Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@siss_sz Náš niekedy nemá ani jednu nehodu, ale to je moja šikovnosť, niekedy aj 3x. Ale plenu nedávam. Náš našťastie ciká výlučne na zem 😀 , on si zlezie z postele, sedačky... a vyciká sa na zem 🙄
Tak oslavu robíme len v kruhu rodiny, babky, dedkovia, súrodenci. Nič veľké, torta, zopár balonikov, darček je jeden veľký-posteľ, ešte sa len robia cenové ponuky 😀 , možno nejaká drobnosť, žiadne veľké ceromonie
@dadka1010 aj my mame postel..uz v nej spi druhu noc 🙂 má úpech..som s abála, že mi bude vybiehať z izby..ale možno aj to príde...ale pekne spí... len snáď nespadne nikdy... zatial to tam má obloženéééééé...
no a to cikanie... aj mne cikal výlučne na zem PREDTYM... preto teraz nevem, ci to nerobi naschval... ale my to máme iné (aj pre teba píšem, @careamell ) my mame surodenca... tam to moze byt to obdobie vzdoru este zduplovane... ☹ co sa mi zda, ze je...
jasné: Marek 0918569900, ja som objednala takúto http://www.detske-postele.sk/www-detske-postele... ale k tomu plus 2 boxy na kolesách pod posteľ a dokopy ma to bude stáť 130.€-+10 kurier čo je o 80.-€ menej 🙂 ako keby som to objednala z tej vyššej stránky, ale bude zo smreku a nie z borovice ako oni ponúkajú, a matrac som objednala tento http://www.zdravotne-matrace.sk/product_details..., inak s tým matracom to bol des sa rozhodnúť 😀
Neviem odkiaľ presne je ale v inz. mal uvedené Námestovo, nám z materassa odporúčali že pre deti je vhodný matrac prezident extra lux, však uvidíš čo si vyberiete ja som z toho mala už chaos každý predajca tvrdil niečo iné.... 😝
Aj my máme dnes 2 rôčky, oslava bude o týždeň, lebo tato je v robote. Aj náš je závislý na Máši a medveďovi, máte to niekto aj po slovensky?
@siss_sz Vôbec netuším, čo kámoška vymyslí 😀 , nevedela som sa rozhodnúť medzi vláčikom a zvieratkami-somárikom, tak mi povedala, že to tam všetko zakomponuje, tak uvidíme ako to bude vyzerať, určite budú foto 😉 . A príchuť tiež ešte neviem, ale niečo mňam, ona dáva viac plniek a ovocie nesmie chýbať, už sa teším neskutočne 😀 😀 😀 hlavne na tú tortu 😅
@careamell Ahoj, ako pokračujete s odplienkovaním? U nás teda žiadna sláva a priznávam sa, že mi to už ide na nervy 😖 . Najviac ma naštve, keď sa ho opýtať, či ide-či mu netreba cikať a povie, že nie a vzápätí sa pociká na zem, dnes už 2X 🙄 . Pritom vie, že robí zle, lebo potom zostane stáť v mláke a reve-huká, že ho mám zobrať. Sa mi zdá, že je to čím ďalej horšie, plenu nechce
@dadka1010 Ahojky, no neviem ako sme na tom. Doma sme bez plienky, nevie sa stále ale pýtať, takže ho každú chvíľu dávam na záchod. Samozrejme sa stane aj nehoda niekedy. Na ten záchod ani moc nechce ísť, vždy ho musím cestou naň nejak zabaviť 🙂 Vždy ho postavím pred záchod a pár krát ho zatočím dokola, to má rád a potom, keď si na ten záchod sadne, tak sa mu točí mierne asi hlava, preto vydrží na ňom sedieť. Ale vždy sa aj vyciká. Bože to je proces, čo? 🙂 🙂 🙂 Čo nevymyslíš, aby si ho naučila na záchod, čo....
Dnes sme ale napr. neboli ani raz na WC, lebo tam nechcel ani za svet ísť. Ach jaj, čaká nás ešte dlhá cesta asi. Plienku máme na von a na spanie. Vonku vidím, keď ciká, myslím, že mu to samému vadí, tak hádam časom pochopí.....
Sú to ale výmyselníci veru...
😀 😀 😀 že sa mu točí hlava, to musím vyskúšať, lebo ani ja nášho niekedy neviem "donútiť" ísť tam a potom sa vyciká. Náš má každú plienku po spánku suchú 😲 a ak náhodou sa ráno vyciká, lebo sa mi nechce rýchlo vstať z postele aby som ho dala, tak chodí naširoko a tiež mu to vadí. Lenže cez deň si ju už nechce ani dať.
Verú strašný proces, ja to vidím u nás tiež ešte nadlho, a ktovie, možno to príde rýchlo a zo dňa na deň 😉
@dadka1010 ahoj,u nás to bolo na začiatku presne ako u vás,ked som sa pýtala či jej treba povedala nie a vzápetí sa pocikala,a ked som už stratila nervy a ráno si povedala,že jej začnem dávat znovu plienky tak akoby sa stal zázrak a ona hned ráno sa pýtala sama a odvtedy už vždy,akurát na spanie ešte má.Držím palce,chce to trpezlivost,určite sa čochvíla začne pýtat sám

@dadka1010
@siss_sz aha, takže vyhrané ešte nemáme, čo... 😒 možno sa sekne a bude mi robiť naschvály 🙂