...
sak hodim niekedy fotky...
spievankovo - des - akoze my to moc nekukame, videl to niekedy davnejsie, aj to ked neslo na Digi TV signal, ze sme nemohi pozerat DUCK TV 😀...ale jak vysli tí dvaja na pódium, tak on hned spustilze "domooov"... a plac... no, nakoniec sme ho uplatili dru tycinkami, ale ked s aminul balicek (polovicu sme len mali), to sme stihli asi 5 pesniciek a museli sme domov😀
mikulas - oavala som s apodobneho scenara - alebolo to u nas v MCcku, aj ekd bolo strasne vela ludi (teda na nase pomery - 27 mamiciek s detmi 😀) tak po prvotnych vzdychoch "domooov", ked prisiel Mikulas, sa k nemu stale tahal... 🙂
atak...
a chcela som, aby mikulasa dostal len u nas... tak tí, co nosili predcasne, som stihla vziat bez dankvho povsimnutia..ale odvtedy chodia vsetky susedy a babky ze "aha, aj u nas bol mikulas a nechal pre teba"... sak chlapec musi mat chaos...ja mu vravim, ze nosi do cizmiciek dobrym detom bla bla... a medzitym mu vsetci nosia z ich domu:D si musi mysliet o tom Mikulasovi, ze sak "vcera som dostal, co zas blázni, starý..."

ladytt
7. dec 2012

@siss_sz No moja, máš to ťažké, ale pekne si to napísala, hlavne ten záver :D asi už má sklerózu chudáčik :D
držím päste nech už drobec lepšie spinká a neplače.

siss_sz
8. dec 2012

@ladytt dakujem..presla som na suchare...zatial dobre... viem, ze to nie je riesenie, ale musim pridavat po jednom, co mu vadi.ebo nafuk.potravinu som nejedla ani jednu ☹ 🙂

ladytt
8. dec 2012

@siss_sz Neboj to prejde, môj drobec bol tiež na všetko háklivý, tiež som pomaly nič nemohla jesť. Potom mi poradili biogaia kvapky a bolesti bruška zmizli našťastie. Ale mesiac a pol sme sa trápili.

bezaz
8. dec 2012

@siss_sz tie koliky moze mat maly zo "zleho" dojcenia, aj tebe prospeje, ked si to upravite, ked si mala uz 2x upchaty mliekovod 😉 pozri na mamila.sk myslim, ze v galante je viacero laktacnych 😉

siss_sz
8. dec 2012

@bezaz ved som s nimi v kontakte... s jednou sme satutarky v nasom MCcku...ale ze koliky moze mat z toho, to neviem, spytam sa, dik 🙂

bezaz
8. dec 2012

@siss_sz hej, ked sa "zle" dojci, nahlta sa vzduchu a potom ma plne brusko toho vzduchu, ktory mu tam robi neplechu.. a inak nam velmi pomohol Infacol 🙂

siss_sz
8. dec 2012

baby, dnes sme boli v atelieri... a take krasne fotky nam spravili..neviem sa na tych mojich krpcov vynadivat 🙂 😅
tak musim ukazat 😉

ladytt
8. dec 2012

@siss_sz Krásni sú 🙂

mianc
9. dec 2012

@siss_sz nádherní fešáci 🙂 dúfam, že drobčekovi sa uľaví a už bude dobre.. a hlavne, aby si ty bola v pohode, tak sa držte!!!! Nás to čaká v januári... 😉 tak drž prsty!!! 😀

mianc
9. dec 2012

@bezaz nám infacol pomohl chvíľku a potom nie.. a ako som ho vysadila, tak zrazu dobre.. a či sme sa kojili zle to neviem.. malá bola strašne rýchly jedák, tá bola nacucaná snáď za 5 min. ani sa od cicíka neodtrhla.. ale kojili sme sa výlučne v sede, v ľahu sa jej nedalo dobre pricucnúť..

bezaz
9. dec 2012

@mianc to je ako s kazdym liekom pomaly, niekomu sadne, niekomu nie 😅 preto farma firmy tolko zarabaju.. ale teda ty si prva, co ma s nim negativnu skusenost

mianc
9. dec 2012

@bezaz ja nehovorím negatívnu, lebo na začiatku sa mi zdalo, že to pomohlo.. ale koliky nezmizli.. a možno to bolo náhodou, že som vysadila infacol a zrazu zmizli aj koliky.. 😀 😀 😀

gabika783
10. dec 2012

krásny odkaz k 12.12 a samozrejme na každý deň v roku to platí tiež 🙂)) http://www.cestyksobe.cz/dulezita-informace-ab1...

je to od Jaroslava Dušeka

gabika783
10. dec 2012

baby podpíšte ak to tak cítite, aby sa veci konečne pohli a my ženy sme ukázali, že rodiť vieme len MY!!! tak nech to konečne nechajú na nás a NERIADIA nás.
http://www.change.org/petitions/peticia-za-ochr...
Ď

siss_sz
11. dec 2012

tak my sme dnes oficialne zacali piect 🙂 filipko výdatne pomáhal tým, že spinkal ... a tak sme s Dankom vypekali .-)

careamell
11. dec 2012

@gabika783 list je super, ale ten odkaz nejde otvoriť

ladytt
12. dec 2012

@gabika783 Ani mne to nejde otvoriť. Pošli podporím.

gabika783
12. dec 2012

baby viac krát som to skúšala, nejde mi vložiť ten odkaz... skúste kliknúť sem http://www.zenskekruhy.sk/ a tam je hneď veľkým v žltom poli link na podpis petície.. keď kliknete, tak Vás to hneď presmeruje.
Ď

😀

ladytt
12. dec 2012

@gabika783 Hotovo

careamell
16. dec 2012

@gabika783 tiež hotovo 🙂

ladytt
24. dec 2012

Krásne vianočné sviatky 🙂

angela1
24. dec 2012

Šťastné a pohodičkové Vianoce 😉

siss_sz
24. dec 2012

aj od nás krásne vianoce 😉

careamell
27. dec 2012

Ahojte, ahojte.....!!! Tak ako ste prežili vianočné sviatky? Dúfam, žiadne choroby, popadané stromčeky... 🙂

Čo sa týka nás....My sme prežili v zdraví a všetko dopadlo ok. Ja som celý štedrý deň varila, mala som už toho dosť, deti pozerali rozprávky, mm už hrabalo zo Shreka, lebo veď išiel skoro na každom programe a aj včera sme ešte nejakého pozerali 🙂 Tak ale nás náramne bavil. Dokonca mu jeden kolega napísal sms: Kokos, dávajú vás celú rodinu teraz na Nove, pozri si to...." No a bol to ten Shrek, drahého tak totiž volajú v robote 🙂 🙂 🙂 .
Malému strašne chutila hríbová polievka z dubákov, ktorú varievame na Vianoce, na večeru mal pstruha so šalátikom bez majonézy a teda veru sa riadne napráskal.
Ježiško bol tento rok štedrý na darčeky, nakoľko som piatok celý deň čakala na poštárku s balíčkami a keď nechodila, radšej som sa šla poistiť nejakými do hračkárstva no a nakoniec, keď došla s ospravedlnením, že toho mala veľa,, preto prišla neskoro, sme mali dva krát toľko darčekov pre malého ako sme chceli. Ale kupovali sme len drobnosti, žiadne drahé a veľké hlúposti.
Na druhý deň došla moja teta z Rakúska a teda naši dostali toľko hračiek, že už ich už vážne nemám kam dať a plánujem kúpiť alebo spraviť nejaké nové poličky do izby. Malý dostal vŕtačku, pílu, a dajakú brúsku alebo čo s príslušenstvom Bosch. Takže máme doma opravára. Zatiaľ nás to baví, ale čakám, kedy to zas bude zapadať prachom...
A čo som dostala ja?? Mama je spokojná so svojou šťastnou rodinkou a pod strom som si dala, čo som potrebovala si kúpiť ale tato mi dal knihu Sirotinec pani Peregrinové pre podivné deti, čítali ste ju niekto???
Takže to boli naše Vianoce. 🙂 🙂

amiiia
27. dec 2012

@careamell ahojky..no super..mali ste to pestré..tak aj my podobne..Štedrý večer som tiež varila a tiež máme hríbovú polievku (čo si málokedy všimnem, že by ju niekto varil, v našich končinách majú všetci kapustnicu)..ja to mám ešte od našich a zostali sme pri tom, lebo mm veeľmi chutí 😉 Shrek fičal aj u nás .. a tak dokola samé rozprávky....malý sa strašne tešil, sme mu kupili taku malú motorku, lebo koľkokrát sme boli v Dráčiku sa od nej nevedel odtrhnúť, vozil by sa po celom obchode, tak sme mu ju kupili a tak sa vozí teraz o dušu, ho to baví - zatiaľ 😕 a tiež dostal vrtačku, knižky a vela som ani nechcela...lebo harabúrd máme plný dom 😎 na druhý deň sme absolvovali svokru, moju maminu a tak hore dole..samé návštevy...tak už dnes sme boli voľný a aj ked to bolo pekné všetko teším sa že je už klídek 😉

ladytt
28. dec 2012

@careamell Ahojky no u nás také nezvyčajné vianoce, ale tak celkom v pohode. Variť som tento krát nemusela, večerali sme u svokrovcov, teda som robila iba šalát a piekla a to som stihla už dni pred. Upratané tiež už bolo. Takže 24-tého sme mali celý deň pre seba. Hrali sme sa, boli sme pozrieť Timkovu krstnú, ktorá prišla na Slovensko, potom prastarých rodičov .... a konečne sme mali tatka skoro celý deň doma... takže taká pohodička.
No večera u Timka bieda, skončil s jedením už pri oblátkach, takže ani k polievke ani rybe sa ani nedostal... ale darčeky to už bolo iné, to sa mu páčilo. Dostal drevenú dráhu pre vláčiky, také detské bosh náradie s vŕtačkou, takú drevenú dráhu na spúšťanie autíčiek, ale najhračka autobus s otvárajúcimi sa dverami a kufrom 😀 😀
A ja som dostala samé praktické darčeky do kuchyne 😀 a knižku som dostala V tvojom rúži je olovo, tak som zvedavá, čo sa zas dočítam, moja sestra trafila až som sa začudovala, ako ma pozná 🙂

siss_sz
28. dec 2012

ahojte... no s nasim dvojmesacnym balickom sme teraz zavolali mojich rodicov k nam, oni si priniesli svoje menu (salat, kapor, halászlé/mnam, jak by som si dala/) a my sme si spravili tuniaka s listovym salatm, aj pre danka.. kedze ja skoro nic nemozem, kedze malemu vsetko vadi... a poslievku z predchadzajuceho dna, rajcinovu..haha-.to nema asi nikto, ze? 😀
a darceky - nasim chalanom (aj ked jeden je este maly) sme kupili kuchynku...vahali sme, najprv sme chceli tu dielnicku, ale zacali ho bavit riadiky a vrenie, tak sme teraz toto kupili) a knizky, oblecko..
no ale potom dostal este vselijake drevene hracky danko..lenze co je horise, teraz jak vsetci chodia pozerat filipka, nosia aj dankovi vselijake hracky a my ich teda OZAJ MAME STRASNE moc..az rozmyslam, ci ich niekomu nedarujem:-/
aj ekd mame dom a mame to kam dat...
jaa som dostala knih 50odtienov sedej... cital uz niekto? 😉

tak uvidime, cim ma obohati..haha.. vraj eroticky ladeny roman 😉