Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahojte dievcata po dlhsej dobe Vam opat pisem ...
@lenocka80 @kuriatko21 precitala som si aj starsie prispevky a je mi luto :( drzim palceky
predvcerom som absolvovala scrining tak babatko je v poriadku teraz mame cca 6 cm (bola som na USG pred 10 dnami a malo cca 4cm tak sa mi to pacilo ze sme tak podrastli) dostali sme aj fotku mimca je peknucke 🙂))
pri prvom tehu som nerozmyslala tak skoro nad tehotenskymi nohavicami, ale pri tomto si uz teraz nieco musim prikupit lebo mam pocit ze vsetko mi je tesne a vsetko ma tlaci aj ked mam nahodou silnejsiu gumicku v spodnom pradle, takze urcite pojdem nieco poskusat
ja ked prudsie vstanem tiez to trosku rozdychavam....ale to je asi normalne
a kociiiiiiiiiiiiiik juuuuuuuuuuuj vyberame uz od kedy som tehu a este stale mame dilemu ... chcela by som aby kocik vyuzila aj dcerka .... takze mam velke naroky na funkcnost a potom je to tazke
tento kociar je suprovy!!! kvalitny, maju ho moje obed svagrinky a fakt je to uzasny kociar ...3 kombinacia
http://www.vsetkopredeti.eu/shop/vonku-s-babom/...
http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema...
@dominika29 nejde mi otvoriť ten druhý odkaz na stránku
http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema...
skus este raz...tam je vlastne zobrazena ta trojkombinacia
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
tak su vsetky farby aj kombinacia
@dominika29 z toho posledného linku mi to už išlo .)) zaujímavý kočík taký netypický
no podla mna je suprovy aj cena je fajn, a farby su tiez super....da sa vybrat....my berieme ten chocolate...to sa hodi aj pre chlapca aj pre babu..a vlastne aj ten citrus je taky a aj neon.... 🙂
vyhodou su aj kolesa, ze su nafukovacie, lebo umele su strasne...
@dominika29 jej, tak nie som sama čo už obzerá kočíky 😀 Toto je môj favorit, ten vľavo, concord NEO, asi v tejto farbe: http://www.concord.de/en/#/products/moving/sets...
Ja tiez novy kocik nekupujem, mam po malej a je skvely, kupila by som ho znova-Bugaboo cameleon. Akurat musim dokupit ten stupienok, aby mala dcera kde stat,ked sa jej nebude chciet chodit..
Ahojte babenky ozyvam sa po dlhom case uz mi nebyva zle tak sme to vyuzili a boli sme na agrokomplexi no nic moc 😠 len drave vstupne fiiha jak vydim uz riesite kociky mi to uz mame za sebou mame po malom no pacilo by sa mi keby mame novy no nemozeme si to dovolit ale nas je tiez takmer novy Cam Comby Family.no premna je uz stary 😀 citala som tu aj smutne konce tak baby drzte sa a dufam coskoro sa pridate k dalsej skupinke 😉
dendy1 spociatku sme tiez chceli taky tmavsi kociar, ale potom sme si povedali, ci sa tam babo neroztopi od horucavy, ale sice na tom kociary je aj taka capucino farba..inak sa mi celkom paci, no ale my uz mame rozhodnute 🙂
@dominika29 len nekupujte bledy ja mam bezovo oranzovy chceli sme univerzalny vtedy neboli v mode moc este cierne a tmave no a sporovu cast som nestihala prat 😝 stale bola zababrana ked malemu nieco padlo hned to bolo pod nim a hlavne cez leto roztopene a mastne z rohlikou a tak takze rozmyslite si to 😉 moja skusenost s bledou farbou eee 😀
ahojte baby, tak mame za sebou poradnu a zial srdiecko nemame. v 8tt sa babo prestalo dalej vyvijat. takze mame MA. zajtra ma cakaju predoperacne vysetrenia a v piatok kyret. ☹ nic sa neda robit. aaaale predychame a hlavne musim priznat, ze sa citim dobre, aspon uz viem na com som. najhorsia bola ta nevedomost. teraz aspon viem co ma caka, na co sa mam pripravit. a po kyrete si naordinujem alchemilkovy cajik aby bola maternica co najskor fit a mohli sme sa znova posnazit. 🙂
drzim vam silno prsteky aby ste vsetky krasne dotehulkovali a mozno este stihenm skor ako porodite aj ja znova otehotniet. 🙂 a potom vam dam do temy infosku ze som znova 2v1 🙂 drzte sa vsetky. byt mamou je krasne, ja uz doma jedno to sidielko mam a je to velka radost. naucim ju kricat na bociana, alebo hoci aj na vrabce, nech nam to babo co najskor donesu 😀
@zanuska tak my kupujeme cokoladovo oranzovy 🙂
@dominika29 no ten bude tiez pekny vlastne vsetky kociky su pekne 😉 no mne osobne sa trojkolesove nepacia 🙂 dufam nikoho tym neurazim 😅 no kazdy ma iny vkus 🙂
@meusicka joooj to mi je velmi luto....ked citam take spravy je mi z toho tak smutno....ale aspon sa mozete uz tesit z jednej dcerky, co je uplne super... a na dalsi krat to uz urcite vyjde....teraz to tak asi malo byt....drzim palce 🙂
@zanuska neeeeee v pohode....mne sa nepacia stvrokolesove 😀
@meusicka dnes dalsia?? jaj moja, drzte sa, aspon ze mas slniecko doma a beries to sportovo, mas moj obdiv 😖 😉
@dominika29 ani ja teda nemusim trojkolky, su strasne siroke, nezmestia sa vsade v obchode, pripadne si treba dat pozor, ak mate maly vytah a pod 😅 a mne pridu nestabilne, aj ked to je asi len moj pocit 😔
my mame teraz uz 3. kocik, ja som manik, aj ked na niektore kamosky sa nechytam 😀 hlboky som moc neriesila, kupili sme z druhej ruky, co sa mi aj vyplatilo, lebo mlada v nom nechcela byt, hned v 4. mesiacoch sla do sportaku, potom sme mali i'coo plasmu, ten je uplne super, uzky podvozok, da sa otacat korba, polohuje sa az do lahu, velku striesku ma a teraz mame mamas and papas luna mix 😉
ahojte
@meusicka to ma mrzí...čo sa to deje, myslím, že už 6 báb nás v tejto téme opustilo... ☹
Ahojte, tu sa uz kupuju kociky 🙂. Ja nejdem kupovat nic nove. budem spajat dva kociare co uz mam takymi sponami.
Ja som oficialne od doktora, sono mi uz robili na bruchu, som 11 tyzdnov aj 3 dni, pulz 168, dve ruky, dve nohy, hlava, chrbtica, pulzujuce srdiecko, vsetko uz bolo normalne vidiet.
Termin 13.marce 2011
my kočiar máme, určite nebudem kupovať nový, využijeme vaničku, potom prípadne sa kúpi čisto šporťák. Máme červeno čiernu kombináciu, keď bude chlapec, tak má smolu 😀 tiež je to štvorkolka, je podľa mňa stabilnejšia a pri našom xxx schodovom východe z paneláka si trojkolku neviem predstaviť, inak sa mi páčia.
@briketa gratulujem 🙂
ja mam Maclareny, potrebujem kociar co mi zoberu do lietadla a da sa s nim vsade cestovat. mam ho osvedceny. a stale z auta a do auta. je dost velky, sklapa sa chrbat, vysuvaju nohy a vanicka nie je tvarovana. ja totizto zvyknem vozit aj tak, ze ked Neal je uz unaveny sadne si a Aili ma na kolenach. To sa v hocijakom kociku neda aby sa tak pomestili 🙂
ja mam hauck...velke a tazke hovado ale super ako sportovy kocik...vela miesta aj pre dvoj-trojrocne dieta, pekne sa tam vyspi, nie je uz najkrajsi, vyblednuty, no ale novy sa nechystam kupovat, podla mna zbytocne vyhodene peniaze... okrem neho mam hlboky peg perego storocny na zahradu, ale tiez velika vanicka pohodlna a este mam surodenecky dvojkocik, aby sme v pohode aj dlhsie prechadzky absolvovali...dufam, ze klarka uz o rok bude vladat sama chodit, lebo teraz sa este rada vozi...no a klasicky golfac na rychly presun... 🙂
@sindy107 fuuuha, teda to si ani neviem predstavit tolko deticiek...ja mam teraz pocit, ze po tomto tehu uz budem potrebovat vazne oddych...ake mas rozdiely medzi detmi?
Sindy107, ja som Ta az teraz zaregistrovala - vdaka sirinka.
Srdecne gratulujem, to je krasne! Moj manzo by isiel aj na sest deti (on nema surodencov) , keby nam to financie dovolili 🙂
A ja keby som dovolila, lebo ja uz s rodenim po tomto koncim 😀

@lenocka80 @kuriatko21 babule je mi to luto, drzte sa a nech su rychlo // na teste 😢
baby aj mna picha v boku, hlavne, ked si kychnem alebo smrkam
a poradna kazde 4 tyzdne je podla mna ok, skor mam pocit, ze radsej dalej od doktorov, nejako mi teraz pride, ze mi stale beru krv, nehovorim o tom, ze budem musiet ist v septembri ku diabetologicke 😝
brucho nastastie mam stale svoje sadlove, vobec mi nepride ako tehu, aj pri ninke som dlho nic nemala, resp to stale vyzeralo ako slanina 😅